Onze geschenken voor jou:

 

"Het Pad van Vervulling"


  • E-boek door Roel Crabbé.
   In dit boek leer je op eenvoudige wijze hoe jij met deze transformerende principes aan de slag kan om je eigen leven te leven vanuit ware Inspiratie. Ook vind je er uitgebreid suggesties over hoe je de meditatie "Ritme van de Schepping" het best kan gebruiken. Dit boek ontstond vanuit de vele vragen die we de laatste jaren kregen rond het leven vanuit inspiratie.

 

"Ritme van de Schepping"


  • Sjamanistische Meditatie (MP3 -22 minuten)
   "Ritme van de Schepping" is gegroeid uit twaalf jaar intensief werken met de kracht van de sjamaantrom. In de 22 minuten durende meditatie word je door stem, trom en heilige gezangen begeleid naar die plek in jezelf waar je healing, wijsheid en Inspiratie kan vinden. Deze krachtige en effectieve meditatie kan voor vele verschillende doeleinden ingezet worden.

 

De Anam Cara Nieuwsbrief met:


 • Maandelijkse updates over onze aktiviteiten.
 • Overzicht van de nieuwste artikels.
 • Nieuwe geschenken en inzichten die je kunnen helpen in je dagelijks leven.
 • Overzicht van de meest gelezen blogposts.

   


Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief en ontvang onmiddellijke toegang
tot onze geschenken!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

“Al onze aktiviteiten en projecten zijn er op gericht mensen te inspireren en ze te helpen een leven te leiden van verbondenheid en vervulling. Dit is wat óns vervulling schenkt... Om deze reden delen we deze geschenken via de website, in de hoop dat ze je inspireren!"

Roel Crabbé & Griet Heylen

 


 

"Deze meditatie geeft mij enorm veel energie... zelfs wanneer ik niet met die intentie reis. Als ex-CVS/FMer ervaar ik af en toe nog momenten van energieloosheid – totaal uitgeput, leeg. De meditatie is dan een welkome bondgenoot. Wat een kracht!! Vooral wanneer ik op de rots sta en de verbindingen maak. Dan voel ik hoe een sprankelende energiezuil mijn hele lichaam wakker maakt, zinderend en tintelend. Helemaal opgeladen ga ik dan onder de Moeder Trom liggen waar de energie een heel andere kwaliteit krijgt. Daar verdwijnen alle grenzen van de energiezuil en van mijn lichaam. De energie wordt zacht en rond. Ze versmelt met alles. Ik versmelt met alles. Enkel nog energie...stralende energie....!

Zoals ik al eerder mailde vind ik de liederen in deze meditatie ontzettend krachtig!!
Bedankt voor dit prachtige geschenk"

Carine Aerts

 


“De Meditatie “Ritme van de Schepping”
is gegroeid uit 12 jaar intensief werken
met de Sjamanentrom. Zij is een grote
kracht in mijn leven en werk en staat
centraal in deze meditatie. De trom toont
me steeds opnieuw waar ik kan groeien
en openbloeien. In haar aanwezigheid
lijkt alles op te lossen en plaats te maken
voor de diepe wijsheid in elk van ons.

   Schrijf je hier in en ontvang je geschenken...


 

Ik voel me erg dankbaar voor deze meditatie en het boek
dat er uit voortvloelde. Het is voor ons prachtig te ervaren
hoe nu ook vele anderen geraakt kunnen worden door
deze mooie kracht. We hopen dat jij er evenveel aan zal

hebben, als de vele mensen voor je!" - Roel Crabbé


>>> Klik hier voor de Anam Cara website


<<< Terug


"Enkele maanden geleden vroeg Roel Crabbé me of ik één van zijn meditaties kon opnemen. Wat ik toen nog niet kon weten, is dat ik tijdens die bewuste opname in het diepst van mijn ziel zou worden geraakt.
Het ritme, de klanken ... de woorden ... ze kwamen als vanzelfsprekend, alsof ze er altijd waren geweest maar nu duidelijk door Roel in de wereld werden neergezet."

Patrik Niels
www.Merlyn.be


"Ik heb van de eerste tot de laatste letter genoten van "het Pad van Vervulling"! De dingen die in het boek staan, geven mij hetzelfde goede gevoel dat ik ook tijdens de workshops heb. Het is voor mij echt een uitnodiging en aanmoediging om mijn pad verder te verkennen. Dank u wel voor dit prachtige kado!"

Peter Borstlap

"Hartelijk dank voor het mooie geschenk 'Ritme van de Schepping'. Ik heb deze meditatie gebruikt voor healing. Het heeft mij echt deugd gedaan. Ik ben blij dat ik jullie ken."

Rita Buyens

"Ik wil je zo hartelijk bedanken voor de meditatie die je doorgestuurd hebt. Ik heb er enkele keren naar geluisterd en het diepe, blije gevoel werd alsmaar mooier, het bleef gewoon duren, prachtig mooi… Ik wou daar blijven, in die liefde, maar had ook geen moeite om terug te komen. Ik weet dat deze meditatie nog veel met mij gaat doen en wou je nu al bedanken voor dit mooie cadeau…"

Christina Verbeke