guaruro zaden gebruikt door sjamanen van de Amazone"Gate of Power"

Dancing Spirit intensieve: Transformatie - Dans - Sjamanisme

“Zelfbevrijding vraagt van ons dat we de dwaalwegen van het ego loslaten en een nieuwe realiteit omarmen die onze persoonlijke versplintering overstijgt..." - Griet Heylen en Roel Crabbé

In wezen is onze reis als mens op aarde een voortdurend proces van diepere incarnatie: het steeds meer worden wie we werkelijk zijn. Een proces waarin we onze ware scheppingskracht dienen te omarmen en de moed vinden om onszelf te bevrijden van de beperkingen die we in ons meedragen, zodat we kunnen leven vanuit de kracht van onze Spirit, zonder grenzen...

 

Deze keuze voor je ware Spirit vraagt van je dat je de innerlijke reis van je ziel aangaat en je op een steeds dieper niveau overgeeft aan de kracht die door jou en als jou in de wereld wil komen.

 

Dit proces waarin je de verdeeldheid loslaat maakt dat je je kan verbinden met de oorsprong en ware bron van je kracht. Dit is een daad van de krijger in jezelf: no-nonsense en kiezen voor het pad van kracht, eenheid en de eindeloze expansie van de ziel.

 

 

 

Tijdens deze workshop zullen we werken met:

 

  • Dansrituelen voor integratie van kracht, spirit en essentie
  • Sjamanistische Rituelen voor Healing en Transformatie
  • Trancedans Ritueel - Dancing Spirit
  • hele dag met Live rituele muziek

 

In deze sjamanistische - dans intensieve word jou de poort aangereikt om te kiezen voor een diepere integratie van, en keuze voor, wie je werkelijk bent. Je werkt met vrije dans en wordt de hele dag gedragen door de directe kracht van Live rituele muziek, sjamanistische healing en ritueel werk.

 

Een diepe duik in het domein van de Ziel en essentie.

 

Eenvoud en directe ervaring van kracht en verbinding staan centraal.

 

 

>>> Hieronder vind je verdere informatie over hoe je kan inschrijven...

 

(In deze workshop werken we met vrije dans binnen het rituele kader. Er is geen danservaring of ervaring met het Sjamanistisch werk nodig, enkel de bereidheid je helemaal te openen voor de ervaring van de dimensie van de ziel en een nieuw begin in jezelf en je leven.)

 

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Griet Heylen & Roel Crabbé
Nieuwe data volgen later.

>>> Schrijf je in voor de Nieuwsbrief indien je op de hoogte wil blijven

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

   

 

"Griet en Roel slagen erin om telkens opnieuw een sfeer te creëren waarin niets moet en waar je totaal jezelf kan zijn, waardoor ik de ruimte vind om in contact te komen met de spirits.

Ik zie Griet en Roel als "de wegbereiders", die je aanmoedigen zelf je stappen te zetten. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

In hun workshops en rituelen zie ik steeds hun verbinding met de universele liefde. Dit is de kracht waar zij mee werken om te leren alles te laten schitteren, te beginnen met onszelf.
Healingswerk is ook werken aan jezelf en telkens opnieuw jezelf laten schitteren, om zo de vruchten te delen met de wezens rondom je.

Dit leert me dat we niet mensen zijn die spirituele dingen doen, maar spirituele wezens in een menselijke vorm, in het hier en nu. Bij hen zie ik de constante bekrachtiging van de vereniging van mensen die willen schitteren in het leven, voor zichzelf en de andere.

Dit is gewoon te schitterend om in één regel te beschrijven. "

Dominique Laane

 

"Een workshop bij Griet en Roel voelt voor mij als thuiskomen. Thuiskomen in mijn innerlijke wereld, verbonden met de taal van mijn hart. Maar ook als thuiskomen bij mijn familie, genieten van deze prachtige, integere mensen die de zielskwaliteiten van ieder in de groep doen glinsteren en schitteren.

Thuiskomen en overgave aan Spirit en aan de healing die in de schepping van deze heilige ruimte kan plaatsvinden.

Het is als krachtig medicijn voor m'n ziel en als een stukje landkaart voor m'n levenspad. "

Joke Venmans
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara


"Roel Crabbé en Griet Heylen zijn twee bijzondere mensen, die mijn leven al vaak hebben geïnspireerd. Tijdens hun rituelen, die zich kenmerken door eenvoud en intensiteit, werd ik diep vanbinnen aangeraakt door een helende en liefdevolle kracht.

Je ziet, proeft en voelt aan alles wat zij in de wereld brengen dat er iets groters door hen werkt, een universele kracht.

Roel en Griet doen hun werk in nederigheid en vervullen een leven dat oprecht in overgave is aan Spirit!"

Aernoudt Knecht
GeblinddoekteDanser.net


"Dat het werken met Griet en Roel mijn leven heeft veranderd, is wel het minste dat ik kan zeggen.

Hun werk heeft me in contact gebracht met de vrede die ik zocht en deuren geopend naar mijn innerlijke kracht.

Ik bewonder de eerbied en nederigheid waarmee zijn hun kennis delen. De liefde die ze uitdragen in hun werk geeft me de veiligheid waarin ik mezelf kan terugvinden.

Dank u Griet en Roel!"

Niki Heselmans