Links

 

 

woorden van inspiratie
 

www.WoordenVanInspiratie.be

Ons nieuwste project:

Op deze website kan je je gratis inschrijven om elke dag of elke week een inspirerend citaat in je mailbox te ontvangen. Een aanrader.

 

 

woorden van inspiratie
 

www.StralendeGezondheid.be

Eenvoudige Stappen naar Gezondheid...
Op deze website delen Griet & Roel enkele toestellen die ze persoonlijk gebruiken om meer welzijn in hun leven te brengen...

 

 

Anam Cara website  

RoelCrabbe.com

 

De website van Roel Crabbe. Deze website is gericht op Roel zijn visionaire kunst, sjamaantroms, meditaties en opnames voor trancereizen.

 

 

 

www.FeestVoorMoederAarde.be

Rituele Bijeenkomst - zaterdag 18 aug 2012- St-Joris Weert

 

Het Feest voor Moeder Aarde is een dag opgedragen aan Moeder Aarde en al haar kinderen. Een dag van ritueel, vuur, meditatie, danken, samenzijn. Ook de kinderen zijn hier heel welkom!

 

 

 

Herbronningscentrum Koningsteen

De schitterende lokatie waar verschillende van onze trainingen en workshops gegeven worden.

Je kan er ook, als individu en als groep, terecht voor een groot aantal herbronningen, gaande van 1 behandeling of begeleiding tot een volledig verblijf: www.herbronning.nu
Er worden ook tal van opleidingen, workshops en activiteiten georganiseerd rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording: www.jouwvorming.nu

Het domein Koningsteen is uitermate gekend voor hun residentiële programma’s.

 

 

 


 

www.Merlyn.be

Dé plek voor Instrumenten voor Klankhealing, bij ware kenners

 

www.Biobees.com

Geweldige website over Natuurlijk en ecologisch bijenhouden. Je vindt er een schat aan informatie voor zowel bijenhouders als liefhebbers. Het boek "Barefoot Beekeeper" van Phil Chandler is een absolute aanrader.

 

www.Trancedans.net

Aernoudt Knecht en Els Van Sonhoven zijn oprechte trancedans-leraars met een hart van goud...

 

www.HetVliegdendKonijn.be

Een echte aanrader voor boeken, kristallen, bloesems, aroma's enz... bij prachtige mensen.

 

www.DaanVanKampenhout.com

Daan is de schrijver van vele uitstekende boeken, een heldere leraar en iemand die wij een heel warm hart toedragen. Zijn "Systemic Ritual", dat hij gedurende de laatste tien jaar ontwikkelde, raakt ons heel diep. We zijn hem heel dankbaar voor het waardevolle werk dat hij wereldwijd doet.

 

www.HetZonnehart.be

De website van Marije Broersen en haar werk met Brighid, Maria, de Aardemoeders en healing.

 

www.Aweber.com

De autoresponder dienst die we gebruiken voor onze nieuwsbrief. Een aanrader voor als je de mailings van je organisatie of bedrijf wil automatiseren. Je kan deze dienst 30 dagen gratis proberen, om te zien of het voor je werkt

 

www.HildeVanGestel.be

Een excellente fotografe met wie we graag samenwerken

 

ThuisInJezelf.be

is gericht op de creatie van een hartsverbinding met jezelf en met je omgeving. Mieke en Stefan hebben een uitgebreid aanbod dat gaat van klankwerk (concerten, klankreizen, mantra's zingen, enz.) tot moonlodges en andere vrouwengroepen en van meditatie-avonden tot persoonlijk consulten. Mieke is ook uitstekende vertaalster, vertaaldet verschillende van onze projecten en tolkt ook op workshops van anderstalige lesgevers (Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Portugees en Grieks).

 

www.Elsole.be

De website van Sofie Possemiers haar Healingspraktijk en werk met Sjamanisme, Reiki, Rituelen en Workshops voor kinderen, Kinderyoga, Maancirkels,...

 

www.AnimaMundi.be/

David Jelinek is oprichter van ‘Anima Mundi, praktijk voor Ecotherapie’ waarin een de verbinding met onze ‘Natuurlijke Zijnsgrond’ of het ‘AardeBewustZijn’ centraal staat. Je kan er terecht voor zowel individuele settings in Integratieve Ecotherapie en Natuur-gebaseerde therapie. De groepsactiviteiten zijn onderverdeeld in vijf categorieën: Programma Natuurverbinding, Work That Reconnects, Extatic Movement, Rite de Passage en programma’s Op Maat.
Ecotherapie bevat elementen uit zowel hedendaagse wetenschappelijke bevindingen, psychotherapeutische modellen als visies en methoden uit traditionele culturen.

 

www.Greatturning.wordpress.com/

The Great Turning of de Grote Ommekeer is een metafoor dat door verschillende mensen en binnen verscheidene contexten gebruikt wordt om onze hedendaagse bewogen sociaal-ecologische situatie mee te omschrijven. Iedere historische (r)evolutie of omwenteling ging gepaard met uitdagingen, de noodzaak tot verandering of een crisis die eraan vooraf ging. Onze hedendaagse transitie vindt plaats op drie op elkaar inspelende dimensies: Actie - Alternatief - Bewustzijnsverschuiving. Lees meer over het netwerk en de beweging ‘De Grote Ommekeer’ via de Nederlandstalige Blog opgericht door David Jelinek, ecotherapeut en workshopbegeleider.

 

www.Symbolic.be

Uw Alternatieve en Spirituele Gids.

 

www.SoundHealing.eu

De website van Marijn De Wit, zijn werk met soundhealing, muziekworkshops, behandelingen en ceremonies.

 

Overzicht Startpagina's

 

 

 

 

Agape Online Community

 

De Online Community van Michael Beckwith van waaruit hij zijn krachtige boodschap van transformatie en eenheid deelt.

Een absolute aanrader!

 

 

 


Indien je op de hoogte wil blijven van onze aktiviteiten,
projecten, nieuwe artikels en gratis geschenken kan je
je inschrijven via de Nieuwsbriefpagina.
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara