Reiki Doorgroeidagen voor Graad 1 & 2

Reiki doorgroeidag binnen Usui traditie

"Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt." - Takata

Studenten die de Reiki 1 Graad of Reiki 2 Graad behaalden kunnen terecht in de Reiki Doorgroeidagen. Deze dagen gaan per graad 1 tot 2 keer door per jaar en bieden je de kans op een gefocuste manier het healingwerk met Reiki te verdiepen.

Ook geven ze jou de kans om je vragen voor te leggen aan Griet en zo verdere gidsing te ontvangen in het werken met deze schitterende healingmethode.

 

Via volgende links kan je meer info vinden over de betreffende doorgroeidagen.

 

 

>>> Ga naar Reiki 1 Doorgroeidag

 

>>> Ga naar Reiki 2 Doorgroeidag

 

 

 

 

Over Griet Heylen

 

Griet Heylen is professioneel healer en Reiki Master binnen de oorspronkelijke Usui-traditie.

Griet verfijnde haar healingwerk in duizenden healingsessies en is oprichtster van het project 'Reiki in Zorg', waarbinnen zij met een groep vrijwilligers gratis Reiki behandelingen geeft aan mensen die steun kunnen gebruiken.


Zij is een door Sandra Ingerman erkend Soul Retrieval -healer.


 

   

"Elke Reiki-uitwisseling bij Griet geeft mij nieuwe diepgang en voeding, omdat eenieders zoektocht ook mij iets te vertellen heeft. Het geven en krijgen van Reiki en de cirkel voor en na brengen mij niet alleen tot rust, ze bezorgen me ook een intens gevoel van vrede en verbondenheid. Reiki uitwisselen is een uiting van liefde en respect voor het geschenk van het leven en het geschenk van elkaars aanwezigheid."

Eddy Frans


 

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara