Soul Remembrance - Sacred Wisdom

Vrouwenworkshop Soul Remembrance - Healing & Zegening

zaterdag 18 & zondag 19 maart 2023

"Met honderden vrouwen wandelde ik een intensief pad van healing en bekrachtiging. In die vele jaren ontdekte ik hoe belangrijk het is dat vrouwen terug rechtstaan in hun eigen, authentieke verbinding met spirit. Wanneer vrouwen in deze kracht gaan staan, is dit levensveranderend. Deze workshop doet dat. " - Griet Heylen

 

 

Ter inspiratie: "The Holy Womb" door Griet Heylen

Meditatie voor vrouwen: terugkeer naar de verbondenheid met de innerlijke bron.

 

Video ter inspiratie: Maanmeditatie door Griet Heylen

Griet begeleid je in een meditatie voor kracht, verbinding en inkeer.

   

 

 

 

 

Er leeft in ieder mens een diep verlangen naar verbondenheid. In vele gevallen zoeken we dat in onze nabije relaties, partners,... We maken allemaal die reis van afgescheidenheid naar verbinding en kracht. Een reis die op een dieper niveau de kern is van onze innerlijke zoektocht als mens.


Dit verlangen naar verbondenheid is slechts een uiting van de herinnering dat het leven heilig is en dat we een reflectie zijn van Spirit die leeft door ons.

Vrouwen hebben van nature gemakkelijk toegang tot deze sacrale ruimte waar kennis en wijsheid door de eeuwen heen is opgeslagen. Dit is een oude sjamanistische kwaliteit die in tradititionele culturen vaak werd erkend en geëerd. Vele vrouwen zijn hun verbinding met dit veld van vrouwenlijke kracht echter vergeten.

 

 

 

 

Betreed de sjamanistische kracht van Heilige Ruimte

In elke vrouw huist een plaats van verbondenheid, wijsheid en kracht. Het terugkeren naar die ruimte is terugkeren naar de bron van alle leven, naar ware essentie, naar de herinnering dat het leven Heilig is.

 

Het terugkeren naar jouw plek in een eeuwenoude lijn van vrouwelijke wijsheid en helende kracht.

 

 

 

 

Neem je plaats op in de Voorouderlijn. 

Het voorouderveld is oneindig groot en is een bron van inspiratie, wijsheid, kracht,.. In deze workshop zal je terug je plek innemen in de lijn van voorouders.

 

Je leert om:

 • healing te brengen in de voorouderlijn
 • jezelf en de voorouders op te tillen in een veld van heelheid en bekrachtiging.
 • Je bondgenootschap met het voorouderveld via ceremonie en meditatie te versterken, zodat je ten alle tijden raad kan vragen.

 

 

 

 

Soul Remebrance: Herinner je ware essentie en missie.

We maken allemaal deel uit van een Goddelijk plan en ieder van ons bezit een bijzondere gave die bijdraagt tot de ontvouwing ervan.Velen zijn dit echter vergeten, maar voelen een diep verlangen naar een hernieuwde verbinding met hun taak hier op aarde.

 

Griet werd een door Sandra Ingerman zelf opgeleid tot Soul-Retrieval healer en heeft honderden mensen begeleid in het werken in de ziel.

 

 

Tijdens dit weekend zal ze je via ritueel, healing en gidsing helpen terug te keren naar de herinnering van het geschenk dat jij op aarde komt delen.

 

Je zal werken met:

 • soul remebrance meditaties waardoor je kennis maakt met je ware missie hier op aarde
 • rituelen voor healing, verbondenheid, zegening vanuit de vrouwelijke kracht
 • Vrouwenceremonies met zang en dans om je te herinneren dat het leven een uitnodiging is van vreugde en verbondenheid.

 

 

 

 

Sacred Wisdom: Pad van Healing

Soul Remembrance - Sacred wisdom is een oproep om je plek terug in te nemen in de lijn van vrouwenwijsheid en helende kracht, zodat je de geschenken van je hart kan schenken aan de wereld en jezelf.

 

 • Werk met de sacrale ruimte en hoe je steeds opnieuw terug kan keren tot waarheid en kracht zodat je verbonden kan blijven met dit veld van wijsheid en kracht.
 • Reis naar je vrouwelijke voorouders waar je ten allen tijde ten rade kan op momenten dat je geen richting meer vind.
 • Herstel je plaats in de voorouderlijn en breng healing
 • Leer healingrituelen waarin je werkt met de kracht van vergeving en zegening .
 • Herstel eenheid: hoe jou innerlijke werk van zegening het collectieve bewustzijn optilt tot vereniging van het mannelijk en vrouwelijk bewustzijn.

 

 

 

Als je je geroepen voelt om je plek van spirituele verbinding in te nemen, wees van harte welkom.

 

 

 

 

Over Griet Heylen

 

Griet Heylen werkt reeds jaren met vrouwen tijdens haar healingsessies, rituele vrouwencirkels, sisterhood en vrouwenzweethutten. Zij is professioneel healer en Reiki Master binnen de oorspronkelijke Usui-traditie.

Griet verfijnde haar healingwerk in duizenden healingsessies en is een door Sandra Ingerman erkend Soul Retrieval -healer.

Griet is door Peggy Dylan getraind as vuurloopbegeleidster, motivational coach en breathworkteacher.

 

 

 


Peggy Dylan over Griet Heylen:


"Griet Heylen is a remarkable teacher. She has the innate qualities which make a spiritual leader powerfully effective: wisdom, strength and deep compassion for the human condition. Her ability to perceive people's patterns and be present for them and guide participants to greater clarity, insight and self-love is a true gift. Give yourself that gift if you have the chance to work with Griet!" Peggy Dylan

 

 

 

Sandra Ingerman over Griet Heylen

 

"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."

 

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

 

 

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Griet Heylen
Data: za 18 & zo 19 maart 2023 - telkens van 10 tot 18u
Data van 2021 volgen, je kan hieronder aanmelden als je op de hoogte wil blijven.
Plaats: Anam Cara
Adres Parking: Zandstraat 7 te Veerle, dit is de parking van de kerk
van Veerle-Heide >>> Wegbeschrijving
Van hieruit wandel je naar Anam Cara (400 m wandelafstand): Kuypenevijver 27 te Veerle
Bijdrage: 265 euro (Cursus , thee, dranken en versnaperingen)
                  245 euro vroegboekkorting (bij inschrijving én betaling tot 1 maand voor aanvang)
Deze aktiviteit is ook te betalen met Anam Cara Geschenkenbon of Waardebon
Meebrengen: matje, kussen, dekentje, schrijf en tekengerief, blinddoek of sjaal .
Ook ratels en sjamanentroms zijn welkom.
Overnachten in de buurt?: Bekijk onze lijst Overnachtingsmogelijkheden

voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina

Je reservering is volledig na inschrijving én betaling van het volledige bedrag op het rekeningnummer van Griet Heylen met vermelding:
'Soul Remembrance + datum cursus + je naam'

>>> OPGELET: NIEUW REKENINGNUMMER! BE08 5230 8095 9713


Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijfformulier Soul Remembrance - Sacred Wisdom

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Straat + Huisnummer

     
 

Postcode + Gemeente

     
 

Land

     
 

Telefoonnummer

     

Aantal Deelnemers

     
 

Factuurgegevens
(Voor zaken met Btw-nummer)

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden


 

"Het weekend Soul Remembrance - Sacred Wisdom in het kort omschrijven? Life changing! We hebben gedanst, gezongen, gelachen, gehuild, geheald, healing ontvangen, geleerd, gedeeld en zo veel meer! Een zeer waardevolle, aangename ervaring! Dank je Griet voor je enthousiasme, het delen van je kennis en je liefdevolle aanwezigheid! "

Anne Beerens

 

"Met warmte denk ik terug aan de speelse, geaarde kring van vrouwen, zingend en dansend gingen we op jacht naar onze ziele herinneringen en naar het waarom we op deze wereld zijn gekomen....het klopte helemaal....zelfs al had ik even twijfels en dacht ik : is dit het nu ? het antwoord dat binnenkwam is wat ik nu mocht weten en kon ontvangen... en ja het was goed ........ook om samen in ons hart te komen en te genieten van ons vrouw zijn ! "

Lut Brusseleers

 

"Samen komen met vrouwen, samen werken als vrouwen, samen ZIJN in vrouwelijkheid! Een weekend waarin je thuis komt in het Veld van de Vrouw, in de energie van Pacha Mama, in de kracht en de zachtheid van onszelf. Samen zingen, delen, groeien en helen. Samen praten, lachen, ontdekken, leren. Van elkaar. Door elkaar. Met elkaar. Thuiskomen in jezelf, in je Ziel en bij de ander, in een Veld van verbondenheid. Gezegend door bloemen en met Licht. Prachtig. Krachtig. Mooi. Een absolute aanrader. En voor herhaling vatbaar! "

Joyz

 

"Het doel van mijn jaar vrij is reizen naar binnen. Het weekend met jou was een heel sterk begin. "Verbinding vanuit het hart" was heel voelbaar. Vrouwen samen die in dezelfde richting gaan,samen zingen,wat een kracht! Me terug verbinden met mijn ziel,zoveel deugd. Me verbinden met mijn voorouders,ik voel ze nog steeds achter me,mij steunen ik wat me gelukkig maakt. Heel het weekend heeft me bewuster gemaakt,laat me "voller" in het leven staan,laat me kiezen voor mezelf. Griet,dank je wel voor die duw in de rug."

Visje x

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

"
   

 

"Griet, ik ben graag bij jou (in vrouwengroepen). Je echtheid en waarachtigheid nodigen uit tot gewoon mezelf zijn. Telkens inspireer je me met je toewijding, bereidheid tot volle overgave en je visie op vrouw-zijn.

Je kracht en helderheid scheppen een heel veilige ruimte om vrij in te bewegen. En wat ook zo heel mooi is aan jou, is dat je erin slaagt om eenvoud en overvloed te laten versmelten. Met veel vreugde hoed ik onder jouw hoede het vuur :-)"

Ditte
http://www.inuai.be

 

"Bij Griet ervaar ik altijd een zeer veilige bedding voor alles wat is. In haar workshops kan ik mezelf zijn en het plezier van vrouw-zijn ervaren. Haar werk en woorden raken diep vanuit hun eenvoud en ze zijn sterk verbonden met de grootmoeders. Griet is ingebed in een krachtig én zacht netwerk dat haar en haar werk draagt. "

Heidi Lambrechts
SoulCollage® Begeleider
www.livingsessions.be

"De Soul Remembrance workshop voelt voor mij als een inwijding naar een laag dieper verbinden en welkom voelen in de cirkel van mijn voorouders. Ik ben geraakt hoe Griet met haar stem, zang en diepe drum me kan brengen naar dié plaatsen van herkenning. Ik kreeg een mooie bevestiging over mijn pad! Precies wat ik nu nodig heb en het zorgt dat ik mijn licht nu meer kan(durf) laten stralen. Ook het zingen en dansen met deze mooie groep vrouwen brengt me zo bij mijn levensvreugde! Dankbaar! Aho"

Caroline Rodts
www.vierhetleven.be

"Dankbaar voor je liefdevolle krachtige en oprechte pure begeleiding. Ontroering en diepe vreugde werd mijn deel. Ik zei je al tijdens onze afscheidsknuffel dat dit weekend het mooiste cadeau was, dat ik mezelf ooit had gegeven..."

Sylvia .

 

"Het was een weekend vol vreugde, liefde, geluk, speelsheid,…… . Waar ik geleerd heb mijn hart open te stellen, dingen in mijn leven loslaten en nieuw stappen durven zetten. Aho!"

H. VL

"Het weekend was voor mij heel deugddoend, ik voelde me heel verbonden met de andere vrouwen, ook al kende ik niemand.

Tijdens de meditaties voelde ik zowel vreugde als verdriet door mijn ziel stromen. Er kwamen zaken naar boven waarvan ik niet wist dat ik ze nog in mijn ‘rugzak’ droeg maar ik voelde me veilig in de groep om ze los te laten. Het samen zingen en drummen voelde als thuiskomen. De ceremonie op het einde was een heel mooie afsluiter, ik voelde me heel dankbaar voor alles wat ik mocht ontvangen tijdens mijn ‘hergeboorte’."

Femke

 

"Griet werkt vanuit een diepe, toegewijde liefde die haar eigen is. Een zachte flow stroomt in alles wat ze doet, het verloop van een dag of avond bij haar is daardoor altijd heel warm, organisch, vrouwelijk.

Dit brengt me steeds op een krachtige en tegelijk zachte manier bij mezelf en vandaaruit in verbinding met de groep, met het Heilige, met het leven.

Daar word ik stil en dankbaar van...(dankbaar voor de schoonheid die Griet schept en is. Dankbaar om op zulke mooie wijze te mogen voelen dat we allemaal samen zullen bouwen aan de nieuwe wereld.)"

Joyce Peters

 

"In 'n 'Sisterhood' cirkel van verbondenheid, opgehelderd door rituelen, gedragen door het vuur en Griet, had ik het gevoel dat mijn ziel in haar meest pure vorm kon gedijen. De nacht deed haar intrede, het vuur werd om de beurt gehoed, gebeden werden gepreven ... onder de blote sterrenhemel ... het gaf me 'n kracht. Ook de ochtendstond met galopperende paarden en fluitende vogels, zorgden ervoor dat ik me opgeladen voelde. Klaar voor 'n nieuw seizoen :) Ik ben Griet ontzettend dankbaar voor haar bijdrage aan deze verrijking! "

Nathalie Verlinden

"Als ik een ganse dag in een groep “vertoef” dan ben ik daarna altijd heel moe. Misschien omdat er zoveel aan energieën is, zo veel aan indrukken? Misschien omdat er zowel innerlijk als uiterlijk zoveel in beweging gezet wordt? De dag na het weekend voelde ik pas hoezeer er “opening” gecreëerd was in heel veel dingen die al geruime tijd aan ’t sudderen waren. Hierdoor kwam er ook lichtheid en meer bewustzijn. Ik voelde me die dag zó ongelooflijk vredig en ook blij omwille van de mooie ontmoetingen en de krachtige verbinding in de groep. Daarnaast was ook de vrouwelijke verbinding zo sterk voelbaar, vooral omdat deze verbinding zich duidelijk voelbaar niet beperkt tot dit ene weekend en deze ene groep van vrouwen, dat is wonderlijk! En het deint uit, als kringen in het water van de zee. Dat is de kracht die ook zo nodig is voor de aarde in deze tijden. Er is nog zoveel meer, maar taal is altijd ontoereikend om te kunnen omschrijven wat zo’n weekend teweegbrengt… Ik ben dankbaar. Ook en vooral dankbaar naar jou toe, Griet, omdat jij zo’n zachte “bedding” en “aarding” maakte, gewoon door wie ge zijt: “een Liefdevolle Moederkloek! "

Liefs van Astrid xx

"Wat een schoonheid en kracht zo'n vrouwencirkel! In een sfeer van magie, ontroering en verbondenheid gingen er poorten open en kreeg mijn ziel al wat ze nodig had.. Nu, een week later zindert het allemaal nog na en voel ik me erg sterk in mijn centrum staan. Dankbaarheid is hier op zijn plaats naar Griet toe voor de warmte, wijsheid, authenticiteit en .. humor waarmee ze deze workshop begeleidde en naar mijn "zusters" van de cirkel toe. Dank ook aan het Universum om mij op het juiste moment op de juiste plaats te laten toekomen. "

Diana
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

 

 

'Ik ben heel erg thuisgekomen bij mezelf dit weekend. Ik heb de wilde vrouw in mezelf terug mogen ontmoeten, de vrouw die in haar kracht staat, die zich verbindt met alles wat er is.

De liederen, het samen zingen, drummen en dansen in een cirkel van toegewijde vrouwen ontroerde me het hele weekend door. De reizen brachten me zeer veel helderheid, herkenning, bevestiging.

Griet begeleidt dit weekend op een hartelijke, authentieke, no-nonsense manier die veel vertrouwen schenkt. Haar aanwezigheid is toegewijd. Haar zang raakt me tot diep in mijn cellen. Dankjewel! Aho!'

Leen De Vuyst therapeutischepraktijk.be

 

Lieve Griet, Wat een feest was dit weekend; ik had me inschreven en had echt geen idee wat te verwachten. Ik had nog zo half in mijn hoofd dat als ik het niets zou vinden dat ik dan gewoon zondag lekker thuis zou blijven. Maar ik zat zondagochtend luid zingend in de auto voor de 2e dag.

Hoe ik het weekend ervaren heb is maar moeilijk in woorden uit te drukken. Maar wat ik nu een paar dagen later voel is pure vreugde, kracht, een gevoel van erbij horen, en vol energie. Wat er nu ook op mijn pad gaat komen, ik zal er nu heel anders naar kijken dan voor het weekend. En dan de mooie ontmoetingen!

Al zou ik de andere vrouwen niet meer zien, toch weet ik dat we allen verbonden zijn in onze sisterhood. Wat een gevoel van verbondenheid! Ik voel me als herboren & hoop dat nog vele vrouwen ditzelfde mogen ervaren.

Liefs L.

 

"De cursus zat vol en toch 'moest' ik daar zijn en ja, ik was er bij:)). Toen het dan zo ver was, tja, dan kwam weerstand boven en dan was het een 'opluchting' voor me te horen, voelen...dat ik hierin niet alleen stond.

Het was een (h)eerlijk samenzijn tussen allemaal vrouwen (waarvoor ik spontaan niet kies...en nu dus wel en zelfs heel dankbaar ben).

beste Griet, je hebt ons begeleid in (naar) schoonheid, wijsheid, vreugde, stilte...je hebt zaadjes geplant en dit alles vanuit veel respect en vanuit je authentieke zelf. Je draagt ons allen (en ja, dus ook moeder aarde) een warm hart toe.

En ik neem de fakkel en ga voor schoonheid, in vreugde, licht en authenticiteit."

Anita

 

"Nog steeds zit ik na te genieten van dit prachtige weekeinde . Wat een mooie rituelen wat een warmte en vreugde mocht ik op Anam cara ervaren. Ik heb veel inzichten opgedaan en voel me geestelijk verrijkt met alle kennis en ervaring die ik mocht opdoen. Ik voel me erg dankbaar voor alle zegen die ik mocht ontvangen . Het heeft mijn leven verrijkt Dank je wel "

Groetjes Karin

 

"Tijdens het Soul Remembrance weekend ben ik veel dichter bij mezelf gekomen en weet ik weer hoe ik naar binnen kan keren. Ik heb weer helder wat de essentie is, zowel voor mij als individu als voor het grotere geheel; moeder aarde. Ik heb geleerd hoe ik mijn steentje kan bijdragen door vreugde en licht te verspreiden. Zeer zeer dankbaar ben ik voor het mogen ervaren van vreugde, ontroering, healing, kracht, zachtheid en schoonheid samen met alle aanwezige prachtige en krachtige vrouwen" Peace en love,

Suzan Homan

 

"Cirkel van vrouwen, bron van kracht en steun, ieder met haar eigen intentie en op haar eigen manier. Ik ben zonder kennis of verwachtingen naar de workshop gegaan en heb me veel ontroerd, verwonderd en heel dicht bij mezelf gevoeld...heerlijk! Ik heb er veel kunnen loslaten en nieuwe zaadjes kunnen planten en kijk reikhalzend uit naar de gevolgen ervan, hoe gaat het in mijn leven verschijnen? Wat mij betreft een aanrader voor alle vrouwen, bedankt voor alle schoonheid en wijsheid!"

Kristel Van Clemen, Turnhout