Ancient Daughters:

Healing the Motherline

Sjamanistische healing training voor vrouwen

15 & 16 oktober 2022 met Griet Heylen (enige workshop in 2022!)

Healing and Blessing for our ancestors, for our children, for the world

 

 

 

 

Ter inspiratie: "The Holy Womb" door Griet Heylen

Meditatie voor vrouwen: terugkeer naar de verbondenheid met de innerlijke bron.

 

Video ter inspiratie: Maanmeditatie door Griet Heylen

Griet begeleid je in een meditatie voor kracht, verbinding en inkeer.

   

 

 

 

 

De vrouwelijke voorouderlijn leeft in jou.

 

In deze workshop zullen we dieper duiken in de verbinding met de voorouderlijke vrouwenlijn. Een draad die weeft vanaf het begin der tijden en die een enorme invloed op ons heeft. Het zijn immers zij die ons toonden hoe we als vrouw in het leven moesten staan: de moeders, grootmoeders, onze voorouders.

 

Wat is jouw verbinding met je moeder, je grootmoeder, je voorouderlijke vrouwenlijn? Heb je het gevoel dat je niet kan loslaten? Is er healing nodig? Voel je kracht en dankbaarheid? Of is dat juist waar je naar op zoek bent?

 

 

 

Ontdek het veld van Healing in je Vrouwelijke Voorouderlijn.

 

Leven verwelkomen is een kracht die ondersteunend is aan het ontvouwen van wie jij werkelijk bent. Het omarmen van de gedeelde kwaliteiten, inzichten en gidsing zal maken dat de danseres, de mysticus, de genezeres, de geliefde, de wetenschappster, de dichteres, de moeder, ... die leeft in ieder van ons, zal rechtstaan en haar boodschap van liefde op haar wijze aan de wereld zal schenken.

 

 

 

Werk met 3 sterke aspecten:

 

Terugkeer naar de essentie van je wezen

Het is tijd dat je als vrouw terug keert naar de essentie van je wezen, oude conditioneringen loslaat doorgroeit naar een een rijker leven, met nieuwe dimensies om je uit te drukken.

 

Heelheid en genezing brengen.

Je zal met behulp van rituelen en ceremonie heelheid en genezing brengen in de moederlijn en zo nieuwe ruimte creëren voor zij die gaan komen. Door te werken met dans en zang en in samenwerking met Moeder Aarde brengen we diepe verandering en zegening in het web dat ons allen verbindt.

 

Verbondenheid met het Grote Geheel: de kracht van vrouwen.

Doe mee met anderen op deze dagen om te helen en te vieren, om magie te creëren in de heilige ruimte, om samen te reizen om de essentie van onze verbinding te vinden en tot leven te komen in deze relatie, voor moeders, onze moeder, en voor moeder aarde.

 

 

Je werkt met:

 

  • Geleide meditaties om de sferen van de voorouders te betreden en meer inzicht te krijgen in je voorouderlijke vrouwenlijn
  • Zang en dans om deze als gebed in te zetten en zo kracht en ondersteuning te vragen aan het Hogere om je vrij te maken van conditioneringen, beperkingen en oude geloven
  • Ceremonie en rituelen in de natuur om je connectie met Moeder Aarde sterker te maken en de verbinding te voelen als ondersteunende kracht in je leven.
  • Transfiguratie om healing te brengen in deze voorouderlijke sferen ten goede van jezelf, zij die je omringen, zij die gaan komen en het grote geheel.

 

 

 

Omarm de kracht van het zusterschap

Wanneer je samenkomt met vrouwen opent het zusterschap zich. Het is een veilige ruimte waar vrouwen vrijuit spreken over het leven en over zichzelf en gemakkelijk terugkeren naar de essentie van hun wezen. Er zijn weinig woorden nodig om te begrijpen wat er leeft in dit samenzijn.

 

We creëren de magie van Heilige Ruimte die voor vrouwen als zeer natuurlijk wordt ervaren en waarbinnen wonderen kunnen geboren worden. In deze krachtige 2 daagse zal je aktief werken met geleide meditatie, zang, dans, ritueel en sjamanistische healing.

 

 

 

“Ancient Daughters - Healing the Motherline" is een krachtige 2 daagse voor vrouwen die werken in diepe verbondenheid met de voorouders voor healing voor zichzelf, de voorouders, zij die hun omringen, de aarde en alles dat hiermee verbonden is.

 

 

 

Over Griet Heylen

 

Griet Heylen ontving sinds 1996 intensief onderricht in Reiki en sjamanisme door binnenlandse en buitenlandse leraars, waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldebäck en Peggy Dylan.

Zij is door Sandra Ingerman erkend als Soul Retrieval - healer en professionele Reiki Master en healer binnen de oorspronkelijke Usui traditie. Ze verfijnde haar healingwerk in duizenden sessies.

Griet is medeoprichtster van het Anam Cara centrum. Hierin deelt ze haar inwijdingswerk in Reiki, geeft trainingen in sjamanistisch werk voor vrouwen en begeleidt rituelen voor transformatie. Verder is zij aktief als kunstschilder en schrijver.

 


Peggy Dylan over Griet Heylen:


"Griet Heylen is a remarkable teacher. She has the innate qualities which make a spiritual leader powerfully effective: wisdom, strength and deep compassion for the human condition. Her ability to perceive people's patterns and be present for them and guide participants to greater clarity, insight and self-love is a true gift. Give yourself that gift if you have the chance to work with Griet!" Peggy Dylan

 

 

 

Sandra Ingerman over Griet Heylen

 

"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."

 

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

 

 

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Griet Heylen
Data 2022: 15 & 16 oktober 2022, telkens van 10 tot 18 u
                     >>>  Dit is de enige workshop in 2020!
Plaats: Anam Cara
Adres Parking: Zandstraat 7 te Veerle, dit is de parking van de kerk
van Veerle-Heide >>> Wegbeschrijving
Van hieruit wandel je naar Anam Cara (400 m wandelafstand): Kuypenevijver 27 te Veerle
Bijdrage: 265 euro (Cursus + ceremonies, thee, dranken, versnaperingen)
                  245 euro vroegboekkorting (bij inschrijving én betaling tot 1 maand voor aanvang)
Deze aktiviteit is ook te betalen met Anam Cara Geschenkenbon of Waardebon
Meebrengen: middagmaal, matje, kussen, dekentje, schrijf en tekengerief, blinddoek of sjaal .
Ook ratels en sjamanentroms zijn welkom.

voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina

Je reservering is volledig na inschrijving én betaling van het volledige bedrag op het NIEUW rekeningnummer BE51 5230 8144 9662 met vermelding: 'Ancient Daughters training + je naam'
Voor betaling uit het buitenland: IBAN: BE51 5230 8144 9662 - Bic: TRIOBEBB


Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijven Ancient Daughters - Healing the Motherline

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Straat + Huisnummer

     
 

Postcode + Gemeente

     
 

Land

     
 

Telefoonnummer

 

Inschrijving voor:

Ancient Daughters Training 15 & 16 oktober 2022

Hou me op de hoogte van de Ancient Daughters training 2023

 

Aantal Deelnemers

     
 

Factuurgegevens
(Voor zaken met Btw-nummer)

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden


"Het doel van mijn jaar vrij is reizen naar binnen. Het weekend met jou was een heel sterk begin. "Verbinding vanuit het hart" was heel voelbaar. Vrouwen samen die in dezelfde richting gaan,samen zingen,wat een kracht! Me terug verbinden met mijn ziel,zoveel deugd. Me verbinden met mijn voorouders,ik voel ze nog steeds achter me,mij steunen ik wat me gelukkig maakt. Heel het weekend heeft me bewuster gemaakt,laat me "voller" in het leven staan,laat me kiezen voor mezelf. Griet,dank je wel voor die duw in de rug."

Visje x

 

"Samen komen met vrouwen, samen werken als vrouwen, samen ZIJN in vrouwelijkheid! Een weekend waarin je thuis komt in het Veld van de Vrouw, in de energie van Pacha Mama, in de kracht en de zachtheid van onszelf. Samen zingen, delen, groeien en helen. Samen praten, lachen, ontdekken, leren. Van elkaar. Door elkaar. Met elkaar. Thuiskomen in jezelf, in je Ziel en bij de ander, in een Veld van verbondenheid. Gezegend door bloemen en met Licht. Prachtig. Krachtig. Mooi. Een absolute aanrader. En voor herhaling vatbaar! "

Joyz

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

"
   

 

"Het weekend heeft veel voor mij betekend en ik pluk er nu nog altijd te vruchten van. De kracht en liefde van de vrouwen bij elkaar was iets heel bijzonders. We staan er niet alleen voor en als je openstelt kunnen, ontvouwen zich mooie dingen. De twee mooiste herinneren die ik voortaan met mij meedraag is het moment dat we dansten om het vuur. Het was ontzettend warm en toen begon het te eventjes te regenen. Ik voelde mij weer kind, dat aan het genieten was van alle elementen in de natuur. Mijn andere herinnering is het moment dat ik voor het eerst mijn lichaam op een andere manier gevoeld heb. Het voelde voor mij alsof elke cel in mijn lichaam aan het vibreren was en alles openstond. Dit afsluitend met de vuurloop was het een magische beleving."

Roxana

 

"Griet, ik ben graag bij jou (in vrouwengroepen). Je echtheid en waarachtigheid nodigen uit tot gewoon mezelf zijn. Telkens inspireer je me met je toewijding, bereidheid tot volle overgave en je visie op vrouw-zijn.

Je kracht en helderheid scheppen een heel veilige ruimte om vrij in te bewegen. En wat ook zo heel mooi is aan jou, is dat je erin slaagt om eenvoud en overvloed te laten versmelten. Met veel vreugde hoed ik onder jouw hoede het vuur :-)"

Ditte
http://www.inuai.be

 

"Bij Griet ervaar ik altijd een zeer veilige bedding voor alles wat is. In haar workshops kan ik mezelf zijn en het plezier van vrouw-zijn ervaren. Haar werk en woorden raken diep vanuit hun eenvoud en ze zijn sterk verbonden met de grootmoeders. Griet is ingebed in een krachtig én zacht netwerk dat haar en haar werk draagt. "

Heidi Lambrechts
SoulCollage® Begeleider
www.livingsessions.be

"De Soul Remembrance workshop voelt voor mij als een inwijding naar een laag dieper verbinden en welkom voelen in de cirkel van mijn voorouders. Ik ben geraakt hoe Griet met haar stem, zang en diepe drum me kan brengen naar dié plaatsen van herkenning. Ik kreeg een mooie bevestiging over mijn pad! Precies wat ik nu nodig heb en het zorgt dat ik mijn licht nu meer kan(durf) laten stralen. Ook het zingen en dansen met deze mooie groep vrouwen brengt me zo bij mijn levensvreugde! Dankbaar! Aho"

Caroline Rodts
www.vierhetleven.be

"Dankbaar voor je liefdevolle krachtige en oprechte pure begeleiding. Ontroering en diepe vreugde werd mijn deel. Ik zei je al tijdens onze afscheidsknuffel dat dit weekend het mooiste cadeau was, dat ik mezelf ooit had gegeven..."

Sylvia .

"Het weekend was voor mij heel deugddoend, ik voelde me heel verbonden met de andere vrouwen, ook al kende ik niemand.

Tijdens de meditaties voelde ik zowel vreugde als verdriet door mijn ziel stromen. Er kwamen zaken naar boven waarvan ik niet wist dat ik ze nog in mijn ‘rugzak’ droeg maar ik voelde me veilig in de groep om ze los te laten. Het samen zingen en drummen voelde als thuiskomen. De ceremonie op het einde was een heel mooie afsluiter, ik voelde me heel dankbaar voor alles wat ik mocht ontvangen tijdens mijn ‘hergeboorte’."

Femke

 

"Griet werkt vanuit een diepe, toegewijde liefde die haar eigen is. Een zachte flow stroomt in alles wat ze doet, het verloop van een dag of avond bij haar is daardoor altijd heel warm, organisch, vrouwelijk.

Dit brengt me steeds op een krachtige en tegelijk zachte manier bij mezelf en vandaaruit in verbinding met de groep, met het Heilige, met het leven.

Daar word ik stil en dankbaar van...(dankbaar voor de schoonheid die Griet schept en is. Dankbaar om op zulke mooie wijze te mogen voelen dat we allemaal samen zullen bouwen aan de nieuwe wereld.)"

Joyce Peters

 

"In 'n 'Sisterhood' cirkel van verbondenheid, opgehelderd door rituelen, gedragen door het vuur en Griet, had ik het gevoel dat mijn ziel in haar meest pure vorm kon gedijen. De nacht deed haar intrede, het vuur werd om de beurt gehoed, gebeden werden gepreven ... onder de blote sterrenhemel ... het gaf me 'n kracht. Ook de ochtendstond met galopperende paarden en fluitende vogels, zorgden ervoor dat ik me opgeladen voelde. Klaar voor 'n nieuw seizoen :) Ik ben Griet ontzettend dankbaar voor haar bijdrage aan deze verrijking! "

Nathalie Verlinden

"Als ik een ganse dag in een groep “vertoef” dan ben ik daarna altijd heel moe. Misschien omdat er zoveel aan energieën is, zo veel aan indrukken? Misschien omdat er zowel innerlijk als uiterlijk zoveel in beweging gezet wordt? De dag na het weekend voelde ik pas hoezeer er “opening” gecreëerd was in heel veel dingen die al geruime tijd aan ’t sudderen waren. Hierdoor kwam er ook lichtheid en meer bewustzijn. Ik voelde me die dag zó ongelooflijk vredig en ook blij omwille van de mooie ontmoetingen en de krachtige verbinding in de groep. Daarnaast was ook de vrouwelijke verbinding zo sterk voelbaar, vooral omdat deze verbinding zich duidelijk voelbaar niet beperkt tot dit ene weekend en deze ene groep van vrouwen, dat is wonderlijk! En het deint uit, als kringen in het water van de zee. Dat is de kracht die ook zo nodig is voor de aarde in deze tijden. Er is nog zoveel meer, maar taal is altijd ontoereikend om te kunnen omschrijven wat zo’n weekend teweegbrengt… Ik ben dankbaar. Ook en vooral dankbaar naar jou toe, Griet, omdat jij zo’n zachte “bedding” en “aarding” maakte, gewoon door wie ge zijt: “een Liefdevolle Moederkloek! "

Liefs van Astrid xx

"Wat een schoonheid en kracht zo'n vrouwencirkel! In een sfeer van magie, ontroering en verbondenheid gingen er poorten open en kreeg mijn ziel al wat ze nodig had.. Nu, een week later zindert het allemaal nog na en voel ik me erg sterk in mijn centrum staan. Dankbaarheid is hier op zijn plaats naar Griet toe voor de warmte, wijsheid, authenticiteit en .. humor waarmee ze deze workshop begeleidde en naar mijn "zusters" van de cirkel toe. Dank ook aan het Universum om mij op het juiste moment op de juiste plaats te laten toekomen. "

Diana
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

 

 

'Ik ben heel erg thuisgekomen bij mezelf dit weekend. Ik heb de wilde vrouw in mezelf terug mogen ontmoeten, de vrouw die in haar kracht staat, die zich verbindt met alles wat er is.

De liederen, het samen zingen, drummen en dansen in een cirkel van toegewijde vrouwen ontroerde me het hele weekend door. De reizen brachten me zeer veel helderheid, herkenning, bevestiging.

Griet begeleidt dit weekend op een hartelijke, authentieke, no-nonsense manier die veel vertrouwen schenkt. Haar aanwezigheid is toegewijd. Haar zang raakt me tot diep in mijn cellen. Dankjewel! Aho!'

Leen De Vuyst therapeutischepraktijk.be

 

Lieve Griet, Wat een feest was dit weekend; ik had me inschreven en had echt geen idee wat te verwachten. Ik had nog zo half in mijn hoofd dat als ik het niets zou vinden dat ik dan gewoon zondag lekker thuis zou blijven. Maar ik zat zondagochtend luid zingend in de auto voor de 2e dag.

Hoe ik het weekend ervaren heb is maar moeilijk in woorden uit te drukken. Maar wat ik nu een paar dagen later voel is pure vreugde, kracht, een gevoel van erbij horen, en vol energie. Wat er nu ook op mijn pad gaat komen, ik zal er nu heel anders naar kijken dan voor het weekend. En dan de mooie ontmoetingen!

Al zou ik de andere vrouwen niet meer zien, toch weet ik dat we allen verbonden zijn in onze sisterhood. Wat een gevoel van verbondenheid! Ik voel me als herboren & hoop dat nog vele vrouwen ditzelfde mogen ervaren.

Liefs L.

 

"De cursus zat vol en toch 'moest' ik daar zijn en ja, ik was er bij:)). Toen het dan zo ver was, tja, dan kwam weerstand boven en dan was het een 'opluchting' voor me te horen, voelen...dat ik hierin niet alleen stond.

Het was een (h)eerlijk samenzijn tussen allemaal vrouwen (waarvoor ik spontaan niet kies...en nu dus wel en zelfs heel dankbaar ben).

beste Griet, je hebt ons begeleid in (naar) schoonheid, wijsheid, vreugde, stilte...je hebt zaadjes geplant en dit alles vanuit veel respect en vanuit je authentieke zelf. Je draagt ons allen (en ja, dus ook moeder aarde) een warm hart toe.

En ik neem de fakkel en ga voor schoonheid, in vreugde, licht en authenticiteit."

Anita

 

"Nog steeds zit ik na te genieten van dit prachtige weekeinde . Wat een mooie rituelen wat een warmte en vreugde mocht ik op Anam cara ervaren. Ik heb veel inzichten opgedaan en voel me geestelijk verrijkt met alle kennis en ervaring die ik mocht opdoen. Ik voel me erg dankbaar voor alle zegen die ik mocht ontvangen . Het heeft mijn leven verrijkt Dank je wel "

Groetjes Karin

 

"Tijdens het Soul Remembrance weekend ben ik veel dichter bij mezelf gekomen en weet ik weer hoe ik naar binnen kan keren. Ik heb weer helder wat de essentie is, zowel voor mij als individu als voor het grotere geheel; moeder aarde. Ik heb geleerd hoe ik mijn steentje kan bijdragen door vreugde en licht te verspreiden. Zeer zeer dankbaar ben ik voor het mogen ervaren van vreugde, ontroering, healing, kracht, zachtheid en schoonheid samen met alle aanwezige prachtige en krachtige vrouwen" Peace en love,

Suzan Homan