Reiki Handen met BloemenReiki Beginselen

Van het Usui System of Natural Healing

"Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt." - Takata

 

Reiki Beginselen


Maak je vandaag geen zorgen


Maak je vandaag niet boos


Eer je ouders, leraren en ouderen


Verdien je bestaan eerlijk


Toon dankbaarheid aan alles wat leeft
Deze Reiki beginselen herinneren ons eraan om zo bewust mogelijk te zijn, zorgen en boosheid los te laten, te leren leven in eerbied en appreciatie voor al het leven te ontwikkelen.


Stenen en Rozenblaadjes voor Reiki Het Usui Systeem van Natuurlijke Healing is geen religie. De beginselen zijn er voor alle mensen, ongeacht hun overtuigingen of religie en herinneren ons aan de fundamentele morele principes die de meeste van ons als kind hebben geleerd: 'Behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wil worden'.


De Reiki beginselen nodigen ons uit om terug te keren naar de kern van wat de religieuze en spirituele stromingen uitdragen.


Ze zijn een oproep voor de ontwikkeling van innerlijke vrede en eenheid tussen alle mensen. De Reiki beginselen kunnen ons verbinden in een vredevol broeder- en zusterschap, door woede en zorgen in onze geest te bedaren, anderen respectvol te behandelen en een appreciatie te ontwikkelen voor al het goede dat ons omringd.


De beginselen herinneren ons eraan dat al het leven heilig is. Zij drukken de essentie van Reiki uit in het dagdagelijkse leven en relaties.

 

>>> Overzicht van de Reiki Artikels

     

>>> Wat is Reiki

>>> Het Ontstaan van Reiki

>>> De Reiki Beginselen

>>> Reiki Aspecten en Reiki Elementen

>>> Reiki: Onze Benadering

>>> Reiki Behandeling

 

 

>>> Overzicht van de Reiki Inwijdingen en Open Reiki-Avonden

 

 

>>> Overzicht van de Reiki Artikels op de Anam Cara Blog

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara