Medewerkers Anam Cara


Griet Heylen - Trainer & Individuele consulten


griet_heylenGriet Heylen  is een professionele healer, wiens werk gericht is op het terug in balans brengen van wat fysiek, emotioneel of spiritueel uit evenwicht is. Vanuit een helder voelen leert ze je om terug te keren tot je ware essentie: de verbinding met ziel en kracht.

 

Als Reiki-meester binnen de Usui shiki Ryoho traditie geeft ze Reiki Inwijdingen en begeleidt mensen naar het  meesterschap. Ze ondersteunt haar groepen via de open-Reiki avonden en doorgroeidagen en is tevens inspirator van het project Reiki in Zorg.

 

Griet richt zich vooral tot het rituele werk, zowel tijdens  haar individuele consulten, de maandelijkse rituele vrouwencirkels, dreamtime healing Rituelen en de Rituele Dansavonden.

 

Daarbuiten draagt ze samen met haar man Roel Crabbé Anam Cara en maakt ze mee sjamaantrommels .

 

Ze publiceerde ook online meditaties die je kan vinden op de Anam Cara pagina.

 

Via dit werk ondersteunt en leert ze mensen terug in kracht en bewustzijn te komen. Hun verbinding met Spirit helder en zichtbaar te maken en het landschap van de innerlijke wereld  te verbinden met het uiterlijke bestaan.   Roel Crabbé - Trainer & Individuele consulten


Roel ontvangt sinds 1995 onderricht van zowel traditionele als westerse leraars in het Sjamanisme, in zowel traditionele als westerse ceremonies en bijeenkomsten. Hij trainde bij vele mensen waaronder ook internationale leraars zoals oa. Sandra Ingerman, Betsy Bergstrom, Simon Buxton, Howard Charing, Peggy Dylan, Ross Heaven en Naomi Lewis.

roel_crabbé

Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth".

 

Roel is de oprichter en inspirator van Anam Cara.

Hierin deelt hij zijn ervaring als beoefenaar van het sjamanisme via de Basiscursus Sjamanisme, workshops in Sjamanistisch Healingswerk en het begeleiden van Rituelen voor transformatie zoals de Zweethut ceremonies en de maandelijkse Tromcirkel.

Vanuit een sterke verbondenheid met een cirkel van toegewijde studenten draagt hij de maandelijkse Sjamanistische doorgroeigroep: de Circle of Journeyers.


Roel legt in zijn werk graag de nadruk op het ontvouwen van het bewustzijn, het contact met de innerlijke bron van wijsheid en healing en de kracht van eenvoud. Directe samenwerking met de spirituele dimensie staat centraal.


Via de Dreamtime Klankhealing Rituelen en de Rituele Dansavonden moedigt hij mensen aan een diepere verbinding met de stroom van inspiratie toe te laten en te leven vanuit deze unieke kracht.


Naast dit werk is hij ook aktief als kunstenaar, muzikant en maker van de Sjamanistische Trom. Hij begeleidt ook workshops 'Maak je eigen Sjamanistische Trom

 

Hij publiceerde op de Anam Cara website heel wat Artikels over Sjamanisme en spiritualiteit, alsook Online video meditaties.


Zijn passie voor de sjamanentrom en healing deelt hij op zijn internationale website aan de trom gewijd. www.shamanicdrums.com

 

Zijn passie over gezondheid kan je vinden op www.StralendeGezondheid.be

 

Meer over zijn beeldende kunst kan je vinden op www.roelcrabbe.com>>>Je kan op deze website ook Roel zijn boek 'Pad van Vervulling' en een opname van de sjamanistische meditatie 'Ritme van de Schepping' Gratis downloaden.

 

 

Peggy Dylan (US) - International Trainer


Sundoor’s Peggy Dylan is known for her illuminating presence, flowing love and compassion in waves that flood your body and mind with an unquestionable energy of transcendence.

 

A pioneer in motivational and leadership trainings since 1976, Peggy's work and insight catapulted the firewalk to national attention as a leading edge tool for human development in 1982. She continues to be a premier authority on this dynamic process.

Publications have called her a practical mystic as she combines spiritual insight with down to earth and practical tools

 

Peggy has the uncanny ability to allow participants to grasp a new paradigm, a new way of thinking and being, which propels them into personal and professional success and a deep sense of joy and satisfaction in being alive.

 

Peggy runs yearly workshops and intensives in Anam Cara. You can find more information on the page International workshops with Peggy Dylan.

 

Her company "Sundoor" can be found on the Sundoor Website

 

 

 

 Indien je ons wenst te contacteren kan dat via onze Contactpagina.

Om op de hoogte te blijven kan je inschrijven via onze Nieuwsbriefpagina.

   


Agenda

NOVEMBER
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
23 Cosmic Serpent Medicine
24 Shamanic Practitioner 3e jaar supervisiedag- VOLZET
27-1 Shamanic Practitioner Mod 4 - VOLZET
DECEMBER
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
7-8 Spirit in Klank Training- Module 2 - VOLZET
14-15 Healing Power - Spiritual Light training
17 Spirit Aktivatie
JANUARI
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
14 Shamanic Practitioner Conference call 4 - VOLZET
18-19 Spirit in Klank Training- Module 3 - VOLZET
18-19 Reiki 1 Inwijding
21 Spirit Aktivatie
25-26 Basiscursus Sjamanisme - VOLZET
FEBRUARI
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
1 Reiki 2 doorgroeidag
2 Deer Medicine doorgroeidag sjamanisme
4 Spirit Aktivatie
8-9 Reiki 1 Inwijding
15-16 Spirit in Klank Training- Module 4 - VOLZET
18 Spirit Aktivatie
19-23 Shamanic Practitioner Conference call 4 - VOLZET
MAART
* Anam Cara Trancereis netwerk
* Individuele Healing consulten
10 Spirit Aktivatie
14-15 Spirit Woman Jaartraining
21-22 Ceremonieel Transformatieweekend Lente-Equinox
21 Lente Vuurloopceremonie
22 Lente Vuurloopceremonie
24 Spirit Aktivatie
28-29 Drums of the Ancestors-training
GROTE TRAININGEN VANAF 2020
maart 2020 Spirit Woman - Jaartraining voor Vrouwen
april 2020 Sundoor Breathwork Training with Peggy Dylan
juni 2020 Sundoor INITIATION Training with Peggy Dylan
oktober 2020 Medicijnwiel Opleiding
mei 2021 Shamanic Practitioner opleiding
juni 2022 Firewalk Intructor Training with Peggy Dylan
>>> Volledige Agenda...


 

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

De enige échte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landschappen, maar uit het ontvangen van nieuwe ogen"

Marcel Proust