sjamaantrom_levensboom_roel_crabbé Steun Anam Cara

Een eenvoudige manier om ons werk te steunen en deze boodschap te verspreiden...

Schenken neemt een grote plaats in in onze visie en ons leven. Schenken vanuit het hart ligt aan de basis van Anam Cara - Vriend van de ziel.

 

Sinds 2007 heeft Anam Cara naast de vaste aktiviteiten en trainingen vele kosteloze projecten & bijeenkomsten in de wereld gebracht, met het doel inspiratie en visie te verspreiden en zo een positieve bijdrage te leveren aan het bouwen van een vredevolle gemeenschap.

 

Anam Cara organiseert jaarlijks ongeveer 30 a 40 aktiviteiten gebaseerd op
het "Gift Economy-model", met als intentie hedendaagse spiritualiteit voor iedereen toegankelijk te maken en het schenkende principe te verspreiden. Naast deze aktiviteiten werkt Anam Cara voortdurend verder aan het online platform, dat altijd voor iedereen vrij toegankelijk is. >>> lees meer over Gift Economy

 

 

Anam Cara zoekt nu jouw hulp: Help mee om dit prachtige centrum waar te maken!


Wat we reeds realiseerden:

Wij vonden een mooie nieuwe thuishaven voor Anam Cara. Een prachtige langgevelhoeve met workshopruimte, gelegen aan het Natuurdomein Averbode-bos.

Sinds de lente van 2013 zijn we bezig met de ecologische verbouwing. Er werd reeds heel veel gerealiseerd: een nieuw dak, dakramen, een ruime workshopruimte, atelierruimte, rituele plekken in de tuin, etc...

 

Wat we nog zulen realiseren:

De volgende projecten zijn: Sanitaire voorzieningen, eetruimte, praktijkruimte, ecologische regenwaterinsallatie, permacultuurtuin, nieuw kantoor, etc...


Wij zoeken zowel praktische als financiële hulp om deze droom waar te maken, zodat we kunnen blijven bouwen aan een inspiratievolle wereld en een boodschap van samenwerking, mededogen en verbondenheid met de heilige dimensie van de Aarde uit te dragen.

 

 

> Klik hier als je wil kijken naar het foto-album Anam Cara verbouwingen.

 

 

 

Wil je Anam Cara Steunen?

 

> Praktische steun

 

> Materiële steun

 

> Financiële steun

 


Wens je ons graag een Donatie te schenken? Klik dan via onderstaande link en volg de instructies of ga naar de pagina: donaties voor Anam Cara.We willen je alvast hartelijk bedanken voor je hulp en betrokkenheid!

 

Hartegroet,

Griet en Roel

 

 

 

 

Griet en Roel realiseerden reeds:


  • Talloze artikels, posts en een gratis Eboek “het Pad van Vervulling” met meditatie
  • Het “Woorden van Inspiratie” – project, waarin nu meer dan 3000 mensen dagelijks inspiratie ontvangen.
  • Meer dan 23 Online Meditaties en opnames, voor iedereen vrij beschikbaar.
  • Het planten van het eerste Hartebos, waarin meer dan 1500 bomen geplant werden.
  • Het ‘Reiki in Zorg’-project, waarin mensen die herstellende zijn elke maand gratis Reiki behandelingen kunnen ontvangen, om zo het herstel te ondersteunen en bespoedigen.
  • Talloze cirkels en avondworkshops op vrije bijdrage .

 

 

 

 


donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara