Medewerkers Anam Cara


Griet Heylen - Trainer & Individuele consulten


griet_heylenGriet Heylen  is een professionele healer, wiens werk gericht is op het terug in balans brengen van wat fysiek, emotioneel of spiritueel uit evenwicht is. Vanuit een helder voelen leert ze je om terug te keren tot je ware essentie: de verbinding met ziel en kracht.

 

Als Reiki-meester binnen de Usui shiki Ryoho traditie geeft ze Reiki Inwijdingen en begeleidt mensen naar het  meesterschap. Ze ondersteunt haar groepen via de open-Reiki avonden en doorgroeidagen en is tevens inspirator van het project Reiki in Zorg.

 

Griet richt zich vooral tot het rituele werk, zowel tijdens  haar individuele consulten, de maandelijkse rituele vrouwencirkels, dreamtime healing Rituelen en de Rituele Dansavonden.

 

Daarbuiten draagt ze samen met haar man Roel Crabbé Anam Cara en maakt ze mee sjamaantrommels .

 

Ze publiceerde ook online meditaties die je kan vinden op de Anam Cara pagina.

 

Via dit werk ondersteunt en leert ze mensen terug in kracht en bewustzijn te komen. Hun verbinding met Spirit helder en zichtbaar te maken en het landschap van de innerlijke wereld  te verbinden met het uiterlijke bestaan.   Roel Crabbé - Trainer & Individuele consulten


Roel ontvangt sinds 1995 onderricht van zowel traditionele als westerse leraars in het Sjamanisme, in zowel traditionele als westerse ceremonies en bijeenkomsten. Hij trainde bij vele mensen waaronder ook internationale leraars zoals oa. Sandra Ingerman, Betsy Bergstrom, Simon Buxton, Howard Charing, Peggy Dylan, Ross Heaven en Naomi Lewis.

roel_crabbé

Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth".

 

Roel is de oprichter en inspirator van Anam Cara.

Hierin deelt hij zijn ervaring als beoefenaar van het sjamanisme via de Basiscursus Sjamanisme, workshops in Sjamanistisch Healingswerk en het begeleiden van Rituelen voor transformatie zoals de Zweethut ceremonies en de maandelijkse Tromcirkel.

Vanuit een sterke verbondenheid met een cirkel van toegewijde studenten draagt hij de maandelijkse Sjamanistische doorgroeigroep: de Circle of Journeyers.


Roel legt in zijn werk graag de nadruk op het ontvouwen van het bewustzijn, het contact met de innerlijke bron van wijsheid en healing en de kracht van eenvoud. Directe samenwerking met de spirituele dimensie staat centraal.


Via de Dreamtime Klankhealing Rituelen en de Rituele Dansavonden moedigt hij mensen aan een diepere verbinding met de stroom van inspiratie toe te laten en te leven vanuit deze unieke kracht.


Naast dit werk is hij ook aktief als kunstenaar, muzikant en maker van de Sjamanistische Trom. Hij begeleidt ook workshops 'Maak je eigen Sjamanistische Trom

 

Hij publiceerde op de Anam Cara website heel wat Artikels over Sjamanisme en spiritualiteit, alsook Online video meditaties.


Zijn passie voor de sjamanentrom en healing deelt hij op zijn internationale website aan de trom gewijd. www.shamanicdrums.com

 

Zijn passie over gezondheid kan je vinden op www.StralendeGezondheid.be

 

Meer over zijn beeldende kunst kan je vinden op www.roelcrabbe.com>>>Je kan op deze website ook Roel zijn boek 'Pad van Vervulling' en een opname van de sjamanistische meditatie 'Ritme van de Schepping' Gratis downloaden.

 

 

Peggy Dylan (US) - International Trainer


Sundoor’s Peggy Dylan is known for her illuminating presence, flowing love and compassion in waves that flood your body and mind with an unquestionable energy of transcendence.

 

A pioneer in motivational and leadership trainings since 1976, Peggy's work and insight catapulted the firewalk to national attention as a leading edge tool for human development in 1982. She continues to be a premier authority on this dynamic process.

Publications have called her a practical mystic as she combines spiritual insight with down to earth and practical tools

 

Peggy has the uncanny ability to allow participants to grasp a new paradigm, a new way of thinking and being, which propels them into personal and professional success and a deep sense of joy and satisfaction in being alive.

 

Peggy runs yearly workshops and intensives in Anam Cara. You can find more information on the page International workshops with Peggy Dylan.

 

Her company "Sundoor" can be found on the Sundoor Website

 

 

 

 Indien je ons wenst te contacteren kan dat via onze Contactpagina.

Om op de hoogte te blijven kan je inschrijven via onze Nieuwsbriefpagina.

   


Agenda

DECEMBER 2018
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
8 Vrouwen Zweethut
9 Mannen Zweethut
15&16 Healing Power - Spiritual Light
18 Midwinter Spirit Aktivatie
21 Midwinter Dreamtime Healing
22 Joele Midwinterritueel
31-1 Zweethut van Oud op Nieuw
JANUARI 2019
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
31-1 Zweethut van Oud op Nieuw
5 Nieuwjaar Vuurloop
12-13 Basiscursus Sjamanisme
19 Bear Medicine Healing 2
22 Spirit Aktivatie
25 Gratis avondworkshop: Licht van Transformatie
26&27 Reiki 1 Inwijdingen
26&27 Basiscursus Sjamanisme te Merlyn
FEBRUARI 2019
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
5 Spirit Aktivatie
9-10 Basiscursus Sjamanisme
16&17 Reiki 2 Inwijdingen
19 Spirit Aktivatie
24 Open Zweethutceremonie
27-3 Shamanic Practitioner Opleiding: Module 1
MAART 2019
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
27-3 Shamanic Practitioner Opleiding: Module 1
12 Spirit Aktivatie
16 & 17 Drum Spirit - Healing Spirit training 1
23-24 Lente-Equinox Ceremonieel Transformatieweekend
23 Lente-Equinox Vuurloop
24 Lente-Equinox Zweethutceremonie
26 Spirit Aktivatie
30 & 31 Drum Spirit - Healing Spirit training 2
APRIL 2019
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
6-7 Leef volgens je Zieleplan
9 Spirit Aktivatie
13-14 Reiki 1 Inwijding
20-21 Spirit Power training
23 Spirit Aktivatie
28 Supervisiedag Shamanic Practitioner 3e jaar
29-5 BREATHWORK OPLEIDING met PEGGY DYLAN
GROTE TRAININGEN VANAF MEI
Juni Initiation Opleiding
Aug Spirit Animal Painting
Aug Sacred Burial
Aug Firewalk & Empowerment Coach Training
Nov Spirit in Klank training
>>> Volledige Agenda...


 

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

De enige échte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landschappen, maar uit het ontvangen van nieuwe ogen"

Marcel Proust