Getuigenissen van deelnemers

 

ial"> 

"Deze workshop is voor mij gewoon Goud waard! "

Laurent Caris

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

"De Rituelen van de doorgroeigroep zijn voor mij niet alleen mijlpalen geweest in mijn Sjamanistisch werk. Zo ook in mijn dagelijks leven. Op beide vlakken hebben ze grote positieve verandering in mijn leven gebracht. Roel is iemand die rechtstreeks vanuit zijn hart werkt. Dat ervaar je in je zijn werk. Dat maakt hem een bijzondere leraar."

Arjan van Tilburg
www.ancienthealing.eu

over Groeigroep Sjamanisme

 

 

"Er heeft een enorme verandering in mij plaatsgevonden en dat blijkt van grote kracht tijdens healingssessies. Sinds mijn deelname aan het Pad ben ik in vertrouwen en overgave. Ik heb sindsdien al een paar healingen mogen geven en de resultaten zijn verbluffend!"

Juliette T.

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

"Het is weeral een paar weken geleden sedert de voorouderworkschop, maar ik wil je via deze brief dit nog meegeven: toen ik die zondag thuiskwam voelde ik een vreemde verandering in mijn lichaam. Sedert jaren heb ik een pijnlijke heup en dacht altijd dat het met mijn leeftijd te maken had. Wel, die avond was die pijn aan het afnemen en 'voelde' ik genezende kronkeltjes, héél raar, maar wel zacht en liefdevol. Elke dag was de pijn een beetje minder en tot mijn verbazing is de pijn nu helemaal verdwenen! Niks meer! Ik voel me beter dan tien jaar terug! Ik wist wel dat de kracht van de voorouders sterk was, maar dit had ik nooit durven dromen. Hartelijk dank"

L. D.

over Voorouder-Healing workshop

 

 

Tijdens de periode van Spirit in Klank ging ik door grote transformatie. Na het 2e weekend kreeg ik ook dromen enkel in klank, wat me evenals veel geleerd heeft. Geleidelijk aan begon ik alles meer en meer te ervaren als vibratie, trilling, klank. Op die manier werd het veel makkelijker om mezelf te verbinden met de natuur, eigen lichaam, eigen ziel, Spirit. Tijdens de opleiding leerde ik dat focussen op klank een poort openzetten is, een poort recht naar de innerlijke bron. Bedankt om me deze poort te tonen."

Maarten

over Spirit In Klank

 

 

"Het Heilig Bad Ritueel met Roel en Griet was één van de sterkste rituelen die ik ooit heb meegemaakt. Ik voelde me na de ceremonie herboren, en voel me sindsdien vrijer en lichter dan ooit tevoren!"

Aernoudt Knecht - Trancedans-begeleider
www.TranceDans.net

over Ecdysis

 

 

"Ik ben zeer dankbaar dat we de dagen van voorbereiding steeds dieper en dieper de stilte in konden gaan. Dit heeft me sterk gemaakt om zo de nacht in volledige overgave te kunnen beleven. De ganse nacht voelde ik me gedragen en geleid in mijn diepgaand proces van vernieuwing, transformatie en overgave. Nu, na een paar maanden wanneer er storm is rondom mij, kan ik perfect teruggaan naar de stilte diep vanbinnen! Dat is gewoon onbeschrijflijk en die beleving wordt alsmaar sterker en sterker ! Het is veruit mijn mooiste ervaring ooit!!! Moge al het goede jullie weg verlichten!"

Luc Vanwelden

over Sacred Burial

 

 

“Hiermee wil ik jullie nog eens bedanken voor de schitterende zweethut. Ik heb het echt ervaren als een wedergeboorte. Bedankt voor het geven van de schittering"

Dominique Laane

over Zweethut

 

 

"Vorige maal heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan een dreamtime healing en vond het een heel aangename ervaring! Ik heb die nacht zalig geslapen en ben wakker geworden met een nog even zalig gevoel dat zich heeft voortgezet een groot deel van de dag!"

Jeannine Nielandt

over Dreamtime Healing

 

 

"Dit was echt fantastisch. Deze energie is echt de energie die ik vanaf nu bewust laat groeien in mezelf, m'n werk en m'n leven. Een oer-zelf waar ik terug mee in contact kom... heerlijk."

Steven Vrancken
www.stevenvrancken.com

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

"Het trommelen geeft verbondenheid, vreugde, warmte en een enorme cirkel van licht omgeeft het geheel. Het is hartverwarmend en een tijdloos moment. "

llse Kussé

over Trommelen voor Moeder Aarde

 

 

"Middenin een stresserend en steeds jachtig leven, maakte ik plaats voor een eerste graad inwijding Reiki. Twee dagen met mezelf, voor mezelf, maar allesbehalve alleen. Twee dagen voelde ik vrede en liefde stromen. Griet liet me ervaren wat, in al zijn eenvoud, een aanraking, een handoplegging kan betekenen: erkennen en herkennen van mezelf, erkennen en herkennen van de ander. Dit is wat ik het heilige, het sacrale van de Reiki inwijding zou willen noemen: dat poorten, die er al waren, opeens opengaan, en dat licht binnenstroomt. Sindsdien is Reiki een steeds aanwezige en dierbare metgezel, die ik kan oproepen om even de drukte van de snelweg te verlaten, een zijweg in te slaan en daar automatisch te vertragen en nog eens te vertragen, totdat ik weer voldoende voeling heb met al mijn vezels, met mijn hart. Liggen in het gras, naast de snelweg van mijn dagdagelijks leven, en de zachte kracht van handen voelen, kan heerlijk zijn.”

Eddy Frans

over Reiki 1 Inwijding

 

 

De tweede graads inwijding Reiki intensifieert de energie op een bijzondere wijze. Ik heb het gevoel dat ze als het ware meer en meer in mij geworteld wordt. Ik word steviger en steviger. Reiki II zet aan om wie ik werkleijk ben in de wereld neer te zetten. Ze brengt de processen op gang die daarmee gepaard gaan. En deze kunnen best woelig zijn. Nog meer dan ervoor schraapt ze al het overbodige weg zodat ik niet anders kan dan me te richten op mijn waarheid. Steeds weer opnieuw. En steeds weer opnieuw voel je de steun van het Reiki-veld, de meesters. Het werken met de symbolen is zo krachtig en mooi en kent een ongekende diepte. Het moment van de inwijding zelf is heilig. Ik voelde en voel me nog steeds opgenomen in een grote familie van licht en wijsheid. Ik werd op zo'n eerbiedige manier welkom geheten door deze energie, dat ik niet anders kan dan diep respect tonen. Voor deze energie en zijn meesters. En voor het werk van Griet. Dit is ongetwijfeld één van de mooiste geschenken die ik aan mezelf gegeven heb.

Sieglinde Geerts

over Reiki 2 Inwijding

 

 

Ik ben zo blij dat de tranen in mijn ogen springen. Ik slaag er niet in om iets te doen, ik kan alleen maar zijn. Ik ben nieuw in deze wereld en ik kijk met ogen vol verwondering. Ik heb zoveel energie dat ik alleen maar op de aarde kan gaan liggen en mij verbinden. Ik ben het leven in dit lichaam en mijn lichaam is sterk en krachtig. Dit is wie ik werkelijk ben en ik ben alles.

Ik ben zo dankbaar voor de wijsheid de heling en de liefde van de aarde. Ik ben zo dankbaar voor het proces van de sacred burial, ik ben zo dankbaar Griet en Roel, voor jullie liefde en toewijding.

Penny Hamelton

over Sacred Burial

 

 

"Ik kijk maandelijks uit naar de Open Reiki-avond. Het is een intens mooi moment waarin ik me steeds opnieuw meer open voor de liefdesenergie "Reiki". Elke maand ontdek ik dat ik gegroeid ben, meer geaard, meer bewust. Waardoor elke Open Reiki-avond anders is en erg leerrijk is. Ik voel hoe de Reiki-stroom steeds intenser aanwezig is door deze toewijding. Bovendien is het fijn om te zien hoe medebewandelaars zich steeds meer openen voor hun Ware Essentie. De energie is krachtig, liefdevol en zacht. Voor iedereen die deelneemt is het een thuiskomen in Liefde."

Sofie Possemiers

over Open Reiki avonden - Reiki Doorgroeigroep

 

 

"Elke Reiki-uitwisseling bij Griet geeft mij nieuwe diepgang en voeding, omdat eenieders zoektocht ook mij iets te vertellen heeft. Het geven en krijgen van Reiki en de cirkel voor en na brengen mij niet alleen tot rust, ze bezorgen me ook een intens gevoel van vrede en verbondenheid. Reiki uitwisselen is een uiting van liefde en respect voor het geschenk van het leven en het geschenk van elkaars aanwezigheid."

Eddy Frans

over Reiki Doorgroeidag

 

 

“Deze workshop gaat over zoveel meer dan een trommel maken alleen... Hij gaat over werkelijk mens worden en zijn. Dit was zeer indringend, ontzettend bedankt!”

Mieke Beirinckx

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

"Griet Heylen is een bijzondere vrouw en een bijzondere healer. Ik ken weinig mensen die zo exact de energie van een situatie, een probleem, kunnen 'lezen'... Bovenal is zij iemand met een zeer mooi hart en een rechtstreekse verbinding met de Godin. Wat meer kan een mens zich wensen die voor healing komt?"

Susan Broersen

over Individuele Healing Consulten

 

 

"De Basiscursus was echt thuiskomen en dat was ook mijn intentie. Deze week is er van alles al fantastisch mooi gebeurd. En dat heeft weer allemaal te maken met het voorbije weekend. Dit is echt groeien in een sneltempo, dit is mogen ervaren, dit is fantastisch mooie reizen mogen maken en zo kan ik nog doorgaan. Ik heb deze week al wat toegepast in mijn healingpraktijk. Wat een ervaring..., mijn client spreekt er nog van! Dit was van zo een ander niveau, ik kan het niet anders uitdrukken."

Tilly Blank
www.Berkana-Bornem.be

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

"De circle of journeyers brengt me telkens nieuwe inzichten, die onmiddellijk verinnerlijkt worden en heel ok aanvoelen. Voor mij is het telkens erg duidelijk hoe mijn pad verder zal verlopen, de verbinding de spirits wordt hier op zijn meest gevoed. Hartelijk dank Roel, voor de begeleiding van zulke krachtige momenten, die mijn weg ondersteunen en mijn werk de kracht en de inspiratie geven die het nodig heeft..."

Els Severyns
www.TILIA-Levensbegeleiding.be

over Groeigroep Sjamanisme

 

 

De drie weekends ‘Spirit in klank’ waren een enorme verrijking. Elk weekend opnieuw creëerde je een ragfijne, warme energie in de zaal die we met volle teugen tot ons mochten nemen. Ik voelde me gedragen in een groep mensen met dezelfde intentie: heling. De reizen naar de verschillende werelden brachten, net zoals in de basiscursus sjamanisme, prachtige ervaringen met zich mee; van diepere inzichten tot hemels geluk. Dat muziek helende krachten bezit, werd me pas duidelijk door zelf te mogen voelen hoe sterk de energie van klank is. Mijn hele lichaam en geest werden in een immens bad van positieve energie ondergedompeld. Je meesterlijke gave om op verschillende muziekinstrumenten te spelen en ons te laten genieten van zo vele mooie klanken, maakte het tot een unieke ervaring. In het energieniveau dat we bereikten, werd loslaten van blokkades makkelijker. Jezelf helen via de trillende energie van klank. Je leerde ons blokkades weg te werken en de vrijgekomen ruimte met warmte, licht en zachtheid te vullen. Een ervaring die zo intens en leerrijk is, hemels en toch gegrond, bewogen en realistisch. Bedankt Roel!

Hilde vH

over Spirit In Klank

 

 

"Ik had vorig jaar het geluk dat ik reeds een zweethut had meegemaakt , zodat ik kon meedoen aan "Ecdysis"; ik had geen flauw idee wat het in hield, maar voelde dat ik het moest meemaken en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Het was een prachtige en unieke ervaring, de sfeer, de groep , de verbondenheid, kortom alles en iedereen straalde. Ik kan iedereen aanraden om dit geweldig ritueel mee te maken, er zal veel mogen gebeuren om er dit jaar niet terug aan deel te nemen!"

Francois Andries

over Ecdysis

 

 

"De Sacred Burial, wat een prachtig geschenk! De eenvoud, de liefde, het zorgzame, en vooral de kracht die jullie in elk van ons leggen... Ik voelde me veilig geborgen in de Grote Moeder, alof er een nieuwe levensenergie begon door te sijpelen, die me toefluisterde : het is oké om te zijn wie je werkelijk bent, LEEF, volg de roep van je hart, voel de liefde die er altijd al was, kijk met de ogen van je ziel en zie de overvloed... . En het doorsijpelen werd een kleine stroom en houdt de belofte in van een krachtige stroom te worden. De stroom van de liefde. Het begin van alles."

Kristina Verhoeven
www.haramata.be

over Sacred Burial

 

 

"Ik wil je nogmaals bedanken voor de zweethut van vorige zondag. Vandaag voelde ik dat ik die bedanking niet enkel bij mezelf moest houden maar ook mocht uitspreken naar jullie toe. Er zijn nog maar een paar dagen verstreken maar ik voel dat mijn stappen lichter aanvoelen, mijn ogen opener, mijn geloof in mezelf en alles rond mij groeien. De verwonderingen neem ik met een intenser gevoel waar. Het algemeen gevoel dat ik nu koester is zalig om bij me te hebben. Het is mooi om te geloven dat door deel te nemen aan de zweethut de kracht in me is ontwaakt en dat ikzelf tijdens die dag gekozen heb om te geloven in mijn eigen kracht en inspiratie. Ik ben dus zeker dankbaar voor deze ervaring! Dankjewel!"

Stephanie Nosek

over Zweethut

 

 

"Iedere keer anders maar telkens thuiskomen bij mezelf. Me laten meedrijven op de prachtige klanken en ontspannen, voelen, reizen.... met een open hart. De dimensie van de ziel betreden en alleen maar zijn.. Ontroerd worden door het gevoel van verbondenheid met de groep en de oprechte intenties die daarin leven. Een geborgen gevoel ook want het is dat soort verbondenheid dat het verschil maakt als het moeilijk wordt. Maar bovenal voelt het voor mij aan als naar een feest gaan ; genereus zijn en generositeit ervaren. Dank u wel voor zoveel schoonheid!"

Diana

over Dreamtime Healing

 

 

"Ik heb al veel gereisd en ben al ver geweest, maar een reis als dit heb ik nog nooit gemaakt. Een prachtig gevoel van eenheid..."

Jan Vermeulen

over Rituele Dans

 

 

"De maandelijkse trommelcircel doet mij heel veel goed. Jammer dat ik niet altijd aanwezig kan zijn. Maar elke keer voel ik de warmte van de circel en de mensen rondom mij. Tijdens het trommelen voel ik me helemaal thuis komen bij mezelf. Opgenomen worden met het hartcentrum van de circel. Het is fijn om het telkens weer te kunnen ervaren. Wat mij betreft mag je deze cirkels gerust tweemaal per maand houden! Ik dank u vanharte voor deze mooie ervaringen."

Sonia Janssens

over Trommelen voor Moeder Aarde

 

 

"Als iets je diep vanbinnen geraakt heeft, laat het je nooit meer los. Het nestelt zich onder je huid om daar onvoorwaardelijk deel van je uit te maken. Dat gebeurde wanneer ik een tijd geleden las hoe Reiki in het leven van Griet kwam. Dat overkwam me opnieuw toen ik zelf geroepen werd door het Veld van Liefde om me er aan over te geven. Nu huist in mij ...ontroering, dankbaarheid, 'thuis'komen. Usui was het die me aansprak voor de inwijding...ik ben immers godsdienstleraar. Maar het was God die me aanraakte in mijn hart. Sindsdien loop ik weer als een kind aan Zijn grote hand ... de andere hand vrij om te wuiven, aan te raken en te genezen... in dankbare overgave.”

Geert Vroom

over Reiki 1 Inwijding

 

 

"Elke Reiki-uitwisseling bij Griet geeft mij nieuwe diepgang en voeding, omdat eenieders zoektocht ook mij iets te vertellen heeft. Het geven en krijgen van Reiki en de cirkel voor en na brengen mij niet alleen tot rust, ze bezorgen me ook een intens gevoel van vrede en verbondenheid. Reiki uitwisselen is een uiting van liefde en respect voor het geschenk van het leven en het geschenk van elkaars aanwezigheid."

Eddy Frans

over Reik Doorgroeigroep

 

 

“Ik ben nog steeds vol ontroering en dankbaarheid, het weekend blijft doorwerken, ik koester deze onroering en hoop dat ik steeds opnieuw mag verwonderd worden en ontroerd worden door de schoonheid die ik heb leren kennen op jouw weekend. Het is voor mij een verrijking van mijn leven. Ik heb mij voorgenomen om telkens als ik contact maakt met mijn trom, om dan eerst deze gevoelens naar voor te laten komen zodat ik ze meer en meer eigen wordt en ze meer en meer kan uitstralen. Een zeer warme en dankbare groet.”

Lieve Lodewijckx

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

"Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel waar de sessies bij Griet me mee in contact hebben gebracht. Een grote kracht, diep in mij aanwezig, heeft ze wakker gemaakt met haar healing. Een kracht die in ieder van ons aanwezig is, daar ben ik zeker van. De healing die Griet me gaf bracht me als het ware in een andere dimensie. Ze leerde me mijn hart te openen... Ik voel me sterk, krachtig en heb mijn levensdoel gevonden. Ik heb altijd gelooft dat liefde kan helen, bij Griet is dat overduidelijk geworden. Ze brengt je bij je ziel, bij je kern, op een eenvoudige, zachte, liefdevolle manier, ze ziet verder dan je verhaal…. Er is nog zoveel meer dat ik niet kan verwoorden… ik ben gewoon ontzettend dankbaar dat zij in mijn leven is mogen komen… Dank je wel Griet om wat je doet!"

Christina Verbeke

over Individuele Healing Consulten

 

 

"Ik wil je nog van heel binnenin danken voor wat je ons het voorbije weekend aangereikt en voorgeleefd en aangeleerd hebt... het voelt als een wonderlijk geschenk!"

Hilde

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

"Dankzij de Circle kan ik verder gaan op de weg. Tijdens drukke momenten is het moeilijk om in verbinding te blijven. Maar tijdens de Circle van vorige vrijdag voelde ik direct de kracht van de cirkel. Al van toen ik binnenkwam, voelde ik een mooie en prachtige energie. Ik kreeg direct terug het gevoel van verbondenheid dat ik ook had na de basiscursus. Het contact maken met je meest stralende zelf, was een zeer intense ervaring. Je zag dat aan iedereen, vond ik. Iedereen straalde op het einde van de avond. Dank je wel voor een heel mooie, speciale avond.

Peter Borstlap

over Doorgroeigroep Sjamanisme

 

 

"Er is sinds het eerste Healingweekend zoveel gebeurd! Ik besef nu dat het basisweekend en Healingweekend I onmisbare schakels zijn geweest in mijn huidige groei en hoe, dankzij de ervaringen in die weekends, andere ervaringen mogelijk geworden zijn! Ik ben echt geraakt door de verbondenheid die ik tot in het diepst van mijn wezen beleefd heb en de intense ervaring waarin alles vesmolt en één werd. Het Healingweekend opende deuren in mezelf. Zo krijg ik meer en meer toegang tot wat binnen in mij al aanwezig is. Ook groeit zo de verbondenheid tot krachten die "mij" overstijgen. Ik ervaar dit als een intense uitnodiging tot overgave aan de stroming, tot vertrouwen en tot LEVEN"

Hilde Mollaert

over Spirit In Klank

 

 

"Ik droomde van een zwarte slang. Van een zweethut had ik alleen maar gehoord. Puur toeval was het. Ik kwam op de site terecht en las over het Ecdysis weekend. Ik voelde verlangen, verlangen mijn huid te vernieuwen. Ik ben de slang gevolgd. Het bloemenritueel, de stenen in de zweethut, het vuur. Dat weekend heeft mijn hart geopend. Ik heb angsten doorstaan, troep uitgezweet, uitgeweend, mijn levenskracht gevoeld en liefde voelen stromen. Ik had geen woorden meer. Zo dicht bij mezelf. Beetje onwennig. Een open hart en diep verbonden met de mensen en de natuur. Roel en Griet, ik draag jullie in mijn hart. Dankuwel voor zoveel ziel, eenvoud en overgave."

Anne Marie

over Ecdysis

 

 

"Tijdens het graven van mijn graf voelde ik vooral waardigheid in me groeien, een gevoel dat zowat onbestaande was in mijn leven voordien. Er zijn veel diepe angsten en zorgen gesneuveld voor, tijdens en na de Burial. Sinds de Burial neem ik mijn leven heel bewust in eigen handen. En ik geniet van een nieuw soort vrijheid, van elke boom die ik tegenkom en van modder aan mijn handen :-) Ik heb geleerd hoe ik levenskracht kan opnemen en verzet laten gaan. Ik opende me voor de liefde van Moeder Aarde. En daar ben ik blij om. Sindsdien voel ik veel meer warmte en liefde om me heen dan voordien. Dankjewel daarvoor!"

Ingrid Goetschalckx

over Sacred Burial

 

 

"De eerste zweethut was een heel speciale ervaring. Ik voelde me eerst wat onwennig, omdat ik niet wist wat er gaat komen... Nu kan ik me volledig overgeven ! Een heerlijk gevoel om de warmte diep in mijn lichaam binnen te laten. Elke keer een proces van transformatie wat zich weken na de hut verder zet. Ik sta elke keer versteld hoe krachtig de intenties zich nadien manifesteren. Een proces van diepe ontspanning, overgave, eenvoud, zuiverheid, kracht en vernieuwing! Dankbaar dat ik kan deelnemen aan deze prachtige ceremonies!"

Luc
www.be-lucky.be

over Zweethut ceremonies

 

 

"Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel waar de sessies bij Griet me mee in contact hebben gebracht. Een grote kracht, diep in mij aanwezig, heeft ze wakker gemaakt met haar healing. Een kracht die in ieder van ons aanwezig is, daar ben ik zeker van. De healing die Griet me gaf bracht me als het ware in een andere dimensie. Ze leerde me mijn hart te openen... Ik voel me sterk, krachtig en heb mijn levensdoel gevonden. Ik heb altijd gelooft dat liefde kan helen, bij Griet is dat overduidelijk geworden. Ze brengt je bij je ziel, bij je kern, op een eenvoudige, zachte, liefdevolle manier, ze ziet verder dan je verhaal…. Er is nog zoveel meer dat ik niet kan verwoorden… ik ben gewoon ontzettend dankbaar dat zij in mijn leven is mogen komen… Dank je wel Griet om wat je doet!"

Christina Verbeke

over Individuele Healingconsulten

 

 

"De basiscursus was voor mij een hele stap op het pad van het sjamanisme. Het gevoel van thuiskomen (zoals het door andere deelnemers beschreven wordt), kan dit goed omschrijven. Sinds de basiscursus voel ik mij veel meer in verbinding. Dat valt nog het meest op in kleine dingen zoals een wandeling in het bos. Ik merk precies zoveel meer op, de wind door de bomen, de sfeer die het maanlicht schept. Prachtig om zo'n mooie dingen te kunnen ervaren."

Peter Borstlap

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

"Er is sinds het eerste Healingweekend zoveel gebeurd! Ik besef nu dat het basisweekend en Healingweekend I onmisbare schakels zijn geweest in mijn huidige groei en hoe, dankzij de ervaringen in die weekends, andere ervaringen mogelijk geworden zijn! Ik ben echt geraakt door de verbondenheid die ik tot in het diepst van mijn wezen beleefd heb en de intense ervaring waarin alles vesmolt en één werd. Het Healingweekend opende deuren in mezelf. Zo krijg ik meer en meer toegang tot wat binnen in mij al aanwezig is. Ook groeit zo de verbondenheid tot krachten die "mij" overstijgen. Ik ervaar dit als een intense uitnodiging tot overgave aan de stroming, tot vertrouwen en tot LEVEN"

Hilde Mollaert

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

Een vierdaagse cursus, zoals altijd vraag ik me af wat ik kon verwachten, al drie keer de website gelezen, en toch bleef ik vraagtekens hebben. Een ding wist ik, het is iets waar ik voor ga om te groeien, groeien in het zijn, groeien in het hier en nu, ... Voor mij was de vierdaagse om de draad weer op te pikken, zien, voelen, ervaren wat ik wil doen, waar mijn doel in ligt. Vooral het feit dat je zo intensief bezig bent op het terrein met je eigen vraagstellingen en de mogelijkheid wordt gecreëerd om zo intensief bezig te zijn met de ceremonies en het hele gebeuren ertussen in is schitterend. De verbondenheid bleef maar groeien, en er was telkens ook weer de mogelijkheid om dieper in te gaan op vragen waarmee je zit bij Griet en Roel. Gewoon het aantonen van de mogelijkheden zorgt ervoor dat ik telkens opnieuw verder kon groeien. Voor mij was Ecdysis in ieder geval iets wat mijn leven erg heeft beïnvloedt en wat ik nu nog altijd in blijheid meedraag."

Dominique Laane

over Ecdysis

 

 

Het sjamanisme is een pad van directe revelatie, vanuit persoonlijke beleving, verbinding en kracht. Er is geen zijlijn. Aarde is een fundamentele leraar, ze geneest, openbaart en transformeert. Haar kracht is er, voor iedereen die ontvangen wil. Deze tijd vraagt ons om te herinneren, en het pad van Aarde vernieuwd te betreden. "

Roel Crabbe

over Sacred Burial

 

 

"Dank je wel voor de begeleiding van de Dreamtime Healing afgelopen vrijdag. Zachtheid was het eerste wat me opviel, respect en schoonheid volgde elkaar snel op. Zoveel ervaren, zoveel in het vooruitzicht... dank je wel!"

Rita O.

over Dreamtime Healing

 

 

"Ik wil je erg bedanken voor de prachtige tromworkshop van vorig week-end!! Het was alsof pure liefde door mijn lichaam stroomde!! Wat een energie!! Ik voel me sterk verbonden met mijn trom, die aanvoelt als mijn pasgeboren kind! Samen met mijn kinderen speel ik nu op de trom... Bedankt voor Een Nieuwe Hartslag!

Sarah

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

"Helemaal op en moe kwam ik bij Griet aan voor een individuele sessie. Zij luisterde vol aandacht en zonder oordeel naar alles wat ik op dat moment kwijt wou ! Nadien gaf Griet me een Reiki-Behandeling ... En toen kwam de omkering !!! Rationeel zeker niet te vatten, maar heel diep in mij iets geraakt !! Deze énige ervaring heeft mij de stap doen zetten om het Reiki-WE te volgen ! Ik ben zo DANKBAAR, want het LEVEN stroomt weer in mij !! Ik GELOOF dat REIKI "De waarheid van je Ziel" weer boven haalt !! En HELEND is het zeker !! Mij is het enorm ten goede gekomen! Creativiteit, Kracht en Zelfvertrouwen gaan opnieuw mee op pad met mij !! Ik ervaar opnieuw de VREUGDE van het LEVEN !!! En LIEFDE,de onvoorwaardelijke LIEFDE, is weer WAKKER geworden in mij !!! Dankjewel Griet dat je op het juiste moment in mijn Leven kwam !” Carla Van Lier

Carla Van Lier

over Individuele Healingconsulten

 

 

"Healing bij Griet is een samenspel van diep menselijke betrokkenheid en overgave. Ik voel me volledig veilig en ze raakt me diep in mijn ziel, waardoor ik me kan verankeren in wie ik wezenlijk ben.Ik ervaar een radicale verandering in mijn leven, neem beslissingen en leef!!! Ik ben dankbaar voor haar toewijding en haar gave te inspireren.Kortom een parel van een mens. " Anita VDB

Anita VDB

over Individuele Healing Consulten

 

 

"Dank u Roel, voor de prachtige ervaring van samenhorigheid, de warmte en liefde die enorm voelbaar was in de ruimte.Vroeger heb ik al wel eens een sjamanistische reis gemaakt, maar ik bracht er toen niets van terecht. In deze cursus lukte het me heel goed. Het wondermooie was dat ik mijn krachtdier mocht ontmoeten. Ik voelde snel zijn power en zijn sluwheid, een heel leuke ervaring. Op een bepaald moment, de zondag, zaten we samen in de circel. Met een zachte stem nodigde je ons uit ons hart te openen en schoonheid, liefde, warmte enz... in onszelf naar voren te roepen. Ik kreeg op een bepaald moment zo een sterk gevoel van: "dit wil ik, dit ben ik!" Wat een fijne energie. Ik Heb deze dagen nog een paar maal deze oefening gedaan, ik voel dan mijn hart gewoon overstromen. En.. zoals je vertelde: geven, doorgeven. Als ik dat doe, voel ik dat mijn hart blijft overstromen. Dit is gewoon ongewoon. Zalig om dit te ervaren. Dank u Roel voor dit prachtig weekend en ik kijk uit naar de Circles."

Sonia Janssens

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

"Healingweekend I en II veranderden mijn leven op een subtiel maar heel diepgaand niveau. Ik voel me nu stralend in het leven staan en moedig anderen aan hetzelfde te doen. Ik geniet meer van de kleine dingen, sta optimistischer in het leven en mijn relaties lopen harmonischer. Tijdens de weekends was de energie in de ruimte zo sterk dat elke cel in mijn lichaam zinderde. Het gelukzalige gevoel en een zeer vitaal lichaam achteraf zijn voor mij nog een week heel sterk voelbaar geweest. Ik kreeg meer vertrouwen in mijn gidsen en het healingswerk en zag tijdens de workshop wonderlijke dingen gebeuren. Ook in het healingswerk thuis geniet ik van nieuwe ervaringen en worden grenzen verlegd. Echt wonderlijk mooi." Joke Venmans

Joke Venmans

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

"Ecdysis heeft plaats bij een heel bijzondere boom. De plek ademt een diep ‘welkom thuis gevoel’ uit. De vierdaagse is een onderdompeling in schoonheid en zachte kracht, in zijn puurste vorm. Zoals wanneer je je met heel je wezen opent, voor de streling van een briesje, dat de geur van zomerse bloesems draagt."

Ditte

over Ecdysis

 

 

"Beste Roel en Griet. Tot op vandaag is het Sacred Burial ritueel levend binnen in mezelf. Het was de krachtigste ervaring die ik ooit heb gehad. De stilte, de rituelen, de focus, was een sterke voorbereiding. Het hielp me mezelf leeg te maken, los te laten, thuis te komen in de stilte van eenvoudigweg zijn. De nacht in de aarde was zo bijzonder. Ik ervaarde 8 uren intense healing, alsof elke cel door Moeder Aarde haar krachtige maar liefdevolle energie werd geschud. Er waren momenten dat angsten zich toonden, maar de voorbereiding die we hadden gemaakt in de dagen vooraf maakten dat ik hier klaar voor was en ze gleden weg. Ik voelde me heel de nacht gedragen door jullie. Het was zo mooi te voelen hoe jullie over ons waakten. De Sacred Burial liet me ervaren hoe Moeder Aarde leeft en hoe belangrijk het is liefdevol te zijn in alles wat we doen. Ik verliet mijn graf met een diepe dankbaarheid te mogen leven op deze magische planeet. Alles was anders, schitterend, vredevol, sereen. Ik voelde me zo sterk en zuiver. Sinds die nacht heb ik geen sigaret meer gerookt, na 15 jaar! De Burial is een deel van me geworden, en ik heb het gevoel dat dit zal blijven. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit ritueel mocht ervaren! Ik ben dankbaar voor allen die er waren en voor Roel en Griet die ons gidsten. Dank Dank Dank! "

Veronika Novotna

over Sacred Burial

 

 

"Een tijdje geleden zat ik in een moeilijke periode. In mijn dromen kwam het thema onveiligheid naar boven. Iemand die me hulp bood, vroeg me om een plek voor de geest te roepen waar ik me volledig veilig voelde. Spontaan kwam de zweethut naar boven. Op deze plek in het donker kan ik volledig mezelf zijn, ik ben mijn kern, ik voel de voedende aarde onder me en de warme dampen brengen me terug naar een oergevoel, eenvoudig. Een veilig gevoel en toch met anderen vlakbij me, dat is erg bijzonder. "

Soetkin Van Hee

over Zweethutceremonie

 

 

"De dreamtime is voor mij een goede manier om telkens weer 'wakker' te worden, zodat ik ten volle kan leven en genieten!"

Godelieve Fimmers

over Dreamtime Healing

 

 

“The river is flowing
Flowing and growing
The river is flowing
Back to the sea

Mother Earth is calling me
Her child I will always be
Mother Earth is carrying me
Back to the sea...

Dat is het effect dat de sjamanendrum heeft op mij. Het maken en het drummen zelf. Andere woorden vind ik niet, maar ik denk dat dit wel duidelijk is he.”

Natasha Achten

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

"Reiki leert me zorgen voor mezelf

Reiki helpt me om in zuiverheid voor anderen te zorgen

Reiki toont me mijn weg

Reiki houdt me op het pad

Reiki maakt me sterk en krachtig

Reiki verbindt me met mijn emoties

Reiki is Moeder Aarde, Vader Zon, Grote Geest

Reiki is de liefde, eindeloze liefde en daarna eindeloze liefde en daarna eindeloze liefde

zelfs dit schrijven over ...verwarmt m'n hart

Reiki is de snelweg naar de ziel, het Zelf

Reiki is een cursus in Wonderen, verwonderen, bewonderen

En het leuke is dat je helemaal geen bijzondere gave moet hebben

Reiki is voor wie zichzelf wil zijn. "

Krista

over Reiki 1 Inwijding

 

 

"Griet is een geweldige en gevoelige vrouw en dan bedoel ik dat ze heel juist en heel fijn voelt wat er allemaal beweegt. Zo geeft ze met weinig woorden maar met een heel precies gevoel de perfecte healing voor mij. Elke keer opnieuw ervaar ik dat als een hemels geschenk gesteund door moeder aardekracht."

Gwendolyn Marain
www.hetvliegendkonijn.be

over Individuele Healingconsulten

 

 

"De Basiscursus Sjamanisme was voor mij een fantastische ervaring! Het hele weekend voelde als thuiskomen. Doorheen de rituelen leerde ik verbondenheid kennen. Verbonden met mijn ziel, de andere aanwezigen, het hele levensveld, maar vooral met de bron van al wat is. Dit is zeker en vast te danken aan de liefdevolle,boeiende en zeker ook humoristische begeleiding van Roel! Sindsdien kan ik dan ook niet anders dan kiezen voor een levenspad, geleid door licht en liefde. Dankjewel,Roel"

An Van den Broeck

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

"Deze healingweekends waren voor mij een enorm geslaagde en zeer verrijkende ervaring. Ik had al een opleiding in sjamanistisch werk achter de rug en werk geregeld in mijn praktijk met sjamanistische healing technieken. Het doen en ervaren van deze rituelen in een prachtige groep mensen, de goede en heel competente begeleiding door een gedreven motor als jij, de diepgaande live muziek voor het trancewerk, dat alles heeft deze training voor mij tot een ware vreugde gemaakt. In mijn praktijk ben ik natuurlijk als healer de "gevende" partij, maar in deze training mocht ik ook veel healing ontvangen... geven en ontvangen waren beide even boeiend. Ik heb toch ook veel bijgeleerd en voel me enorm gesterkt door de kracht van de groep. Deze training was absoluut helemaal de moeite waard! Ik wens jou en Griet ook graag heel veel succes, jullie verdienen het volledig, allebei. Jullie zien me zeker terug!"

Myrna Mann

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

“ De training "Spirit in Klank" heeft mij niet alleen veel dieper in contact gebracht met de kracht en helende werking van de stem maar ook in verbinding met alle klanken om mijheen en hoe zij kunnen inwerken op de ziel. Ik gebruik nu veel meer klank in mijn eigen workshops, trainingen en sessies en heb het zelfs geintegreerd bij de danslessen die ik geef, zodat alles meer gaat stromen en het oude afgevoerd kan worden. Klank helpt je je te vernieuwen, telkens opnieuw. Het is een prachtige reeks, waar je ook daadwerkelijk veel mee kunt in het dagelijkse leven!”

Lily Maarsingh
Therapeut / coach,
danseres en schrijfster
www.dancingspiritwriting.com

over Spirit In Klank

 

 

Voor mij was dit een weekend om nooit te vergeten!! Het was de radikale omkeer in mijn leven.

Linda de Babanter

over Ecdysis

 

 

"Een vogel zingt
diep gevoeld
vreugde en tranen.
was ik de larve in gebed
er was geen graf meer
een royale tempel de aarde, zo dichtbij zo geborgen lag ik
in onbegrensde ruimte
vol leven,
en dan is de nacht voorbij
de Zon komt op
een nieuwe dag.
Iedere dag
gras bomen aarde
waarom ben ik hier
en 't leven zingt!
Wat er toen bewogen is
en ja ook ontwaakt,
beweegt nu nog dagelijks door.
Dank je Wel!"

Marianne

over Ecdysis

 

 

"Bedankt voor de prachtige zweethut ceremonie.

Het was een zeer zorgzame begeleiding waar ik alle ruimte gekregen heb om mezelf te zijn en zo te genezen wat er nog genezen moest worden.

Bedankt voor je uitnodiging om te verzachten, ik heb je uitnodiging aanvaard en ben er sterker en krachtiger uit gekomen. Je hebt een krachtige kring bij elkaar gebracht en ik ben klaar om de volgende fase van mijn leven in te gaan."

Dennis Deridder
www.integrity-hpm.be

over Zweethutceremonie

 

 

"Voor mij is de Dreamtime een avond voor mezelf. Ik kom daar tot rust, na een drukke werkweek even de ogen sluiten en ik begin aan een heerlijke reis naar binnen. De rustige stem van Roel,  de fantastische klanken die hij naar boven haalt uit een heel groot aanbod van muziekinstrumenten maken dat ik een zalige tijd beleef ...weer een geschenk voor mezelf "

Gwendolyn Marain
www.hetVliegendKonijn.be

over Dreamtime Healing

 

 

"Het gevoel wat de trom mij geeft is, voor mij moeilijk om in woorden uit te drukken. Ik hou van mijn trom. Het geluid trilt helemaal door mij heen. Hij geeft mij kracht en energie. Hij zet me met twee benen op de grond. De uitdrukking in woorden is toch gelukt! Het woord vreugde is de samenvatting."

Mariës

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

"Reiki bracht en brengt me zoveel. Het is thuiskomen, het is in beweging zijn.”

Rita O.

over Reiki 1 Inwijding

 

 

"Telkens mijn energie een dipje kent en ik niet meer genoeg kracht heb om sterk te staan dan is het zo herbronnend bij jou te komen. Een sessie van intense healing, en toch lijkt het zo eenvoudig zo natuurlijk de energie die door je handen gaat maakt los wat vast zat, en telkens ik bij jou buitenstap voel ik een heerlijke positieve stroming van energie die beslissingen makkelijker maakt en mij vooruitstuwt dagenlang genietend van alle kleuren van het leven. Bedankt Griet voor een heerlijk gevoel, telkens weer."

MVDB

over Individuele Healing Consulten

 

 

"De basiscursus was voor mij een heel mooie ervaring. Het gaf me een wondermooi gevoel van verbondenheid , liefde en harmonie. Ik ervaar dat ik nu mijn hart nog meer kan openen voor al het mooie hier op aarde. Ik mocht er mijn krachtdier ontmoeten waar ik ondertussen toch al wel een sterke verbinding mee heb. Sjamanisme is voor mij thuiskomen diep in jezelf. Een echte aanrader !!!!!!"

Patricia Carpentier
www.hetzenhuisje.com

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"'Ik heb wonderlijke heling ontvangen en diep ervaren hoe het is om helemaal te kiezen voor het leven en gezondheid. Alles en iedereen om me heen begon steeds meer te stralen en ik erbij. Ik haal nog elke dag kracht en inspiratie uit mijn ervaringen in het weekend, en daar ben ik heel dankbaar voor!"

Penny Hamelton

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

 

Voor mij was 'Spirit in Klank' een magische ervaring. Het werken met de verschillende klanken heeft bij mij heel wat losgemaakt. Eerst wat verwarring, maar naarmate ik meer de Energie haar werk liet doen voelde ik haar zachte helende aanwezigheid. Het goed leren gebruiken van mijn stem heeft me ook 'mondiger' gemaakt ;-) Ondertussen heb ik ook mijn eigen lied en het voelt goed aan. Héél erg bedankt, door Spirit in Klank heb je mij een stukje van de Hemel laten zien.

Lydie

over Spirit In Klank

 

 

 

"Het was voor mij een weekend van diep gaan. De zweethutten waren als een "zwaardere" energie, maar wel o zo krachtig en mooi, die, zo voelde ik het letterlijk, mijn oude huid wegnamen.

Het ritueel bad gaf mijn nieuwe huid de zachtheid, de liefde en het licht van de bloemen mee. Ik mocht veel ervaren; Angst, Overgave, Liefde, Heling, Vreugde, Eerbied, Nederigheid, Kracht, Schoonheid... het was intens, en dit alles onder liefdevolle begeleiding van twee mensen die dit met zoveel toewijding en bezieling doen!

Lieve Griet en Roel het was een prachtig weekend. Het heeft mij weer een stuk dichter bij mijzelf gebracht."

Nicole Nacinovic

over Ecdysis

 

 

 

"Bedankt voor deze unieke ervaring! Wat ik eerst als een zuiverend ritueel voor mezelf beschouwde werd eigenlijk een diep indringende ervaring die dagenlang bleef nazinderen en zo een blijvend proces van verandering op gang heeft gebrach! En het effect blijft maar duren...

Voor mij stond de bereidheid om te veranderen en te evolueren centraal met als intentie de vraag naar 'Groei en Transformatie'. Ik stond open voor alles en had geen specifiek thema in gedachten. Na de zweethut kwam ik als vanuit een diepe vermoeidheid langzaam weer helemaat tot leven. Maar de transformatie leek begonnen, ik voelde me goed, maar mijn hoofd leek leeg, mijn gedachten stil, rustig afwachtend als op een nieuw begin...

De dagen erna heb ik geleefd als op een wolk, deed mijn werk zonder nadenken, zonder zorgen en nu voel ik de kriebels om het leven aan te nemen met volle teugen zoals het zich aandient, vol verwachting, zonder oordeel en optimistisch als een kind...  Met veel dank en liefde."

Laurent Caris

over Zweethutceremonie

 

 

 

"Een dreamtime soundhealing-concert is een van de mooie geschenken die ik mezelf graag geef. Tijd maken om me in de 'stilte' te verbinden met Mezelf. Thuis doe ik dat ook wel, maar in groep is dat toch wel heel bijzonder. Wat het ook bijzonder maakt is dat het live en dus ook afhankelijk van het moment is, het stroomt mee met wat er zich aandient. Naar huis kerend ben ik dingen die er minder toe doen vergeten en heb ik het gevoel meer met Essentie bezig te zijn. Ik kijk ernaar uit om er weer bij te kunnen zijn!"

Ive Peeters

over Dreamtime Healing

 

 

"Dank je dat je zulke workshops organiseert. Ik keek er zolang naar uit om mijn eigen trom te hebben. Het viel me op een zeker moment op dat ik erbij liep met het gevoel van een kind te zijn. Stil, tevreden met wat er is, niets meer verlangend, openheid voelend om wat er nog gaat gebeuren. Ik ben naar huis gegaan met een stil, gelukkig gevoel diep in mij. In Liefde,"

Hilde De Blieck

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

 

"Reiki is VERBONDEN zijn met AL wat IS Elke dag het eenvoudige gebaar van twee handen op mijn lichaam "Toon mij de weg maar...' De weg is mooi maar soms ook moeilijk en dan telkens opnieuw je handen leggen en steeds weer OVERGAVE...”

Kristin

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

Griet is een vrouw die niet in verhalen doet.
Een mens in haar stralende kracht.
Zij stuurt niet maar laat zien, in eenvoud en liefde.

Zij heeft mij geleerd over vrijheid en vertrouwen.
Groeien onder haar vleugels is zachtheid brengen in mijn leven.

Zij is een supporter, 
een supporter om te durven leven vanuit mijn meest stralende kern.
In alle liefde, vreugde en zachtheid die ik maar dromen en ervaren kan.

Rita O.

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Het introductieweekend sjamanisme bracht me op het oeroude Pad dat (ook) het mijne is. Mijn sceptiscisme – dat me wegwijst integer te blijven aan de weg die ik heb te gaan - staakte zijn verzet door de puurheid en juistheid die ik hier mocht ervaren. Het is wonderlijk dat de reis - die je bij aanvang creëert - je gaandeweg meeneemt en de Andere Dimensie zich daar als realiteit verder openbaart…

Telkens weer dankbaar om wat de Andere Dimensie mij/ons aan rijkdom schenkt, hoe het Leven mij/ons zoekt te doorstromen… Het is een wonderlijk mooi Pad… een tegelijk vreemd en vertrouwd Pad dat mij uitnodigt het verder te gaan, bewuster-verbonden met het Grootse, met de ‘tekens’. Diep dankbaar om Roels zijn hierbij: integere eenvoud en puurheid…"

Tania

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

“Nu zelfs, enkele maanden na het healingweekend I, zindert de praktisch wijsheid en kennis die ik daar heb mogen ontvangen, nog steeds door. Ik durf echt wel te beweren dat mijn leven drastisch ten goede is veranderd tijdens en na het volgen van deze workshop. Een healingsweekend volgen is één ding, en de praktische toepassing ervan, in ons dagelijkse leven, het andere... en net dat aspect vind ik zo krachtig aan het healingsweekend: dat je echt methoden aangereikt krijgt om jezelf te healen, in `het echte leven`, zodanig dat vreugde en waar geluk gewoon niet langer uit kan blijven. Voor mij is het mooie daarin dat jij, Roel, helemaal niet beweert al de kennis of de wijsheid zelf te bezitten. Je nodigt ons tijdens deze workshop enkel uit om onszelf beschikbaar te stellen voor al dat wat reeds in onszelf aanwezig is. En dat doe je op zo`n manier, met mooie gezangen, met inspirerende begeleide meditaties en krachtige ceremonies, dat we als groep niet anders konden dan ons open te stellen voor de pracht en praal van ons eigen wezen. De foto die genomen was op het einde van het weekend spreekt voor zich! Allemaal stralende gezichten!!! Bedankt.”

Steven Vrancken
www.stevenvrancken.com

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

 

Door me dieper te verbinden met mijn eigen klank hoor ik mijn ziel zingen. Ondersteund door een warme, dragende en ruimte scheppende begeleiding brachten deze klankhealingweekends niet allen een thuiskomen maar tegelijkertijd een openen van een enorme poort naar het Universum en de dragende, scheppende kracht. Waarvoor onnoemelijk veel dank.

Martine Hertogs

over Spirit In Klank

 

 

 

"Edysis,
Een uitnodiging tot groei,
een uitnodiging tot het afleggen van oude huid.
Het is naar binnen keren, waarlijk zien en voelen.
Het is wakker worden in je waarlijke kracht,
het is groots durven zijn in wie je waarlijk bent.

In een veilige omgeving zorgen Griet en Roel voor deze kans.
Met veel eerbied en eenvoud begeleiden zij je bij eeuwenoude rituelen.

Met zegeningen van de Bloemen, het Voorouder Volk, het Stenen Volk en de Spirit keer ik weder naar de wereld.
Het verschil is dat ik veranderd ben, zacht en krachtig kan ik kijken met nieuwe ogen.
Met open handen en geest handel ik vanuit de Liefde.

Met dankbaarheid aan de slang, aan haar oeroude beweging en ons te laten zien wat we moeten zien."

Rita

over Ecdysis

 

 

 

"Elke zweethut geniet ik enorm van het thuiskomen in de cirkel. Ik voel dat ik er echt mezelf mag zijn en het geeft me een goed gevoel om de verbinding met elkaar te voelen. Het is net of je elkaar al jaren kent. Zelfs al kan ik niet naar de zweethut gaan, dan nog voel ik me er mee verbonden, de geest kent geen grenzen.

Ik wil jullie langs deze weg dan ook bedanken Roel, Griet en de vuurman, voor de fijne tijd die ik met jullie heb doorbracht en nog zal doorbrengen.."

François Andries

over Zweethutceremonie

 

 

 

"Ik geniet nog na van het prachtig weekend. Jij begeleidt dat bijzonder goed, bezield, authentiek, eenvoudig. Ik ben heel gelukkig met mijn trom en hij klinkt prachtig! Ik heb hem vandaag voor 't eerst gebruikt bij de kinderen, al was het nog wat aarzelend. Ik ben opnieuw een stukje dichter bij mijn ware wezen gekomen. Ik voelde tijdens die laatste reis de kracht van geboren worden. Ik straal, hoor, samen met mijn trom!"

Agnes Verleye

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

 

“Ik kan mijn leven indelen "voor" en "na" het eerste Reiki weekend dat ik bij Griet heb gevolgd . Een bad van licht en liefde heb ik ervaren en sindsdien doe ik bijna elke dag reiki bij mezelf. Ik heb ook lang gedacht dat ik niets zou kunnen voelen en dat Reiki voor anderen was, maar tijdens dat weekend was er een enorme warmte en energie door mijn handen en lichaam aan het stromen, het was een fantastisch gevoel en mijn eigenwaarde kreeg een grote sprong voorwaarts!! Ja, bij mij stroomt het ook door de handen... één van de mooiste geschenken dat ik aan mezelf heb kunnen geven en daar ben ik dagelijks dankbaar om..."

Gwendolyn
www.hetVliegendKonijn.be

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"Griet haar werk is van onschatbare waarde voor mij. Griet helpt me elke keer opnieuw terug te keren naar de essentie. Ze ondersteunt mijn groei en begeleidt me om  hindernissen te overwinnen. Haar werk maakt ook zichtbaar wat onbewust was, maar werkelijk is. Zo biedt ze mij een veilige en liefdevolle plek van waaruit ik verdere stappen kan zetten op mijn pad. Een rijkdom en onontbeerlijk in m'n proces."

Hilde Mollaert

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Het weekend heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in het Pad waar ik mij op bevind en was voor mij een bevestiging dat ik zeker verder moet gaan met sjamanistische technieken te bestuderen en nog belangrijker voor mij ze ook toe te passen in mijn leven.

Ik ben blij dat ik mijn eerste trancereizen onder begeleiding heb kunnen maken omdat dat een drempel voor mij was.

Ik heb ook tijdens het weekend verschillende momenten gehad dat ik een sterk gevoel van thuis komen en geborgenheid voelde, een echt zalig gevoel. Ook de energie die in onze cirkel aanwezig was, was heel erg warm en liefdevol.

Bedankt Roel voor je prachtige begeleiding en om ook je eigen ervaringen met ons te delen."

Ilias Vertenten

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

“Dank u,Roel, voor de prachtige ervaring tijdens het Healingsweekend I. Woorden schieten tekort om te beschrijven wat dit voor me heeft gedaan. Eerst en vooral was het een prachtige groep. Allemaal mooie mensen, maar NA het weekend was iedereen anders. Iedereen had een andere uitstraling, iedereen zijn ogen waren flinkerende sterren. Gewoon prachtig !!! Voor mezelf, heb ik, in een mooie amarille bloem een klein erwtje ontdekt. Dat kleine erwtje, heb ik ontdekt, ben ikzelf! Zo vol Liefde, Warmte, Heel en Eén, Zuiver, en dit gevoel draag ik nu in mij. Dit ben ik gewoon. Sindsdien hou ik heel veel met heel mijn hart van mezelf. Ik ervaar nu ook dat ik helemaal anders sta ten opzichte van het leven en anderen. Ik ga ook met de dagdagelijkse dingen anders om. Het gevoel zit zo diep vast verankerd dat ik dit nooit meer ga verliezen. Want dit ben ik, en ik zie ook dat andere mensen dat ook zijn. Wat een transformatie in mezelf, dit is onbeschrijflijk. Ik voel nu ook dat " geluk en blijheid" binnen in me zit en er ook altijd zijn geweest. Dank u Roel, ik kijk uit naar deel II en deel III!"

Sonia Janssens

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

 

"Tijdens het plukken van de bloemblaadjes gebeurde het ondenkbare voor mij : de bloemen praatten écht. Ze vertelden me over transformatie, over dat wat 'sterven' lijkt, maar in werkelijkheid een overgang is naar een andere vorm van energie. Ik weet nu dat er geen winnen of verliezen bestaat, geen falen of slagen, alles is gewoon een constante verandering in energie, zoals wanneer je in een kaleidoscoop kijkt, alleen maar prachtige kleuren en vormen. Het zaadje van dit weten werd geplant tijdens Ecdysis."

Kristina Verhoeve

over Ecdysis

 

 

 

"Elke keer weer is het thuiskomen in één grote familie, opgenomen worden in een omarmende warmte, elke keer een stapje dichter bij je eigen kracht en ervaren dat je leeft."

Bie B

over Zweethutceremonie

 

 

 

"Ik wil je graag op mijn eigen wijze bedanken voor het mooie weekeinde, waarin we met ons allen een eigen trom maakten. Ik heb ervan genoten. Ik werd vooral geraakt door het samen dragen en tot stand brengen van een trom door één ontwikkelen: het openvouwen van verschillende huiden, het afwikkelen van kleuren draden en touwen, de regenboog van doeken die openligt om op de een of andere wijze als persoonlijke cirkeltjes een plekje te vinden rond de metalen ringen. Het afschrapen van het hout, het gladvijlen van het frame waren een herinnering aan het ambachtelijk samenzijn in een groep. En bracht me tot het eenvoudige besef dat dit altijd zo moet zijn geweest in vroegere tijden en het voelde als een ode en als een herinnering aan 'Oude Volkeren'. Dit alles bracht me weer een stukje dichter bij mezelf, door deze handenarbeid. De diversiteit aan gevoelens die rond me heen cirkelden gedurende het weekeinde ontroerden me en maakte bij mij weer ruimte voor inspiratie. Ik ben jou heel dankbaar voor je openheid en om je gave van het zien en om gezien te mogen worden, en om dit zomaar mee te mogen aanschouwen… Soms weet je dat iets goed is en dat was deze ervaring van het weekend 'je eigen trom maken' zondermeer."

Jeanne Kox

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

 

"Reiki is voor mij de oneindige energiebron die je reeds na de eerste inwijding onmiddellijk kunt ervaren,en dit met ongeloofelijk veel dankbaarhied."

Rudy

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"Griet is er in geslaagd om in een paar sessies te verwezenlijken wat geen enkele psycholoog of psychiater na jarenlange therapie kon: namelijk het innerlijk kind in me helen. Griet begreep dat dat alleen kon met liefde en niet met eindeloos gegraaf in het verleden. Daardoor heb ik in een korte tijd geleerd om alle verantwoordelijkheden die horen bij het leven van een volwassene ten volle op te nemen. En dat maakt dat er een nieuwe wereld voor me openging die veel minder eng en zwaar en moeilijk is dan eerst gedacht. Ze geeft me ook tips mee waar ik na elke sessie mee aan de slag kan gaan om mijn eigen groei te bevorderen. Ook dat is heel waardevol aan haar werk. Ik ben echt héél dankbaar dat zij aanwezig is in mijn leven."

Ingrid Goetschalckx

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Ik wil je bedanken voor het fijne weekend dat we allemaal samen mochten beleven.  Ik voel me anders na deze twee dagen: ik voel me meer in mijn kracht gekomen en voel me ook meer 'thuis gekomen'.  
Ik ervaar ook een soort van rust die in mijn leven gekomen is."

Bénédicte de Waele

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Het Eerste Healingweekend was super. Je wordt verbonden met jezelf, met de cirkel, met Moeder Aarde, met…alles. Het werk dat daar gebeurd is intens en valt moeilijk te beschrijven.

Eén ding weet ik wel zeker: je doet dit niet alleen voor jezelf. Wat er ook geheeld wordt, het gaat steeds om een groter geheel. De kracht van de cirkel is enorm. De zegeningen die je geeft en ontvangt zijn meer dan balsem voor de ziel. En de spirits zijn er. Altijd. Ze wachten op jou tot jij je er voor open stelt."

Sieglinde

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

 

"Mijn trom klinkt gewoon geweldig !!!!! Super he. Ik kan mij echt geen leven meer voorstellen zonder mijn trom."

Patricia Carpentier
www.hetzenhuisje.com

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

 

"Tranen rollen... nog steeds over mijn wangen bij het diepe en gelukzalige gevoel dat ik aan het weekend 'Inwijding in Reiki I' heb overgehouden. Maar dat is niks, tranen maken je mooi he ;-). Ik wilde jou en de hele groep echt graag nog een keertje bedanken om me 1 van de prachtigste en meest kostbare geschenken te hebben gegeven. Bovendien is het een geschenk dat zich elke dag nog meer en meer zal ontvouwen (zo ervaar ik het) en dat is overweldigend prachtig (tranen rollen...). In life, you meet many people and some leave footprints on your heart. Mooi eigenlijk hoe je op zo'n korte tijd zo'n mooie mensen ontmoet die ik enorm graag een warm plaatsje in mijn hart geef."

Anke

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"Griet is een vrouw met een een diepe wijsheid, een sterke intuïtie, een fijn aanvoelen en een grote warmte. Wanneer ze dit alles combineert met haar healingwerk gebeuren er wonderlijke dingen: rust keert weer, je contact met je innerlijke wordt steviger, je eigen weg wordt duidelijker en je eigen kracht geactiveerd. Haar begeleiding betekende groeien en is me heel kostbaar."

Marleen Vaes

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"In 2 dagen tijd jezelf een geschenk geven dat een heel leven lang blijft nazinderen. Dat is wat het weekend basiscursus sjamanisme met me deed. Het intense gevoel van verbondenheid met alles wat een ziel heeft, is onbeschrijflijk. Intens contact maken met je kracht en vanuit die kracht je pad verder oplopen, de weg volgen die jouw weg is. En weten, echt zeker weten, dat wat er is, juist en goed is, en je dus niet langer hoeft te twijfelen. Genieten van de eenvoudige rituelen. Je helemaal openstellen voor de prachtige klanken van de trom, ratel, Roel’s stem. Thuiskomen in die sacrale cirkel. Dat alles is zo voedend! Mijn leven is helemaal veranderd, niet op spectaculaire wijze, maar heel subtiel. Sindsdien woedt er een levenskracht en levensvreugde in mijn centrum die me voortstuwen. En daar geniet ik dankbaar elke dag van."

Mol Mersie
www.molmersie.be

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Ik heb in het voorjaar "het pad van de gewonde genezer" bij jou gevolgd. heb me toen heel erg goed gevoeld, vooral het tweede weekend was magisch, en kan  nu quasi met zekerheid zeggen dat er serieuze veranderingen op innerlijk vlak zijn gebeurd bij mij die blijvend zijn. 

Ik geloof heel sterk in de technieken en healingwerk dat we leerden en kan het steeds gebruiken als het nodig is.  Een soort van medicijnkastje of bibliotheek, dat ik steeds kan gebruiken bij behoefte :-) Dank voor deze mooie reeks."

Astrid G

over Het Pad van de Gewonde Genezer

 

 

 

"Nogmaals bedankt voor al jullie zorg en toewijding dit weekend. Het was echt super! De trom heeft een ereplaats gekregen. Vanochtend was de huid al flink ingedroogd en was de klank al prachtig. De trom zingt echt en er klinken allerlei boventonen. Er is een soort melodisch patroon dat zich na vier slagen telkens herhaald. En de frequenties resoneren door het hele lichaam en de aarde in. Dit is nog veel mooier dan ik me vooraf had kunnen voorstellen."

Karin Thomas
www.DivineHeart.nl

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

 

"Ik heb me opgegeven voor de inwijding in Reiki, omdat ik behoefte had om een manier te vinden om om te gaan met de energie die ik langzaam in mezelf aan het ontdekken ben.

Ik had geen idee wat ik van Reiki moest verwachten. Ik had er ook nog nooit mee te maken gehad. Ik vond de inwijding heel mooi en sereen. Het op elkaar oefenen had ook meteen zijn effect, en maakte emoties bij elkaar los. Een heel mooi en meditatief weekend.

Reiki is nu een steun geworden in mijn leven. Iets wat nu tot mijn dagelijkse spirituele voeding behoort. Ik ben blij dat ik de inwijding van Griet heb mogen ontvangen. Mede dankzij haar rustige en liefdevolle energie, en ook dankzij de lieve medecursisten is het zo'n inspirerende en warme ervaring geworden."

Els van der Klught

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"De ontmoeting met mezelf gaat met behulp van Griet haar begeleiding best wel op een heel diepe en intense manier. Ze kan door het opleggen van haar handen de energie door mijn hele wezen laten stromen zoals het nooit tevoren heeft gedaan...soms lijkt het wel of ik in een molen van energie terecht bent gekomen...soms zie ik heldere mooie kleuren waarvan ik alleen maar kan dromen...soms laat het me heel intens kennismaken met een stukje van mezelf dat ik al lang kwijt was...en opeens weer terug vindt. Ook met haar woorden (en eerlijkheid) kan ze me intens raken...en stukjes van mezelf laten zien die ik dacht kwijt te zijn...of die ik zelfs niet dacht te bezitten...totdat ik dan opeens moet toegeven dat ze gelijk had...dat ze het al zag nog voordat ik het zelf kon voelen...of kon inzien... Ik vind het fijn om me door haar te kunnen laten begeleiden in mijn groeiproces...en samen tot inzichten te komen waarmee ik dan zelf verder kan...zodat ik kan helen...kan groeien en bloeien...en een fijner mens kan worden...voor mezelf en voor anderen.

Joan

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

Beste Roel, ik ben je ontzettend dankbaar voor de mooie Basiscursus Sjamanisme en de nieuwe energie die nu eindelijk kan stromen in mij!!!

Het is alsof ik eindelijk de sleutel gevonden heb om "thuis" te komen,en me ook echt "WELKOM" voel THUIS!!!"

Lydie van Rykel

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Mijn trommelke klinkt fantastisch, ik ben de ongerepte natuur ingetrokken bij zonsondergang, een schitterende plek tussen de berken. Al zittend getrommeld en daarna stil gezeten terwijl ik luisterde naar het geritsel van de bomen. Mijn hoofd was leeg, compleet ontspannen; en het enige wat ik deed was genieten van mijn gevoel en de schoonheid van de natuur. 't Was mooi !!! Nogmaals bedankt!!! Lieve groetjes"

Linda de Babanter

over Maak je eigen Sjamaantrom

 

 

 

"Na enkele keren te mogen proeven van de kracht van Reiki volgde een openbaring tijdens de Reiki-I inwijding. Deze krachtige energie was heel duidelijk aanwezig en vervulde mijn hart met warmte en liefde. Ik voelde de energie stromen door mijn lichaam en haar kracht deed me stralen. Het weekend was een terugkeer naar mezelf, naar datgene wat mijn hart wil. De inwijding heeft me geïnspireerd en gesteund om verder te gaan op die weg. Ik hoop (en ben er zeker van) dat Reiki eenzelfde mooie gids mag zijn op ieders verdere weg...

Reiki is het begin
van iets nieuws
een stap op mijn pad
Reiki is kanaal zijn
voor onvoorwaardelijke liefde
Reiki is licht
troost, bij jezelf komen
een groeiproces doormaken
Helend voor de ontvanger
en de gever
Reiki is thuiskomen,
één worden
van lichaam en ziel"

Kathy R

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"De healing heeft me goed gedaan! Erg fijn en waardevol om weer in verbinding te komen met mijn zachtheid en pure kracht. Merci voor je hartelijke ontvangst en je warme en zachte handen en energie."

Femke

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Ik kan het niet laten om je nog duizend keer te bedanken voor deze ongelooflijk zachte en warme begeleiding tijdens mijn eerste sjamanistische trancereizen:-). De groep voelde ook heel liefdevol aan en ik had echt het gevoel mezelf te kunnen zijn met al mijn talenten en beperkingen. Ik heb al vele workshops en cursussen gedaan, verspreid over een kleine vier jaar. DIT gaat voor mij heel diep en voelt alsof ik hier moet zijn! Nogmaals bedankt, met liefdevolle tranen in mijn ogen. Warme groetjes"

Heidi Geukens

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

“De Reiki 1 inwijding was een bijzonder en mooi geschenk aan mezelf. Alles werd op een al even mooie en respectvolle manier aangereikt en begeleid door Griet. Een gevoel van diepe verbondenheid met de groep en ver daarbuiten vervulde mijn hart."

Ann Cuyckens

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"Griet is een prachtige, wijze vrouw en een krachtige healer. De energie waarmee ze werkt is zeer fijn en heel gefocust,vol liefde en licht. Ze heeft een helder inzicht en aanvoelen. Ze kijkt achter de dingen naar wat er werkelijk aan de hand is. Haar behandelingen zijn een enorme ondersteuning in mijn groeiproces. Ze brengt me terug bij mijn kracht en mijn waarheid. Bij Griet voel ik de aanwezigheid van de godin. Ze inspireert me enorm om op zoek te gaan naar het oervrouwelijke in mezelf. Griet haar werk is een weg van eenvoud, zuiverheid en waarheid. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze warme, fijne vrouw ontmoet heb.”

Sieglinde Geerts

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Eerst en vooral wil ik je danken voor het prachtige weekend van de basiscursus. Het is met geen woorden te beschrijven hoe prachtig en goed dit was voor mij.Ik wil je toch nog even zeggen dat de puurheid en de liefde waarmee jij dit doet echt zo mooi is, heb ik nog maar zelden mee mogen maken!!! Je geeft ons zoveel prachtige dingen mee en tips mee om thuis aan te werken. echt heerlijk, dank je wel Roel!!! Het heeft heel wat deuren opengezet en het heeft mij echt een boost in mijn vertrouwen én geloof gegeven!! Ik voel dat dit een weg is die ik verder wil bewandelen..."

Saskia Schoeters

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Ik ben terug reiki bij mezelf gaan doen, in de hoop zo een antwoord te vinden op mijn moeilijke vraag. Het brengt me tot rust."

Hilde W.

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"De eerste healingsessie die ik bij Griet mocht ervaren, heeft een diepe indruk op me gemaakt. Tot voor dan heb ik nog nooit zo'n hoge trilling ervaren. Dit bracht me in een diepe verbinding met wie ik werkelijk ben. Ze legde haar handen op me en het was alsof er een deur open ging binnenin mezelf, waardoor ik veel inzichten en healing ontving. Heel de ervaring bracht me een grote openheid. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en kijk er naar uit me verder door haar te laten begeleiden."

Niki Heselmans

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"De basiscursus sjamanisme heeft voor mij een poort geopend naar onzichtbare werelden, waar krachtdieren en lichtwezens aanwezig zijn om ons te begeleiden in ons dagelijks leven. Het is overgave en thuiskomen in jezelf. Dank je wel Roel voor de bijzondere begeleiding op deze reis. "

Fabienne

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Ik heb heel erg genoten van het weekend !!! Wat een eer om zo mooie mensen te mogen ontmoeten om nog maar te zwijgen over de REIKI ik ben er zeker van dat mijn leven er veel rijker door zal zijn."

Kristel

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"Het sjamanisme heeft me weer op mijn pad gezet. Door deze workshops bij Roel, voel ik weer wat verbondenheid betekent. We maken reizen naar de andere werelden om onze gidsen te leren kennen en van te leren. Voor mij is Roel ook mijn gids, die met een warm hart, de mogelijkheden toont om je terug te verbinden met jezelf, met anderen, met de natuur, met alles wat is... Telkens is het weer een gevoel van thuiskomen. Dank je!"

Cindy Blockeel

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Reiki is een zachte energie, een energie die de schoonheid deelt van het geven, het geven in liefde en licht, Reiki raakt je als persoon, en geeft je waar je op dat moment het meest nood aan hebt, een universeel geschenk om te delen. Laat het stromen ”

Dominique

over Reiki 1 Inwijding

 

"In 2008, op een moment dat het wat moeilijker ging, kwam Reiki... en kwam Griet. Reiki opende voor mij een hele nieuwe wereld. Op zich was die wereld niet zo onbekend maar eindelijk leek hij weer vorm te krijgen, weer te mogen bestaan. Bloed ging opnieuw stromen, voelsprietjes kwamen recht, alles leek plots lichter en eenvoudiger. Er kwam ook meer vertrouwen: in het leven, het lot, mijn eigen aanvoelen. Het bleef echter niet bij een inwijding alleen. Nu nog kom ik geregeld bij Griet voor een persoonlijke healing. En die healings mogen er zijn; net als Griet, net als mijn gevoelens en mijn leventje. Dat besef vervult me steeds weer met diepe dankbaarheid. Als herboren ga ik dan naar huis. Gezuiverd, genietend en behaaglijk warm. Warmte die ik kreeg van Griet."

Linda Van Staeven

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

" wat ik van de cursus o.a. ervaarde is het subtiel aanraken van die ontroerende schoonheid, die ons eigen is en die we toch geregeld buiten ons wanen, ik was en ben dankbaar voor ons allen verbondenheid, het eenheidsveld dienende ... een prachtige ervaring die ik elkeen toewens ... Ik stelde het ook op prijs dat je wijsheden aanbood, ik ervaarde ze als een uitnodiging om ze te beleven, waarbij een eigen waarheid zich ontwikkeld en ontwikkeld en ..."

Bruno

over Basiscursus Sjamanisme

 

"nu 4 maanden later kan ik vertellen dat er zoveel op me af is gekomen, er is zoveel positiefs in mijn leven gebeurd REIKI heeft me geleerd, HET IS WAT HET IS , ... en ik ben dankbaar voor alles wat op mijn pad komt, voor alles wat mensen me toereiken iedere dag opnieuw wanneer ik REIKI BEOEFEN met mezelf stel ik vragen, en telkens weer krijg ik hierop antwoorden je moet er alleen "oog" en een "hart" voor hebben, toch ?”

Linne Ophals

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"Wat is het prachtig om jouw zachte begeleidende handen te voelen op momenten waarop er wat verwarring heerst op mijn levenspad, op momenten waarop extra steun of bevestiging zo'n deugd kunnen doen, op momenten waarop ik gewoon ten volle wil genieten en snoepen van het leven. In een open en respectvolle sfeer voor mijn eigen persoonlijkheid maken angst, verdriet en verwarring plaats voor heling, onduidelijkheid krijgt vorm, schaduw wordt licht, strijd wordt rust en vertrouwen, onzekerheid wordt overgave, de meest kwetsbare gevoeligheid wordt een talent, kortom, het bewandelen van mijn levenspad wordt intenser en rijker door jou. Jouw begeleiding en jouw bijzondere energie hebben mij en mijn zeer dierbare gezinnetje ongelooflijk mooie geschenken, ver boven het materiële, gegeven, waarvoor diepe dank."

Anke

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Dankzij de duidelijke focus van deze cursus, slaag je erin om het sjamanisme hedendaags en toegankelijk te maken voor iedereen. Je manier van werken kenmerkt zich voor mij door pure eenvoud in een sfeer van sereniteit, zonder aan diepgang in te boeten. Integendeel! In deze basiscursus heb je me weer laten thuiskomen bij de essentie en door tot in de kern. De kern van wie ik ben en wat ik wil bereiken in mijn leven. Van daaruit heb je me de nodige tools gegeven om verder zelf aan de slag te gaan en met behulp van de trancereizen mijn leven ook werkelijk in handen te nemen. Dit alles vanuit een veilige en ondersteunende omkadering, waarin wij allen weer mochten voelen hoe het is om je te laten dragen op de stroom van het leven zelf."

Kris Vanhaverbeke

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Reiki ontvangen, (maar ook geven), is voor mij als thuiskomen. Woorden geven aan deze ervaring is niet evident. Het is een ervaring die telkens tot in de kern van mijn zijn gaat. Elke keer opnieuw maakt het mij los van omwegen en brengt het mij terug op mijn weg. Het opent deuren die ik soms weer even vergeten was."

Kris De Rycker

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"Ik kom nu al een drietal jaren bij Griet voor behandelingen. Ongeveer elke maand spreek ik met haar af. Ik heb namelijk al doende ervaren dat reiki mij helpt dichter te komen bij de kern van wie ik ben. Als ik dreig een andere richting uit te gaan, word ik tijdens een bezoekje aan Griet telkens weer teruggeroepen naar waar het allemaal om draait. De ene keer is de beweging al wat heviger dan de andere, maar ondanks alle pieken en dalen en het heen en weer geslingerd worden tussen emoties, voel ik dat mijn draagkracht vergroot en ik steeds dichter bij mijn kern blijf. Dat is niet altijd gemakkelijk en vaak heel confronterend, maar het is wel wat ik wil, wie en waar ik wil zijn. Helemaal ik, dicht bij mezelf."

Katrien

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Ik wil je eerst en vooral nog eens heel hartelijk bedanken voor je healing en de babbel. Het heeft me echt geïnspireerd.Ik heb een enorme rust met me meegekregen."

Els van der Klught

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Waar ik me vooral over verwonderde en verheugde tijdens de basiscursus sjamanisme (die ik in januari voor de tweede maal volgde) is de krachtige zachte liefdevolle aanpak van Roel.Het weekend is heel waardevol: door te verbinden met de drie werelden groeit ook je verbinding met jezelf en met al wat is. Dat heb ik mogen ervaren tijdens dit weekend. Sindsdien heb ik thuis nog gewerkt met trancereizen en met mijn krachtdier. En dat heeft mij méér geholpen in mijn leven en bij "moeilijke" beslissingen, dan gehoopt. Nederig dankbaar voor deze workshop."

Jerica Van Kerkhoven

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Een Reiki 1ste inwijding bestaat voor mij een beetje uit 3 onderdeeltjes. Na een 1ste deel was het wauw, amai, wat was me dat! Na een 2de deel was ik zowaar nog verbaasder en sprakeloos, geloof me vrij, het komt binnen hoor! En na een 3de deel, betraande ogen, volledig onder de indruk, me zo dankbaar en nederig voelend. Dat dit mij te beurt mag vallen! Dit totaal pakket van gevoelens is er nog steeds. Elke keer als ik mezelf, en zeker ook als ik andere reiki geef. Een enorm groot gevoel van verbondenheid. Eigenlijk voel ik dat mijn hele wezen doordrongen is van een bijna niet in woorden om te zetten rust, dankbaarheid, duidelijkheid. Hoewel er ontzettend veel rondom mij gebeurd.”

Yes Wuyts

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"zachtjes leg je een mantel van liefde over mijn schouders
ik voel subtiel de heiligheid, de intentie, de cirkel van de voorouders
ik vertel m'n verhaal, jij bent aanwezig, luisterend
nooit oordelend, maar energetisch fluisterend

wanneer tranen en verdriet zich wentelen in mijn donkere nacht
voel ik dat jij kiest om te geloven in mijn kracht
ik leer om niet te blijven hangen en steeds verder te groeien
je treffende woorden en heerlijke lach scheppen ruimte om
totvol potentieel te bloeien

dan is daar het moment dat je zo stromend je handen legt
no mind, flow, overgave en soms nog een klein gevecht
maar je warme handen kennen perfect de goede weg
een weg waarin ik steeds beter het vertrouwenin mezelf vind en leg
elke keer weer staan we samen aan de start
jij en ik, ik en jij, familie van de ziel en het hart."

Kristina Verhoeven

over Individuele Healing Consulten

 

 

 

"Op de basiscursus mochten wij allebei enkele zeer belangrijke handvaten ontvangst nemen, die ons elke dag opnieuw van pas komen als het gaat over Overgave en Verbinding.

Het werd ons al snel duidelijk dat alle maskers die we in het verleden hadden opgebouwd om mee te kunnen in deze wereld, ons niet meer van pas zouden komen wanneer we er met heel ons hart voor zouden kiezen deze weg te gaan, want dit is een pad van echtheid en eenvoud, en net deze twee leef jij ons zo mooi voor.

Wij mogen jou op onze weg ervaren als een bijzonder zachte en wijze leraar die ons keer op keer aanspoort naar binnen te keren en te luisteren naar en te vertrouwen op onze innerlijke stem.

Je leerde ons reizen en zo in contact komen met en hulp vragen aan onze gidsen, je leerde ons ons te openen en ons zacht te maken voor datgene, wat zoveel groter is dan wij. Sindsdien is niets meer hetzelfde in onze levens, ook op donkere, moeilijke dagen, kunnen wij ze ons herinneren en ons er opnieuw mee verbinden... die wondermooie plek waar de zon altijd schijnt en waar altijd en alleen Liefde is.

Lieve Roel én Griet, wij zijn elke dag opnieuw, dankbaar, dat we jullie mochten ontmoeten op dit ongelooflijk wonderlijke en krachtige pad."

Helene & Stijn

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Reiki is een mooie nonverbale vertaling van wat verbaal in gesprekstherapie benoemd wordt. De reiki-inwijding is een diepgaande rustgevende ervaring om dicht bij je ‘innerlijke kind’ te komen. Het is een bewustwordingsproces, een leren voelen, een loslaten en tegelijk accepteren van jezelf, zoals je bent. Door reiki op jezelf toe te passen leer je een warme vriendschap sluiten met je-zelf. Reiki draagt actief bij tot je welzijn en levenskwaliteit.”

Inge Van den Broeck (psychologe)

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

"De Basiscursus Sjamanisme, het weekend stond voor de deur. Geen flauw benul van wat er mij te wachten stond. Ik had me ingeschreven omdat ik overal waar ik kwam er onverwachts roofvogels op doken en ik was benieuwd naar meer!
De reis om een krachtdier te halen voor iemand anders heeft heel veel indruk gemaakt op me. Ik kreeg kippenvel en wist dat dit het juiste krachtdier was. Bij het overbrengen zag je aan de persoon dat dit volledig juist was.
Toen ik erna mijn krachtdier ontving wist ik van, dit is waar ik me goed bij voel en de weg is die ik wilde inslagen! Dit is maar een klein stukje van wat we op het weekend hebben gedaan. Maar voor mij het deeltje waar ik dat waauw effect had! Een aanrader voor iedereen!"

Robin Van Raemdonck

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Dankzij deze basiscursus sjamanisme heb ik de kracht van mijn innerlijke dimensie en creatieve geest leren ontdekken. Het inzicht dat alles vertrekt vanuit een energie, een zuivere intentie doet de wereld voor je open gaan. Het doorweeft je hele dagelijkse leven. Deze cursus is een echte aanrader voor mensen die op een actieve manier willen ervaren wat er zich afspeelt in onze niet zichtbare wereld en dat wij deze werelden zelf creëren door middel van onze intenties en scheppende geest. Een wijze natuurkundige zei ooit verbeelding is belangrijker dan kennis, na deze cursus te mogen ervaren zou ik eerder zeggen dankzij verbeelding ontstaat kennis. Bedankt voor het mooie weekend Roel. Licht en Liefde"

Remi

over Basiscursus Sjamanisme

 

 

 

"Plechtig stoomt het vlaggeschip Reiki
door de sluizen van de kruinchakra
het ruim geladen met Universele Energie
die onverstoorbaar stroomt door
een onbewogen kanaal van Zijn
Handen te kort om haar gaven
te delen met vele wachtenden
De Ziel danst een Emotioneel rondo met het Lichaam
De trillingen van haar machtige motoren zingen
hun loflied op alle niveaus van hoog naar laag
in oktaven van eeuwigdurende beweging
De innige verstrengeling van de slangen van de caduceus
staan in helende harmonie symbool voor de
gevende en ontvangende krachten in de vorm van
rijke zegeningen voor een hunkerende mensheid
Hoe rijk is Reiki als haar oceaan
een kringloop vormt met haar bron ”

Paulus Guillaume

over Reiki 1 Inwijding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Live Dreamtime Healing fragmenten:

 

'Opening' (13-01-12)

Sjamaantrom, Chacapa, Ratels & Native American Flute

"Surrender" (13-01-12)

OceanDrum, Klankschalen, Hapi-drum & zang

"Gateway" (13-01-12)

Sjamaantrom, Eagle bone whistle, Ratel & zang

"Healingdrums 1" (13-01-12)

3 Sjamaantroms & zang

>>> Alle online meditaties

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara