dreamtime healingDreamtime Healing

 - Ritual Healing -

Sjamanistische Klankhealingrituelen

door Griet Heylen, Roel Crabbé & Patrik Niels

"De klank kan stromen als een eeuwig gebed en zegening voor al wat leeft. De klank zoekt ons om vervuld te worden en te schitteren als nooit tevoren."

 

 

De Dreamtime Healings zijn rituelen waarin de kracht van Klankhealing en Sjamanisme samenkomen. In deze sterke rituelen werken Griet en Roel samen met Patrik Niels om een diepgaand, helend veld te creëren via klankwerk en sjamanistische healing.

 

 

"Eternal Flight" - Live opname uit soundhealing concert - dec 2018

 

 

 

Kort Soundcheck fragment

 

 

Ceremonie van terugkeer naar oorspronkelijke kracht...

 

Tijdens dit helend ritueel wordt je via meditatie en klank begeleid naar de toegang tot de andere werelden, die sinds oudsher betreden wordt door sjamanen en zieners om kracht, healing en onderricht te ontvangen.

 

 

Elk ritueel is uniek

Het bijzondere aan de Dreamtimes van Patrik, Griet en Roel, is dat ze elke keer 100 percent geïmproviseerd zijn.

 

Net bij zoals sjamanen wereldwijd ontstaan de sjamanistische healingsliederen vanuit de verbinding met de spiritwereld en vormen ze een krachtveld van waaruit je kan reizen naar die plaats in jezelf waar de ziel woont, en waar contact met gidsen, krachtbronnen en spirituele helpers mogelijk is.

Roel brengt een lied voor verbinding.

 

 

Er wordt gewerkt met helende instrumenten zoals oa:

 • de sjamanentrom
 • ratels
 • handpan
 • didgeridoo
 • klankschalen
 • native american flute
 • regenstok
 • sansula
 • gong & klankschalen
 • shrutibox
 • tumanc
 • eagle bone whistle
 • bansuri

 

 

Na afloop is er de kans om nog even na te praten en ervaringen uit de Droomwereld te delen.

 

De Dreamtime Healings zijn open voor iedereen. Wees welkom!

 

 

 

Voorbereiding:

 

Het is goed om de dag op voorhand even tijd te maken voor jezelf en te kijken wat je wil laten groeien in jezelf. Dit kan je als intentie met je meedragen als je naar de Dreamtime Healing komt.


We vragen je voor de Dreamtime Healing Rituelen, indien je dit hebt, witte kledij te dragen en anders zo licht mogelijk.

"Surrender" (13-01-12)

OceanDrum, Klankschalen, Hapi-drum & zang

"Gateway" (13-01-12)

Sjamaantrom, Eagle bone whistle, Ratel & zang

 

   

Nieuwe data 2020 volgen later


   
 


Over de Begeleiders:

 

Patrik Niels

 

Patrik Niels is sinds 2001 professioneel met klankhealing bezig en startte dat jaar, samen met zijn vrouw Myriam, een speciaalzaak voor klankhealing instrumenten "Merlyn" te Erpe-Mere.

 

Hij was betrokken in vele CD projecten en werkte samen met klankhealers en geinspireerde muzikanten wereldwijd, waaronder  Els Cuypers, Els De Schepper, Nestor Kornblum en Michêle Avérard (Spanje), Kelsang Chuckie Tethong (Tibet), Kailash Kokopelli (Zweden) en Terry Oldfield (Australië).


 


Griet Heylen

 

Griet Heylen is professioneel healer en Reiki Master binnen de oorspronkelijke Usui-traditie.
Griet verfijnde haar healingwerk in duizenden healingsessies en is oprichtster van het project 'Reiki in Zorg'.
Zij is een door Sandra Ingerman erkend Soul Retrieval -healer en begeleidt buiten healingtrainingen ook rituelen voor transformatie.

 

 

 

Roel Crabbé

 

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth".
Hij begeleidt klankhealing rituelen sinds 1997, met een sterke focus op het rituele aspect ervan.

 

 


 

Hieronder vind je informatie over de Dreamtime Healing rituelen en hoe je kan inschrijven.

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding: Griet Heylen, Roel Crabbe & Patrik Niels         
Bijdrage: 25 euro per avond, ter plaatse te betalen
                 45 euro voor 2 personen

DATA 2020 Volgen...


Gelieve bij annulatie dit minimum 7 dagen op voorhand te laten weten.
Deze aktiviteit is ook te betalen met Anam Cara Geschenkenbon of Waardebon
Meebrengen:matje, deken, kussen en losse witte kledij.

voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina

Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijfformulier Dreamtime Healing - Ritual Healing

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Straat + Huisnummer

     
 

Postcode + Gemeente

     
 

Land

     
 

Telefoonnummer

     
 

Aantal Deelnemers

     
 

Factuurgegevens
(Enkel Indien gewenst)

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   


 

>>> Klik hier om 6 live geluidsfragementen van het Klankhealing Concert te horen

 

 

>>> Overzicht van de Klankhealing Artikels

   

>>> Live Dreamtime Healing fragmenten:

 

 

Live opname: 'Calling upon the Healing Powers' (25-04-2014)

Ratels, eagle bone wistle en stem

 

 

"Grace" (13-01-12)

Zang, Chacapa, Shrutibox

 

 

Live opname: 'Opening' (13-01-12)

Sjamaantrom, Chacapa, Ratels & Native American Flute

 

 

Live opname: 'Abwoon d'bashmaya' (25-04-2014)

Sjamaantroms en stem

"Healingdrums 1" (13-01-12)

3 Sjamaantroms & zang

"Healingdrums 2" (13-01-12)

Sjamaantrom, Chacapa & zang

'All comes back Home' (25-04-2014)

Native American Flute

'Om Mani Padme Hum' (25-04-2014)

Shruti box en stem

"Dreamtime healing is voor mij dus echt dream-time omdat ik gewoon nog maar tussen gelijk gestemde zielen naar betoverende klanken kan luisteren. Op de één of andere manier word ik gedragen naar bestaande en onbestaande werelden waarin rust - vrede en liefde gewoon aanwezig zijn onder een stralende zonnehemel... Doordat jullie zo écht zijn is de nawerking zo zalig in eenvoud... Dank u! "

Martin Cassiers

"Tijdens de Dreamtime Healing word je volledig ondergedompeld in een zalig bad van diverse klanken om bij weg te dromen en alles wat z'n plek nog niet gevonden heeft weer tot rust te laten komen. Je voelt je dan ook steeds weer een klein beetje herboren achteraf met een nieuwe kracht in je om volop 'ja' te zeggen tegen al het goede wat op je pad gebracht wordt. Vanuit die zelfzorg, kan je er achteraf ook op jouw beurt weer volledig zijn voor anderen. "

Kris Vanhaverbeke

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

 

GETUIGENISSEN
"Vorige maal heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan een dreamtime healing en vond het een heel aangename ervaring! Ik heb die nacht zalig geslapen en ben wakker geworden met een nog even zalig gevoel dat zich heeft voortgezet een groot deel van de dag!"

Jeannine Nielandt

"Iedere keer anders maar telkens thuiskomen bij mezelf. Me laten meedrijven op de prachtige klanken en ontspannen, voelen, reizen.... met een open hart. De dimensie van de ziel betreden en alleen maar zijn.. Ontroerd worden door het gevoel van verbondenheid met de groep en de oprechte intenties die daarin leven. Een geborgen gevoel ook want het is dat soort verbondenheid dat het verschil maakt als het moeilijk wordt. Maar bovenal voelt het voor mij aan als naar een feest gaan ; genereus zijn en generositeit ervaren. Dank u wel voor zoveel schoonheid!"  

Diana

"Dank je wel voor de begeleiding van de Dreamtime Healing afgelopen vrijdag. Zachtheid was het eerste wat me opviel, respect en schoonheid volgde elkaar snel op.
Zoveel ervaren, zoveel in het vooruitzicht... dank je wel!"  

Rita O.

"De dreamtime healing is voor mij dus echt dream-time omdat ik gewoon nog maar tussen gelijk gestemde zielen naar betoverende klanken kan luisteren. Op de één of andere manier word ik in dit ritueel gedragen naar bestaande en onbestaande werelden waarin rust - vrede en liefde gewoon aanwezig zijn onder een stralende zonnehemel... Doordat jullie zo écht zijn is de nawerking zo zalig in eenvoud...dank u "

Martin Cassiers

"De dreamtime is voor mij een goede manier om telkens weer 'wakker' te worden, zodat ik ten volle kan leven en genieten!"

Godelieve Fimmers

"Voor mij is de Dreamtime een avond voor mezelf. Ik kom daar tot rust, na een drukke werkweek even de ogen sluiten en ik begin aan een heerlijke reis naar binnen. De rustige stem van Roel,  de fantastische klanken die hij naar boven haalt uit een heel groot aanbod van muziekinstrumenten maken dat ik een zalige tijd beleef ...weer een geschenk voor mezelf "

Gwendolyn Marain
www.hetVliegendKonijn.be

"Een dreamtime soundhealing-concert is een van de mooie geschenken die ik mezelf graag geef. Tijd maken om me in de 'stilte' te verbinden met Mezelf. Thuis doe ik dat ook wel, maar in groep is dat toch wel heel bijzonder. Wat het ook bijzonder maakt is dat het live en dus ook afhankelijk van het moment is, het stroomt mee met wat er zich aandient. Naar huis kerend ben ik dingen die er minder toe doen vergeten en heb ik het gevoel meer met Essentie bezig te zijn. Ik kijk ernaar uit om er weer bij te kunnen zijn!"

Ive Peeters