Sundoor INITIATION Training 2023

De Life-Mastery training met Peggy Dylan (VS)
7-daagse Residentiële workshop: 2 tem 9 juni 2023

Betreed Initiation en krijg het begrip, de tools, de visie en innerlijke magie om jouw leven om te vormen tot datgene dat je droomt dat het kan worden!

 

>>> ENGLISH PAGE: CLICK HERE

 

 

 

Opgelet: Deze Initiation-training is de voorwaarde tot deelname aan de opleiding "Firewalk Instructor & Empowerment coach die Peggy éénmalig in Belgie zal geven in augustus 2019. Deze opleiding is éénmalig gepland en dus een unieke kans om te leren van Peggy zelf.

 

Wie beiden in Anam Cara volgt kan korting krijgen tot 500 euro

 

 

 

 

Sundoor INITIATION from Lendrick Lodge

 

 

 

Uitnodiging van Roel Crabbé

 

Peggy over de arrowbreak

     

 

 

"Als er iemand is die je kan helpen je leven te transformeren, dan is het Peggy Dylan. Aan Initiation werkte ze 30 jaar en het werd een training die letterlijk levensveranderend is. Peggy haar werk is enorm down-to-earth en deze week is dan ook gericht op jouw eigen doelen en leven.

Ik herinner me de eerste keer dat ik in Initiation was nog levendig. Ik zal overal rondom mij mensen openbloeien: zakenmensen, huismoeders, therapeuten,... het maakt niet uit met wie Peggy werkt. Ze weet het vuur van inspiratie en kracht in iedereen aan te wakkeren. Tegen het einde van de training was iedereen zo vol kracht en bestemming, het was ongelooflijk.

Als je de mogelijkheid hebt om van haar te leren, gewoon doen. "

Roel Crabbé - oprichter Anam Cara centrum

 

Leer van een Meester in Transformatie

 

peggy DylanPeggy Dylan wordt wereldwijd erkend en geliefd als spirituele leraar. Haar werk en haar studenten hebben letterlijk honderduizenden mensen bereikt.

 

Op 12 jarige leeftijd had ze haar eerste verlichtings-ervaring.

Op 16 jarige leeftijd werd ze erkend door de Indiase heilige Sadguru Keshavadas die haar vertelde dat ze spiritueel leraar zou worden en haar intensief onderricht gaf.

 

Sinds eind jaren 70 staat Peggy mee op de voorgrond van de motivational & leadership beweging. Haar pionierswerk maakte dat ze werkte met topbedrijven uit de fortune 500 en gevraagd werd op leadership - congressen wereldwijd.

 

Na jaren dit krachtige ritueel uit te werken bracht ze in 1982 de vuurloop in de internationale spotlight en richtte ze de eerste Vuurloopschool ter wereld op. Nog steeds wordt zijn 'de moeder van het vuurlopen' genoemd omdat zij geboorte gaf aan de westerse benadering van die oeroud transformatieritueel.

Geliefd om haar down-to-earth aanpak en haar mededogen en diepe spiritualiteit, brengt zij haar transformerende werk aan groepen wereldwijd.

 

Peggy haar werk is altijd gericht op zowel spiritueel welzijn als persoonlijk en professioneel succes. Haar werk belichaamd wat spirituele meesters doorheen de geschiedenis altijd hebben geleerd: dat welzijn en succes komen wanneer we ons leven in lijn brengen met Spirit.

 

Wij zijn vereerd dat zij voor de tweede maal haar "INITIATION- Training" in België zal brengen. De training waar ze 30 jaar aan werkte om optimale doorbraak in je leven te creëren.


Als je wil leren van deze uitzonderlijke leraar, dan is dit jou kans!

 

 

 

INITIATION TRAINING: Breek door naar wie je werkelijk bent.

 

Peggy heeft meer dan 30 jaar gewerkt aan deze doorbraakcursus die door deelnemers wereldwijd beschreven wordt als 'de cursus die mijn hele leven veranderde'. 


Stap voor stap initieert ze je in een week van magie en helpt jou de deuren te openen naar het persoonlijk meesterschap, dat de basis zal zijn van de rest van je leven.

 

Ze leert jou haar diepste begrip over praktische mystiek, waarin wetenschap en spiritualiteit verbonden wordt tot een systeem dat grote veranderingen brengt.

 

 

 

foto sundoorLeer fysieke meesterschaps-methodes inzetten voor je eigen transformatie.

 

Vanuit een diepe erkenning van de schoonheid van je eigen ziel, is INITIATION een diepgaande aktivatie van je eigen menselijk potentieel door:

 

  • Vuurlopen als tool voor doorbraak en diepere verbinding met Spirit.

  • Spirituele initiatie waarin je tot de essentie van je wezen komt en een nieuwe basis legt voor je verdere groei.

  • Transformatierituelen die beperkende pratronen en structuren ompolen naar bronnen van kracht.

  • Doorbraak methodes waar SUNDOOR bekend voor is en die jouw volle potentiëel beschikbaar maken

 

 

 

Ontvang diepgaande teachings & initiaties.

De diepgaande teachings die je zal ontvangen zullen je leren om je eigen volle potentieel te aktiveren en je  beperkende overtuigingen achter je te laten. Via helende en krachtherstellende vuurlooprituelen zal Peggy je helpen door te breken tot pure waarheid en tot de dimensie van je diepste wezen. 

 

De oorspronkelijke spirituele initiaties die Peggy deelt, afkomstig van traditionele volkeren, maakt dat deze workshop zo uniek en krachtig.  Zij deelt haar jaren opgebouwde wijsheid, via de verhalen van de ziel die ze graag met je deelt en weet als geen ander te lezen wat jou ziel nodig heeft om in deze onzekere tijden door te groeien naar een diep vertrouwen.

 

 

Ontvang oude wijsheid en kracht:


  • Traditionele Noord-Amerikaanse zuivering

  • Tibetaanse rituelen en methoden van meditatie en healing

  • Hindu rituelen voor diepe verbinding

  • Hedendaagse down to earth doorbraaktechnologieën

  • Zuivere teachings over persoonlijk meesterschap,

 

... dit alles zal je dichter brengen bij het Goddelijke en je eigen spirituele natuur.

 

 

 

Leef vanuit je ware essentie en wees succesvol in wat je doet.

We zullen jou een onvergetelijke ervaring bieden, ontworpen om je te helpen je oude manier van leven helemaal te ontmantelen en te ontwaken in je ware essentie: lerend om bewust te leven, genietend van elke kostbaar moment, terwijl je gericht en succesvolle aktie onderneemt.

 

 

 

Een week die je leven voor altijd verandert!

Keer op keer vertellen mensen dat Initiation de koers van hun leven heeft veranderd.

Neem samen met Peggy je leven in handen en richt het op wat je werkelijk wil.

 

Als deelnemer in deze unieke initiatie, zal je gegidst worden in het proces van spiritueel ontwaken en persoonlijke empowerment dat de levens van duizenden cursisten in vele landen heeft getransformeerd.

Als je klaar bent om werkelijk door te breken tot jou volle potentieel en te ontdekken wat persoonlijk meesterschap werkelijk is: wees dan welkom

 

 

 

Relax en herleef in het Anam Cara Centrum

Tijdens de pauzes en je vrije tijd kan je genieten van wandelingen in het beschermde natuurgebied rond het centrum. Of kan je zwemmen in het openlucht zwembad dat met planten gefilterd wordt.

 

 

De Taal van deze training is Engels, met Nederlandse vertaling indien nodig.

 

 

 

Dé voorbereiding voor wie de Firewalk Instructor & Empowerment coach opleding wil volgen

In augustus 2019 zal Peggy Dylan éénmalig haar opleiding tot Empowerment Coach en Vuurloop instucteur begeleiden in Anam Cara. De voorwaarde voor deelname is deelname aan INITIATION. Wie Initiation in Anam Cara volgde, krijgt een grote korting bij aanmelding voor Certification.

 

 

 

Bijzondere korting

Indien je de Initiation training in Anam Cara hebt gevolgd, krijg je een grote korting bij aanmeldig van Certification (tot wel 350 euro, bij vroege registratie en betaling)

 

 

 

 

interview with Peggy Dylan, international teacher at Anam Cara belgium   

 

 

 

Video: Sundoor

Peggy Dylan vertelt over de Sundoor workshops & trainingen, en het onderliggend bewustzijn van waaruit haar werk ontstaat en gedeeld wordt.

 

Video: Sundoor Getuigenissen...

Zie wat deelnemers vertellen over Peggy haar transformatief werk en wat dit hen gebracht heeft.
Andere getuigenissen van cursisten wereldwijd kan je ook op deze pagina lezen.

   

 

 

 

Peggy Dylan  

Peggy Dylan van het Sundoor Centrum is gekend voor haar verlichtende verschijning, zachte liefde en mededogen die je lichaam en geest overspoelen met een onbetwistbare transcendentale energie.

Een pionier in motiverende en leiderschapstrainingen sinds 1976. In 1982 brachten Peggy’s werk en inzichten de vuurloop in de internationale belangstelling als toonaangevend middel voor menselijke ontwikkeling. Ze is nog steeds een autoriteit on dit dynamisch proces.

In publicaties wordt ze een praktische mysticus genoemd, aangezien ze spirituele inzichten met down-to-earth en praktijkgerichte tools combineert.

Peggy heeft het ongelooflijke vermogen om deelnemers nieuwe paradigma’s te laten aannemen, een nieuwe manier van denken en zijn, die hen persoonlijk en professioneel succes brengen en een diep gevoel van vreugde en tevredenheid over het leven geven.


Praktische informatie en inschrijving

Facilitation:
Peggy Dylan en Sundoor staff
Dates 2023: vr 2 juni (namiddag) tem vr 9 juni (namiddag) 2023 
Venue: Anam Cara Centre Belgium
Location: Kuypenevijver 27 - Veerle
Prijs Cursus: 899 € Opleiding (exclusief accomodatiekost)
    > Vroegboekkortingen: 845
€ Opleiding als je inschrijf en betaald voor 1 mei 2023
                                                799 € Opleiding als je inschrijf en betaald voor 4 maart 2023
+ kosten voor accommodatie: 440 euro voor accommodatie in een eigen tent of de Yurt
                                                             & onze heerlijke veganistische maaltijden & snacks & drank.
                                                  OF  340 euro als je voor eigen accommodatie en ontbijt zorgt.

KORTING tot 350 euro mogelijk
voor mensen die zowel Initiation als Certification in Anam Cara volgen.
Taal: Engels (vertaling naar het Nederlands is mogelijk als er voldoende vraag naar is.)

Je kan je hieronder inschrijven. Voor vragen kan je ons bereiken via de  Contact page


 

Inschrijvingsformulier Sundoor INITIATION Training 2023

     
 

Name

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Street + number

     
 

Postcode + Stad

     
 

Land

     
 

Telefoonnummer

 
 

Ik schrijf me in voor:

INITIATION training 2023 (2 tem 9 juni 2023)

Hou me op de hoogte over volgende Initiation training wanneer data voor volgende jaren bekend zijn
     

Accomodatie

Ik slaap in de Anam Cara yurt (gemeenschappelijke slaapplek)
Ik breng eigen tent mee
Ik zorg voor mijn eigen slaapplek en ontbijt (enkel middag- en avondmaal in Anam Cara)
 

Voorwaarden tot deelname:

Ja ik begrijp dat Anam Cara een veganistisch, drugs-en alcoholvrij centrum is en zal dit respecteren gedurende mijn deelname.
Ik verklaar dat ik geen epilepsie, hartziekte, hoge bloeddruk heb en niet onder de zorg van een psychiater sta, of dat ik een geschreven goedkeuring van mijn arts kan geven aan het Anam Cara centrum.
 

Aantal deelnemers
(Geef namen op als je met meerdere mensen komt!)

     
     
 

Factuurgegevens
(Enkel indien gewenst en voor zaken met Btw-nummer)

     
 

Extra vragen of suggesties

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden


"Within SUNDOOR we heal! Under Peggy Dylan’s care we meet ourselves with honesty. We can go to those places within us that we have avoided for so long and begin to heal the hurt. We re-build ourselves and we get glimpses of our true brilliance. Before long those glimpses become our reality! I have seen myself and countless others begin to loosen the grip on what was holding us back and embrace a new way of living....we learn to love ourselves. We learn to extend care to others. We learn what it is to truly live! Peggy Dylan is truly a master of our time; she weaves her clear vision and wisdom, humour, incredible skill and unconditional love through her teachings in a way that causes massive change to happen deep within others. When you are with Peggy you feel truly, truly loved and in very safe hands! All the SUNDOOR staff come from the same place of deep care, compassion and the most sincere place of wanting YOU to happy! SUNDOOR will help you to change your life and keep the magic flowing now and throughout all of your days. A blessing indeed!"

Emma-Jane Harrington

"Initiation has been the beginning of a magical and deeply transformative journey for me. Peggy teaches a path of the heart and of deepest joy with impeccable integrity and dedication to every student. I feel loved, supported and nourished in her presence which has helped me to shine light into challenging and unloved places inside of myself, to unfold towards my true nature and grow into a more joyful, fulfilled and compassionate being.
At Sundoor I have touched the divine through the magical tools of breathwork and fire walking and been touched by the spirit of community.
Thank you!"

Eva Weaver

"Dear Peggy, to me you are my spiritual mom. I love you x"

Yvonne Stams

"life before SUNDOOR and now is like night and day !! I am eternally grateful to Peggy and SUNDOOR for holding the vision of me that I didn't even dream possible and for nurturing that vision until I actualized it ! SUNDOOR provides a fine array of practices and methods that support healing and boundless positive possibilities in life. If you want lasting change, deep transformation and a new way of being that works SUNDOOR is the road to travel. xxx"

Jules Harrington

"Peggy Dylan is the most profound teacher of personal transformation I have met, her capacity to hold you in a safe and loving way is beyond measure, she has so much powerful compassion, wisdom, experience and methods to pull you from your pain and your limitations into your full capacity and joy. Sundoor is a strong and vibrant community, a family, holding, sharing, teaching and playing together in service and in love. Peggy brings in many gifted and wonderful teachers to her workshops, and the blessings never end, she is dedicated and devoted to her path which she invites all to join, to dance and to shine. The teachings and the guidance offer a permanent transition into your true and bright self, without judgement or control, she encourages you to make actual all that you may have ever dreamed of and then she invites you to dream bigger, share all you have learned and spread your wings and soar."

Fiona Jones

"Dear Peggy, you simply changed my life completely. Initiation, my first one, was in 2005, in Italy. I learned to conenct with my inenr self, I learned to think differently, how to switch off the left brain, and to swich on the right brain, I learned how to trust my heart, to open it step by step, and even more important, I learned how to follow my heart! I found deep inner peace, happiness and unconditional love along this amazing journey since then. And Initiation was the most important step to start this journey. During all these eight years, I made many fundamental decisions in my life, in almost all areas, I learned to trust me, to follow my journey, to keep hinest to myself and my completely changed values.
Also, it was essential, that I could make my first initiation with my lovely husband Michael - we weren't married without this deep process, that helped us to let go many unsaid fears, old behaviors and patterns that didn't serve us any longer. So, we both are deeply grateful for this experience, and even if I made and make much more along the journey, Michael is always on my side, as the greatest and best supporter ever.
Love, grace, gratitude, open hearts, inner peace and happiness - all that changed my life significantly for the better.
Along this journey, I found my unique role on this planet as a gate keeper between assumed different worlds, I started to write blogs, to express myself, to change what needs to be changed at the workplace, in the world, with animals and much more..."

Tamara Schenk 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

   

 

"Initiation was een waar keerpunt in mijn leven en bracht me een diepere initiatie in spiritualiteit.

Peggy's krachtige combinatie van spirituele wijsheid, brede kennis en humor- en liefdevolle manier van coachen maakt deze week tot een feest voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar leven.

Initiation biedt je een breed palet aan spirituele praktijken en inzichten, dat je naast veel hands-on handvatten voor alledag vooral ook de mogelijkheid biedt om zelf verder op ontdekkingstocht te gaan in een richting die bij jou past.

Rode draad door de initiation-week is het ten uitvoer brengen van je wensen, verlangens, het 'in de wereld zetten' van datgene wat jij bent voorbestemd hier op aarde te doen.

Voor mij haalde de week letterlijk het 'zweverige' van spiritualiteit af, en gaf me duidelijke aanknopingspunten waar ik in het leven van alledag sindsdien veel voordeel van gehad heb. Een keerpunt in mijn leven!"

Anton de Gier
www.appliedvisions.nl

 

"Where do I start? I remember being that person that Michael Burdick described. Full of anger, full of hate, and pushed people away. People don't even know me anymore.
I remember saying out loud at my first retreat with Peggy Dylan that I didn't want people to ever say they loved me because I knew that meant that they were going to hurt me.
Over time, after spending time and learning from Peggy, my heart has healed and opened. I'm not afraid to love, but more importantly, I'm not afraid to be loved. And most importantly, I have been able to love myself more and more as time has gone by. My PTSD has mostly healed and my life is unrecognizable to what it was before.
To say I'm grateful just doesn't encompass what I feel. For the first time in my life I feel grounded, I feel loved, I can love others and love myself. At times I find myself singing Believe it or not, Hilarious, right? But I found myself humming it just this morning."

Gabriel Haaland

"You all make me cry.Reading your thoughts and love of Peggy and the work and eachother. Full of gratitude to be part of this amazing shanga. Honesty love and care. I became part of the shanga she created so we are not alone anymore, as a lot of us felt alone for so long, we can reach out to eachother and the image we keep in our minds of the leanring days and ways we spent together help us through difficult times. Testimonia : Since initiation I have a sense of belonging, which before I never had. Due to a lack of love and care in an abusive childhood. Peggy creates with tender love and compassion a workshop that teaches to love al aspects of life and most important love yourself. The program is carefully designed to unravel hidden patterns that stopped you from being your true nature. And heals old pain. So you can emerge as a happier and free person. The fire symbolized every new step you make to overcome old stuff and create new goals. You can make all this new steps in a very safe environment. A lot of the teachings can be used at home. It stays with you, your hole live. In Peggy I found a teacher beyond imagination. Loving, caring, funny, strong, sensitive to needs of orders. She showed me that the spiritual path is one of compassion and love. As she is a wonderful example and one of the kindest human beings I ever met. Initiation changed my life and that of many others into beauty and it keeps growing every day since."

Lisan Lauvenberg


"I enrolled on Sundoor's Fire Initiation training as a curious sceptic 
This was ten years ago, since meeting with Peggy Dylon I have changed my life completely. I travel the world as a speaker, facilitator and work shop leader. I have developed programs which have received direct government funding. Non of this was thought possible prior to working with Peggy Dylon and Sundoor"

Graeme Pyper


"For me its a no brainer...simple.....Without Peggy and Sundoor ...I wouldnt be on this physical plane.....life saving!!!!!! Love you Peggy xxx"

Stu Ferguson


"I do not think I can put into words how much I love you Peggy Dylan, just thinking of you brings me to tears with love and gratitude. Similar to what Michael Burdick & Gabriel Haaland &Stu Ferguson were saying I do not think I would even be here if it were not for you Sundoor & Lendrick. My life has changed from night to day & I am living the life of my dreams, the job of my dreams, the husband, friends & bosses of beyond my wildest dreams. I did not know love like this was possible. I am forever in your debt. My vow is now to live my life in service to the beloved (Sundoor & Lendrick), myself & Dave. "

Ellen Liddell Blain

"Peggy is a wonderful spiritual teacher and I will be forever grateful for having her in my life"

Silvana Matteo


donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara"I'll try my best to keep it to a "few sentences" ... Because of you and Sundoor, I am completely changed. I was angry, full of hate, wanted nothing to do with other people, was very against anyone coming into my personal space, ... just about as anti-social as a person can be. I didn't much care about peoples feelings, I was mean and cold ... and worst of all, I thought it was funny. Now I am about as full of love as someone can be. I love my community and my tribe. I want to do all I can to make people happy, to help, to comfort, and am always up for a hug. I'd say that's a pretty immense shift. "

Michael Burdick

"Initiation is an experience that allows a person to expand BEYOND with both feet firmly on the ground. It comes from the soul and lead souls back to it. Are you looking for something real? THIS IS IT!"

Annemarie Bläss

"Sundoor is like the pranic tube allowing life-force to flow from the Infinite into your heart, mind and body. Peggy Dylan leads and teaches with the heart of a Wise Woman, the mind of a scientist, and the Grace of the Creator, allowing each student to grow at the pace that they are willing. If you're called to become a better version of yourself, then Initiation is the place to begin."

Kat Naslas

"Peggy & her glorious work through the SUNDOOR have changed my life beyond my wildest dreams. Imagine the most perfect vision of how life can be, multiply it by a million fold & you still won't be anywhere near to comprehending the infinite possibilities of who you/we can become. Peggy Dylan endeavours always to bring those infinite possibilities into our everyday way of being, she see's who we are & who we are truly meant to be. SUNDOOR is life at its best, there is nothing else like it!!!!"

Shona Sullivan

"Peggy taught me how to BE a human being, how to rest in the center even though my body was restless. Peggy has modeled to me that which I want to be in the world, how to hold space for MYSELF to grow, explore and evolve and in turn learn how to hold space for OTHERS. Our Sundoor sangha family has taught me how to love, how to let in and certainly has been witness a thousand times to me learning how to let go. Peggy has taught my cells to fizzle with energy in the face of fear and taught my legs how to stand strong and let my power be seen. and together they have taught me how to be me and what that actually means. Thank you xx "

Ro Harstad

"Without my experience at the Sundoor Firewalk Initiation Training in 2003, I would not be doing what I am doing today - pursuing a new career as a minister in a liberal faith tradition. It is because of the physical healing that I experienced during that training - wherein my life force, which had been locked out when I nearly died 15 years before, came streaming back into my body - that I connected to the Divine in a way I never had before. "

Charlotte Lehmann

"Initiation is a life-changing experience . You emerge from it as a different person and your life starts to unfold in a way that can't be imagined. Sundoor is refinding yourself and your soulmates who are following similar paths. It's homecoming."

Silvana Matteo

"Sundoor, and especially you Peggy, have helped me to slowly and gently open my heart and not to be afraid to express my spiritual nature. I have also learned how amazingly easy it is to get to 'God' through breath. Best love to you Peggy and wobbles be gone...XX"

Maz Low