Gebedszakjes voor Zweethut RitueelOpen Zweethut Ceremonies

"De Hut van de Morgenster" - door Roel Crabbé

"In de duisternis en omarmende stilte van de zweethut ontwaakt het licht van de Morgenster, als een hart van kristal, helder en klaar, dat schittert voor al... herinnerend..." - Roel Crabbé

 

 

 

Video ter inspiratie: Hoe terugkeren naar de wijsheid van de natuur.

 

Video ter inspiratie:
"Vuur van Persoonlijk Leiderschap"

   

 


De zweethut, baarmoeder van de aarde,
poort naar de werelden en sterren.

In stilte in de cirkel van harten
Luisterend naar het oude volk.


Op liederen reizen we naar die ene plek:
De plek waar de Morgenster straalt!
De plek waar we thuiskomen

En het stralende hart alle wonden heelt.


Herinnerend, herinnerend, herinnerend.

Het stralend Pad: Thuis.

 zweethut Anam CaraDe zweethutceremonies zijn krachtige zuiveringsrituelen waarin we terugkeren naar de essentie en stille kern van ons wezen.

 

Een intens gebeuren van loslaten, gebed, verbinden, ontvangen en thuiskomen in een cirkel van eenvoud, zachtheid en liefde.

 

Deze ceremonies zijn opgedragen aan de groei van de ziel en bewustzijn van heelheid.

 

 

Roel begeleidt deze ceremonies niet-traditioneel, vanuit zijn persoonlijke benadering, met een sterke focus op healing, transformatie van bewustzijn en verbondenheid.

 

Wees welkom!

 

 


Data open Zweethut Ceremonies en hun thema's: 

   

2023 (meer data volgen spoedig)


gebedszakjes zweethut  

>"Verbinding met het Stralende Hart - Aankondiging van de Lente" zweethutceremonie

       - zondag 5 maart 2023 - door Roel Crabbé


 

 

 

Over Roel Crabbé

 

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth".

Hij begeleidt zweethutten sinds 2002. Deze zweethutten zijn niet-traditioneel en gericht op healing, eenheid en verbondenheid.

 

 

 

 

Sandra Ingerman over Roel Crabbé

 

"Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times. His work is really beautiful, and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

 

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

 

 

 


Peggy Dylan over Roel Crabbé:


"The teachers who have impacted my life in the most profound way have all had a number of qualities in common: compassion, intelligence and integrity. Above all they they walked their talk, in other words they lived their lives from their principles. In my experience Roel Crabbe has the qualities that set apart a true teacher in abundance. The Sufis call their teachers Spiritual Friends, I believe you could find no better Spiritual Friend than Roel."        - Peggy Dylan

 

 

 


 


gebedszakjes zweethutDe zweethutceremonies starten om 11u en eindigen rond 19u, tenzij anders vermeld.

Het aantal deelnemers is beperkt, wees dus tijdig met je inschrijving!!!

 

>>> Indien je na je inschrijving om één of andere reden niet kan komen, willen we je vriendelijk vragen om dit minstens 1 week op voorhand te laten weten, zodat we nog mensen van een eventuele wachtlijst kunnen contacteren.

 

Mensen die de zweethutceremonie combineren met de vuurloopceremonie die de dag ervoor doorgaat, kunnen genieten van een extra korting. (Let wel: dit is enkel van toepassing wanneer er een vuurloopceremonie in hetzelfde weekend gepland is.)

 

 

Hieronder vind je informatie over de Zweethutceremonies en hoe je kan inschrijven.

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Roel Crabbé
Datum: zondag 5 maart 2023
Plaats: Anam Cara
Adres: Kuypenevijver 27 - 2431 Veerle Laakdal >>> Wegbeschrijving
   >>> Opgelet: Parkeren gebeurd aan de kerk van Veerle-Heide, op 400 m wandelafstand
Bijdrage: 75 euro, ter plaatse te betalen (maaltijd na de ceremonie is inbegrepen)
> Bijzondere kortingformule in combinatie met vuurloopceremonie (indien er in hetzelfde weekend een vuurloop gepland is):
   - Mensen die de zweethut op zondag combineren met de vuurloopceremonie van zaterdag, , krijgen een reductie van 15 euro op het totaalbedrag.
Deze aktiviteit is ook te betalen met Anam Cara Geschenkenbon of Waardebon
Meebrengen: Lichte kleding of grote handdoek voor in de zweethut.
Handoek voor na de zweethut, kledij afgestemd op het weer en evt. wat bloemen voor het altaar en/of een sjamaandrum


voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina


Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijfformulier Zweethut Ceremonie

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Telefoonnummer

     

Inschrijving voor:

2023


Open zweethut: "Verbinding met het Stralende Hart - Aankondiging van de lente"
       >zondag 5 maart 2023   
 

Aantal Deelnemers

     
 

Factuurgegevens
(Enkel Indien gewenst)

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden

 

"De zweethut is voor mij een plaats om in af te dalen en mij te verbinden en te bidden samen met anderen, in dankbaarheid en eerbied voor al wat leeft.

Tijdens mijn 1ste zweethut werd er door de cirkel van mensen gebeden voor mijn genezing, ik was dankbaar voor dit gebed maar pas de volgende dag besefte ik wat dit echt had betekend en hoe ik me gedragen, omringd en gesteund voelde, zoveel kracht en zoveel goeds kunnen wij in de wereld brengen - samen...

Hoe mooi en gemakkelijk is het als wij mensen onze krachten bundelen ten goede van elkaar en de wereld.

De zweethut is voor mij een heilige plaats waar wij onze mogelijkheden kunnen samenbrengen om dit waar te maken.

Veerle B.

Vanaf ik voor het eerst bij AnamCara een zweethut deed, wist ik ‘ik ben thuis gekomen’. Ik vond er een plek om me te herinneren wie ik ben, om te kiezen voor liefde en overgave.

Griet en Roel dragen het ritueel met focus, liefdevolle toewijding en vreugde. De eenvoud van het ritueel creëert ruimte en legt de aandacht bij de essentie. Het is een heel krachtig proces van loslaten, smelten, verzachten en je zuivere kern blootleggen. Ik hou van het vuur, de koele aarde, de gloeiende stenen, de omhulling door duisternis en warmte, het verbonden zijn in samen kiezen.

De eerste keer dat ik samen met mijn man ging, was een van de krachtigste healingen ooit, sindsdien is er een nieuwe, diepe verbondenheid tussen ons.

Ditte B.

 

 

 

>>> Overzicht van de Zweethut Artikels

     

>>> Wat is een Zweethut?

>>> De Zweethut als Pad van Openbaring

>>> De Zweethut: onze benadering

 

>>> Overzicht van de Zweethut Ceremonies

     

>>> Open Zweethutceremonies

>>> Vrouwen Zweethutceremonies

 

 

>>> Overzicht van de Zweethut Artikels op de Anam Cara Blog

 

   


“Ik vond het een superfijne ervaring. Een dag dat ik echt nodig had om tot mezelf te komen. Een dag van pure rust, genot en loslaten. Ik voelde mij na de zweethut enorm goed en herboren.

Ik kijk er naar uit om de volgende keer er weer bij te zijn."  

Michael Niclaus
www.debestebeslissing.be


“Hiermee wil ik jullie nog eens bedanken voor de schitterende zweethut.

Ik heb het echt ervaren als een wedergeboorte. 

Bedankt voor het geven van de schittering"  

Dominique Laane


“De combinatie van vuurloop en zweethut in 2 dagen was sterk en intens. Ik heb er meer dan deugd van gehad. Na het weekend heb ik nog verschillende dagen een frisse kracht in mijn lijf gevoeld. Een heel goed gevoel. Als ik kan, doe ik graag terug mee tijdens een volgende weekend."  

Geert Kint

"De eerste zweethut was een heel speciale ervaring. Ik voelde me eerst wat onwennig, omdat ik niet wist wat er gaat komen... Nu kan ik me volledig overgeven ! Een heerlijk gevoel om de warmte diep in mijn lichaam binnen te laten.

Elke keer een proces van transformatie wat zich weken na de hut verder zet. Ik sta elke keer versteld hoe krachtig de intenties zich nadien manifesteren. Een proces van diepe ontspanning, overgave, eenvoud, zuiverheid, kracht en vernieuwing! Dankbaar dat ik kan deelnemen aan deze prachtige ceremonies!"

Luc
www.be-lucky.be

"Ik wil je nogmaals bedanken voor de zweethut van vorige zondag.

Vandaag voelde ik dat ik die bedanking niet enkel bij mezelf moest houden maar ook mocht uitspreken naar jullie toe. Er zijn nog maar een paar dagen verstreken maar ik voel dat mijn stappen lichter aanvoelen, mijn ogen opener, mijn geloof in mezelf en alles rond mij groeien.

De verwonderingen neem ik met een intenser gevoel waar. Het algemeen gevoel dat ik nu koester is zalig om bij me te hebben.

Het is mooi om te geloven dat door deel te nemen aan de zweethut de kracht in me is ontwaakt en dat ikzelf tijdens die dag gekozen heb om te geloven in mijn eigen kracht en inspiratie. Ik ben dus zeker dankbaar voor deze ervaring! Dankjewel!"

Stephanie Nosek

"Een tijdje geleden zat ik in een moeilijke periode. In mijn dromen kwam het thema onveiligheid naar boven. Iemand die me hulp bood, vroeg me om een plek voor de geest te roepen waar ik me volledig veilig voelde. Spontaan kwam de zweethut naar boven. Op deze plek in het donker kan ik volledig mezelf zijn, ik ben mijn kern, ik voel de voedende aarde onder me en de warme dampen brengen me terug naar een oergevoel, eenvoudig. Een veilig gevoel en toch met anderen vlakbij me, dat is erg bijzonder. "

Soetkin van Hee

"Zweethut ...
de lucht
was dunner dan ik dacht
ademde in lichte woorden
voelde hoe de geest mij meenam
zich minder stoorde
aan syntactische verankering
zocht vrijheid
in geluidloos roepen
zonder de beladen resonans
opende in licht
smolt samen met de kleuren van de zweethut
die mij leidde naar een ander land

Nam me op in de damp van het bestaan
liet mij gaan op het ritme
van de blakende hitte

Gaf me krachten en liet me smachten
naar vervlogen tijden
oog in oog
face to face

Zoog me mee op de klanken van tromgeluiden
ver weg en toch dichtbij
tot het naamloze geboortewit
in de hitte van de baarmoeder
versmolten tot
mijn eigen zijn

Dank u wel voor deze prachtige ervaring ! "

Jorun

 

 

 

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara


"Bedankt voor de prachtige zweethut ceremonie.

Het was een zeer zorgzame begeleiding waar ik alle ruimte gekregen heb om mezelf te zijn en zo te genezen wat er nog genezen moest worden.

Bedankt voor je uitnodiging om te verzachten, ik heb je uitnodiging aanvaard en ben er sterker en krachtiger uit gekomen. Je hebt een krachtige kring bij elkaar gebracht en ik ben klaar om de volgende fase van mijn leven in te gaan."

Dennis Deridder
www.integrity-hpm.be

"Bedankt voor deze unieke ervaring! Wat ik eerst als een zuiverend ritueel voor mezelf beschouwde werd eigenlijk een diep indringende ervaring die dagenlang bleef nazinderen en zo een blijvend proces van verandering op gang heeft gebrach! En het effect blijft maar duren...

Voor mij stond de bereidheid om te veranderen en te evolueren centraal met als intentie de vraag naar 'Groei en Transformatie'. Ik stond open voor alles en had geen specifiek thema in gedachten. Na de zweethut kwam ik als vanuit een diepe vermoeidheid langzaam weer helemaat tot leven. Maar de transformatie leek begonnen, ik voelde me goed, maar mijn hoofd leek leeg, mijn gedachten stil, rustig afwachtend als op een nieuw begin...

De dagen erna heb ik geleefd als op een wolk, deed mijn werk zonder nadenken, zonder zorgen en nu voel ik de kriebels om het leven aan te nemen met volle teugen zoals het zich aandient, vol verwachting, zonder oordeel en optimistisch als een kind...
Met veel dank en liefde."

Laurent Caris

"Elke zweethut geniet ik enorm van het thuiskomen in de cirkel. Ik voel dat ik er echt mezelf mag zijn en het geeft me een goed gevoel om de verbinding met elkaar te voelen. Het is net of je elkaar al jaren kent. Zelfs al kan ik niet naar de zweethut gaan, dan nog voel ik me er mee verbonden, de geest kent geen grenzen.

Ik wil jullie langs deze weg dan ook bedanken Roel, Griet en de vuurman, voor de fijne tijd die ik met jullie heb doorbracht en nog zal doorbrengen.."

François Andries

"Een zweethut is voor mij een plek van healing en bewustwording. Het heeft me al vaak geholpen om iets waarmee ik zelf mee lag te worstelen los te laten en op te lossen.

 Het is een plaats van transformatie op alle vlakken om meer mezelf te zijn en mijn hart te volgen.  Elke keer weer is het opnieuw geboren worden, met een nieuwe kijk de wereld in.

 Mijn angsten verdwijnen en innerlijke krachten komen tevoorschijn.  

Ik vind de zweethutten bij jullie een echte aanrader.
I love it !!!"

Wim Brusselmans.

"Voor mij zijn jullie zweethutten altijd een diepe zuivering, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak!

Dankbare groet, Astrid"

Astrid Geenen

"Elke keer weer is het thuiskomen in één grote familie, opgenomen worden in een omarmende warmte, elke keer een stapje dichter bij je eigen kracht en ervaren dat je leeft."

Bie B.

"Een zweethut bij Roel en Griet is een diepgaand ontmoeten met het Leven dat tot ons spreekt. Het mooiste en unieke bij hen is voor mij hoe ze in alle eenvoud verbinden en werken met de Kracht van het Leven, met stille eerbied de Heiligheid van alle Leven, zichtbaar en onzichtbaar, tegemoet treden.

In de donkere hitte lichten alleen essenties op - gedachten, woorden en intenties uit het Hart. Hier worden we een geschenk aan het Leven dat we zelf Zijn en mogen scheppen."

Tania Berlize

"Zweten: het innerlijke water komt in beweging en er is weer stroming. De elementen komen tot leven en in duisternis van de zweethut, straalt elke deelnemer zijn licht in de wereld...vraagt om wat niet goed aanvoelt, goed te maken. Eén en dezelfde vraag met telkens andere woorden. De cirkel voelt de verbinding groeien tijdens het ritueel... een verbinding die er altijd is, maar niet altijd wordt ervaren.

Het was fijn na de hut te kunnen afkoelen in een natuurlijke zwemvijver...en is de onderdompeling in de elementen compleet..

Helemaal 'back to basics '"

Jerry Aerts