Natural Movement

Leer hoe je zelf kan bewegen in verbinding met lichaam, energie en ziel... : Vrijdagavond 1 december 2017


 

 

 

 

Het Ontstaan van Natural Movement:

 

Na 10 jaar intensieve studie bij Oosterse leraars was Wim Stultiens jarenlang heel aktief als T'ai-chi leraar en oprichter van "Moving as One": het grootste T'ai Chi platform van Belgie.


Na zijn reizen naar China maakte hij zich vele manieren eigen om het innerlijke evenwicht te herstellen en te versterken.  Zijn zoektocht leidde hem echter naar een Indonesische meester, die hem meenam naar de oerwouden van Indonesie, waar hij in contact kwam met de bewegingsleer van de natuurvolkeren. Zij leerden hem wat hij mistte in T'ai Chi: het bewegen in verbinding met de wereld van Ziel.


Ten midden van deze natuurvolkeren en hun spirituele, voorouderlijke levenswijzen, ontving Wim ook meerdere traditionele bewegingsdynamieken.

 

 

Beweging van de Ziel, geboren in het Oerwoud

 

In de oerwouden leerde Wim zich te openen voor een hele andere manier van bewegen, waarin iedereen spontaan kan bewegen, en zich leert verbinden met wat zijn leraar 'de 3 werelden' noemt: Aarde, Mens en Hemel.

 

Uit die ervaringen en initiaties ontwikkelde hij Natural Movement: waarin je sleutels ontvangt om benen, torso en hoofd weer opnieuw te alliëren, op manieren die authentieke volken nog steeds belichamen. 


Een bijzondere ervaring die je leert om terug je eigen spontane bewegingen te maken die werken op het niveau van niet alleen lichaam en energie (zoals bij T'ai Chi), maar ook de Ziel.

 

 

 

In Natural Movement leer je zelf:

 

- Terug vrij en natuurlijk bewegen vanuit Lichaam en Energie en je natuurlijk dynamiek als training aanwenden.

- Je natuurlijke beweging verdiepen naar zielsniveau door te bewegen vanuit 'dialoog' met natuurkrachten

- Verbinden met- en bewegen vanuit- de 3 werelden: Aarde - Mens - Hemel

- Beheren van je energie voor ontspanning, gezondheid en kracht

 

- Hoe natuurlijke energie benutten om een pijler te creëeren voor innerlijke stabiliteit en gezondheid.

- Maak het genezend zelfvermogen van je lichaam weer wakker.

- Hoe jezelf te openen voor diepe verbinding met het leven.

 

 

 

 

Voor iedereen:

 

Omdat Natural Movement voorkomt vanuit spontane beweging en je dus geen 'vorm' leert zoals bij T'ai-Chi, kan iedereen aansluiten. Er is geen enkele voorkennis nodig. Vanuit zijn jarenlange ervaring leert Wim je terug spontaan te bewegen, vanuit lichaam, energie en ziel...

 

 

 

 

"De Natural Movement methode is een absolute aanrader. Wim brengt deze oude kennis op een praktische manier die je meteen kan aanwenden in je leven. Wim zijn werk brengt je in een mum van tijd terug naar grote kracht, een gevoel van vrijheid, welzijn en verbondenheid. Wij raden dit dus enorm aan en zullen zelf ook opnieuw deelnemen!" - Griet en Roel

 

 

 

Hieronder kan je de praktische info vinden en hoe je kan inschrijven.

 

 

 

Getuigenis:

"Als Tai Chi leraar vind ik het ook fijn om in mijn lessen Tai Chi aandacht te geven aan het 'natuurlijk bewegen' en de verbinding met de 3 werelden aan te reiken. Jouw workshops blijven mij inspireren op het vlak van natuurlijk bewegen, in eenvoud en zachtmoedigheid. Je oefeningen zijn doorleefd en daarom natuurlijk en sterk. Je bent wat je doorgeeft. Dank u wel"

Yoni

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Wim Stultiens
Data: Vrijdag 1 december 2017 van 20u tot 22u.
Plaats: Anam Cara
Bijdrage: 20 euro. ter plaatse te betalen
Adres Parking: Zandstraat 7 te Veerle, dit is de parking van de kerk
van Veerle-Heide >>> Wegbeschrijving
Van hieruit wandel je naar Anam Cara (400 m wandelafstand): Kuypenevijver 27 te Veerle

Overnachten in de buurt?: Bekijk onze lijst Overnachtingsmogelijkheden

voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina


Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier. Gelieve je enkel aan te melden wanneer je zeker bent van je komst, want het aantal plaatsen in beperkt.

 

>>> Inschrijfformulier workshop "Natural Movement"

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Telefoonnummer

     
 

Aantal Deelnemers

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   

 

 

 

 


donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

 

 

"De zachte en open manier waarop Wim zijn kennis deelt, zorgt ervoor dat ik voor het eerst in jaren vrij uit durf voelen en bewegen te midden van een groep mensen. Thuiskomen in mijn eigen lichaam. Puur genieten!"

Liesbeth

"Ik vond het unieke ervaring waarin verhaal en beweging zich vinden in dans, en waarin dans en beweging komen tot een verhaal. Uitzonderlijk, ik heb me nog nooit zo vrij kunnen uiten, mezelf compleet vergeten en opgaan in het verhaal waarin jij ons meenam! Dankjewel!"

Yvette

"Indrukwekkend sterk om dit te doen, onder excellente begeleiding. Ik heb zelf 8 jaren intensief Tai Chi beoefend maar Natural Movement, en de spontaniteit van waaruit we het elk kunnen beoefenen, geven een diepe kracht en grote vreugde. Een absolute aanrader! "

Roel Crabbe

 

"Vooraleerst wil ik u ook danken voor het mogelijk maken van de aangename benefietworkshop en ook de andere deelnemers met wie ik kon deelnemen aan de workshop 'Innerworld Harmony '. Het heeft mij in ieder geval deugd gedaan, om via (sacrale) oefeningen, sommigen met een iets wat speels en vrij karakter alles energetisch nog eens laten stromen. Wat mij zeker bijgebleven is dat ik tijdens de workshop vlug een verbonden voelde met de groep, wat mij een welbehagen gevoel gaf van samen zijn wat mij ook op een manier rust gaf. Even alle zorgen, spanningen en stress achterlaten , even terug alles laten stromen, opladen en energetisch balanceren, afsluiten met een lekker theeke , babbel en hup!... Weer klaar voor de avontuurlijke wereld."

Stef

"Een krachtige bewegingsvorm, diep verbonden met jezelf en het universum, als een dans met en in spirit in totale harmonie."

Tinne