Reiki 3 Inwijding

Meesterschapsinwijding in het Usui System of Natural Healing

"Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt." - Takata

De Reiki 3 -inwijding is de inwijding tot Reiki-Master binnen de Usui-traditie. Deze Inwijding wordt door Griet enkel gegeven na een periode van ongeveer 1 jaar intense individuele samenwerking en begeleiding.

 

De uiteindelijke inwijding tot Reiki Master wordt gegeven gedurende een intensieve meerdaagse periode, waarin door je Reiki Master individueel begeleid word tot Reiki Meesterschap.

 

De Inwijding tot Reiki-Master versterkt de verbinding met de Reiki energie, de Reiki Lineage en brengt een groot inzicht over het werken met Reiki en je persoonlijke spirituele groei.

 

Door Reiki-Master te worden, verbind je zowel je persoonlijke als professionele groei met de Reiki-energie, op een wijze die het meest bij jou past.

 

Na het ontvangen van de Reiki 3-inwijding kan je als Reiki Master zelf de Reiki-inwijdingen doorgeven binnen de Usui-traditie. Deze Inwijding is bedoeld voor mensen die hun toewijding aan dit pad van healing op een dieper niveau ten dienste willen stellen van het groter geheel.
"De weg naar mijn Reiki Meesterschap was een heel  intens, persoonlijk avontuur, vol verrassingen, omarmingen en groei.

 

Deze weg bracht me in contact met mijn eigen, innerlijke waarheid, waardoor ik leerde verantwoordelijkheid te nemen voor het leven en alle keuzes die daar bij horen.

 

Het werken met Reiki blijft me eindeloos  fascineren en vervult me met grote dankbaarheid, liefde en eenheid. Het is een weg vol prachtige ontmoetingen.”

Griet Heylen   "Deze kracht (Reiki) is onvoorstelbaar, onmeetbaar en, omdat het een universele levenskracht is, voor de mens niet te bevatten. Toch ontvangt ieder levend wezen, wakend of slapend, er dagelijks de zegeningen van.."

Hawayo Takata

 

De Reiki Meesterschapsinitiaties worden enkel gegeven in samenspraak met Griet en vragen een sterke toewijding tot spirituele groei. Je kan Griet hierover contacteren via onderstaande gegevens.


Indien je Griet wil contacteren kan dit via onze Contactpagina


 

>>> Overzicht van de Reiki Inwijdingen en Open Reiki-Avonden

     

>>> Reiki 1 Inwijdingen

>>> Reiki 2 Inwijding

>>> Reiki 3 Inwijding tot Reiki Master

>>> Open Reiki Avonden

>>> Reiki 1 Doorgroeidagen

>>> Reiki 2 Doorgroeidagen

 

 

>>> Overzicht van de Reiki Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Reiki Artikels op de Anam Cara Blog

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara