Reiki Handen met BloemenReiki Inwijdingen

volgens Usui System of Natural Healing

"Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt." - Takata

Het Usui Systeem van Reiki wordt onderwezen door Reikimasters die getraind zijn in de Reikitraditie zoals die is doorgegeven via de spirituele afstamming, en die hun persoonlijke en professionele leven toegewijd hebben aan deze vorm van healing en pad van spirituele groei. Via de Reiki-inwijdingen verbind je je met de universele levensstroom en het pad van de ziel.

Elke Reiki-cursus van de Reiki-opleiding omvat één of meerdere inwijdingen.


Deze Reiki-inwijdingen zijn heilige plechtigheden waarbinnen het contact met de Reiki-energie verdiept wordt. Het is moeilijk hiervan een omschrijving te geven.

Reiki-studenten ervaren de inwijding als zeer diepgaand en fundamenteel. De energie die tijdens deze inwijdingen vrij komt draagt een zeer grote transformatiekracht in zich.


Deze inwijdingen worden sinds het ontstaan van de Usui traditie door mondelinge overdracht doorgegeven van Reikimeester tot Reikimeester.De Drie Reiki Inwijdingen binnen de Reiki opleiding:


Reiki Inwijding Eerste Graad

Reiki 1 inwijding

Tijdens de Eerste Reiki Inwijding verbind je je met de Reiki Lineage en ga je aan het werk met Reiki. De zelfbehandeling staat hier centraal. Je opent je om een kanaal te worden waardoor Reiki steeds meer kan stromen.

Na het intens oefenen met deze energie ervaar je meestal zelf wanneer je klaar bent om je te verbinden met de tweede graad. Dit gebeurt in samenspraak met je Reikimaster.


>>> Lees meer over Reiki Inwijding Eerste Graad 

Reiki Inwijding Tweede Graad

Reiki 2 inwijding

Tijdens de tweede graad maak je o.a. kennis met de symbolen, leer je ermee werken en verken je de energie die daarbij hoort. Vele mensen ervaren hoe ze een veel sterkere stevigheid krijgen in hun werk met Reiki, doordat deze energie en de toewijding aan dit werk zich verder wortelt.


>>> Lees meer over Reiki Inwijding Tweede Graad 

Reiki Inwijding Derde Graad of Meesterschapsinwijding

reiki 3 inwijding

De derde graad Reiki-inwijding is de weg naar het meesterschap. Een erg persoonlijk pad van toewijding en het werken met Reiki. Maar ook een pad van spirituele groei vanuit de verbinding met de ziel. Dit is een intense initiatie die gebeurt in een hecht contact met de Reikimaster.


>>> Lees meer over Reiki Inwijding Derde Graad


 

 

 


Griet werkt volgens de Reiki traditie, zoals die haar werd doorgegeven.

 

Reiki Lineage:Stenen en Madeliefjes voor Reiki Pagina


Mikao Usui


Chujiro Hayashi


Hawayo Takata


Phyllis Lei Furumoto


Phil Morgan


Frank Coppieters


Bernadette van de Maele


Griet Heylen>>>Lees meer over de Reiki Lineage

 

 

 

 

 

 

 

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara