godinnenbeeld healing praktijk Griet Heylen"Het pad van Healing"

over Reiki en sjamanisme - door Griet Heylen

"Gedragen worden in liefde. Weer openen voor de stroom van leven, eenheid en inspiratie." - Griet Heylen

Toen ik jaren geleden in contact kwam met Reiki ging er voor mij een wereld open. Ik kon thuiskomen in mezelf, vond de weg die ik wilde bewandelen en nam beslissingen die mijn leven grondig veranderden. Ik voelde dat ik niet langer de duisternis inging, maar op weg was naar het licht. Gedreven als ik was had ik beslist dat dit het pad was dat ik wilde volgen. Onder begeleiding van mijn leraar groeide ik in overgave.

 

De dans kwam terug in mijn leven en werd een grote bron van energie die me leerde over vreugde, kracht en overgave.

 

Reiki bracht me naar essentie, vertrouwen en liefde, maar leerde me vooral over waarheid en overgave aan de ziel. Mijn leven was niet langer een aaneenschakeling van situaties die me overvielen maar ik leerde verantwoordelijkheid te nemen in deze situaties door telkens opnieuw te kiezen.

 

Het jaren oefenen en werken met deze energie vervulde mij, en dat doet het nog steeds, met grote liefdeskracht. Ik leerde naar het leven te kijken vanuit deze bron. Situaties werden leraars, uitdagingen, inzichten,… en uiteindelijk geschenken.

 

altaar Griet HeylenOndertussen had het Sjamanisme ook zijn plaats gekregen in mijn leven. Het samen leven met Roel maakte dat dit steeds meer en meer ruimte kreeg en deel ging uitmaken van mijn dagdagelijks bestaan. Het kijken met ogen dat alles bezield is bracht me enorme zorgzaamheid voor alles wat leeft. Ik vond weer die verbinding die ik als kind had met de wereld van de stenen, de bomen, de planten,…de sterren, de spirits.


Het samenwerken met hem en het delen van onze zielewerelden sterkte niet alleen mijn liefde voor Moeder Aarde, maar opende me voor de ruimere werkelijkheid, de wereld van spirit. Zo groeide deze verbinding en nam ze een plaats in in het werken met mensen.

 

Het jaren werken met Reiki en sjamanisme hebben me geleerd dat beiden elkaar in mijn werk aanvullen en ondersteunen. Beiden gaan over liefde. Liefde leven, liefde voeden en liefde zijn. Ik ben eindeloos dankbaar om dit zo te mogen ervaren en voel me gezegend dit werk te kunnen doen.


De ondersteuning die ik daarin kan aanreiken doe ik met heel mijn hart en vanuit veel liefde met een groot respect voor de weg die wij allemaal bewandelen: de weg naar huis.

 


Lees hier meer over de Individuele Healing Consulten van Griet Heylen

   


“Griet is absoluut één van de beste Healers die ik ken.
Ze heeft een kracht die ik enorm appreciëer en bewonder. Haar werk nodigt je uit je weer te verbinden met de dimensie van de ziel en terug te keren naar je kern, van waaruit alle welzijn ontspringt.”

Roel Crabbé

“Griet gidste me met zachte, liefdevolle kracht naar m'n eigen schoonheid en innerlijk licht. De stroom van haar warme, vrouwelijke energie deed me ontdooien. Dit brak het ijs dat ik ervaarde en openbaarde een bloemenpracht die ik eindelijk mag en kan rondstrooien.
Griet bezit een waarachtige gave die ze in zachtheid neerzet en krachtig aanwendt. Door haar betekenisvolle, ondersteunende woorden en een eerlijk voelen en zien, weet mijn ziel zich (h)erkend in een ware 'ont-moeting'. En zo vervolg ik sindsdien mijn pad: lichter, heerlijk geurend en fleuriger dan ooit. Dat werkt door, nu nog elke dag, maanden na de sessie. Zelfs op een grauwe regendag weet ik dat er ergens bloemen zijn. Naar dat beeld, dat gevoel, dat vertrouwen, heeft Griet me geleid door wie ze is en wat ze doet .”

Annelien d'Hoine

tell_a_frien_vzw_anam_cara
donaties_vzw_anam_cara