guaruro zaden gebruikt door sjamanen van de AmazoneCeremoniële Transformatieweekends

Breek door naar je volle potentieel!

“In transformatierituelen betreed je zowel het veld van transformatie als het veld van ceremonie. Beiden zijn leraars in de dimensies van zowel kracht als het hart. En beiden zijn fundamenteel: zonder kracht is het pad van hart ijl, zonder wortels of levensloos, zonder hart is is het pad van kracht blind en vervuld van illusie. Wanneer we willen wandelen op deze Aarde vanuit onze ware spirit, zijn beide componenten noodzakelijk, ze zijn de poort naar ons diepere wezen en onze scheppende kracht" - Roel Crabbé

 

 

 

 

Video ter inspiratie:
"Vuur van Persoonlijk Leiderschap"

 

 

Interview met Peggy Dylan & foto's van vuurlopen door Sundoor begeleiders wereldwijd

 

 

 

wandelen over vuur2 maal per jaar op de Lente en Herfst- Equinox: Transformatieweekends: Poort van ware Transformatie

 

Sedert de start van de vuurloopceremonies bij Anam Cara hebben we gemerkt dat de combinatie met een zweethutceremonie de dag erna voor vele mensen als zeer transformatief word ervaren. Om die reden bieden we daarom steeds de vuurloopceremonies aan op zaterdag, met een zweethut de dag erna.


Wie ze samen volgt krijgt de kans dieper te gaan in de kracht en kan tevens van een reductie genieten.

 Van Transformatie naar het Hart van Ceremonie:

In het Transformatieweekend bieden we een intensief ceremonieel weekend aan waarin je voor jezelf een ware poort van transformatie kan creëren via 2 krachtige ceremonies die elkaar perfect aanvullen en versterken. Dit is een weekend dat jou op een heel directe en effectieve manier weer terugbrengt naar je ware kracht en essentie.


 

DAG 1: VUURLOOPCEREMONIE:

De vuurloop is een "Puma-ceremonie", zoals de grootmoeder van het vuurlopen, Peggy Dylan, het noemt. Puma-energie is de kracht om werkelijke verandering in je fysieke wereld te bewerkstelligen. En het is net dat wat vuurlopen doet: het leert je om fysieke verandering te creëren door jezelf te leren je beperkende overtuigingen te doorbreken en het veld van ruimere energie te betreden.

 

 

klaar om over het vuur te lopen

De Vuurloopceremonie leert je:

 

  • Doorbreek beperkende patronen
  • Overstijg je angsten
  • Stap in grotere vrijheid en grotere kracht.
  • Leer werken met intentiekracht
  • Ontdek de spirituele dimensie van vuur
  • Leer hoe je energie kan aanwenden om het onmogelijke mogelijk te maken!

 

 

De benadering van deze vuurloop is een ceremoniële benadering, waarin je persoonlijke intenties en de relatie met de sacrale dimensie van vuur en het leven centraal staan.

 

> Indien je graag de vuurloopceremonie apart volgt, of er meer over wil lezen, kan dit op de Open Vuurloopceremonie pagina.DAG 2: ZWEETHUTCEREMONIE:

Op zondag houden we een Zweethutceremonie waarin je de bekende wereld voor even achter laat en je de warme duisternis van de zweethut betreedt. In deze ceremonie keer je als het ware terug naar de baarmoeder van het bestaan, om te luisteren naar je persoonlijke verbinding met de spirit, je gebeden van jezelf en je naasten te bekrachtigen, en los te laten wat je niet meer dient.

De zweethutceremonie is een ceremonie van wedergeboorte, maar ook een ceremonie waarin we terug het hart verbinden met de kracht van de gemeenschap. Je ondersteunt de groep en wordt tegelijkertijd gedragen door de cirkel.

De zweethut is een intensieve healingceremonie waarin het heilige aspect van het leven en je hart centraal staat. > Indien je graag de zweethutceremonie apart volgt, of er meer over wil lezen, kan dit op de Open Zweethutceremonie pagina.


 

   
   

 


Ceremoniële Transformatieweekends :


     
     
afbeelding vuurloop  

> Corona- Update: Momenteel is er geen ceremonieel transformatieweekend gepland om ieders veiligheid te garanderen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je een maandelijkse update wil ontvangen.

 

 

 PRAKTISCH:

- Griet & Roel zijn beiden gecertificeerd Sundoor Firewalker Instructor en ontvingen hun training door de vrouwelijke originator van de hedendaagse vuurloop-beweging zelf: Peggy Dylan. Je neemt dus deel aan een vuurloop die gegeven wordt volgens de instructies en inzichten van één van de meest ervaren vuurloop begeleiders ter wereld.

- Ook kinderen vanaf de leeftijd van 7 jaar kunnen deelnemen aan deze ceremonie, mits schriftelijke toestemming van de ouders.

 

 

 

 

Over de Begeleiding:

 

Roel Crabbé

 

Roel is gecertificeerd Sundoor Firewalker Instructor en ontving zijn training door de vrouwelijke originator van de hedendaagse vuurloop-beweging zelf: Peggy Dylan. Je neemt dus deel aan een vuurloop die gegeven wordt volgens de instructies en inzichten van één van de meest ervaren vuurloop begeleiders ter wereld.

 

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman.

 

 

 

Over Griet Heylen

 

Griet Heylen werkt reeds jaren met vrouwen tijdens haar healingsessies, rituele vrouwencirkels, sisterhood en vrouwenzweethutten. Zij is professioneel healer en Reiki Master binnen de oorspronkelijke Usui-traditie.

Griet verfijnde haar healingwerk in duizenden healingsessies en is een door Sandra Ingerman erkend Soul Retrieval -healer.

Griet is door Peggy Dylan getraind as vuurloopbegeleidster, motivational coach en breathworkteacher.

 

 Peggy Dylan over Roel Crabbé:


"The teachers who have impacted my life in the most profound way have all had a number of qualities in common: compassion, intelligence and integrity. Above all they they walked their talk, in other words they lived their lives from their principles.
In my experience Roel Crabbe has the qualities that that set apart a true teacher in abundance. The Sufis call their teachers Spiritual Friends, I believe you could find no better Spiritual Friend than Roel." Peggy Dylan

 

 

Peggy Dylan over Griet Heylen:


"Griet Heylen is a remarkable teacher. She has the innate qualities which make a spiritual leader powerfully effective: wisdom, strength and deep compassion for the human condition. Her ability to perceive people's patterns and be present for them and guide participants to greater clarity, insight and self-love is a true gift. Give yourself that gift if you have the chance to work with Griet!" Peggy Dylan

 


Hieronder kan je de praktische info vinden en inschrijven.

 

 

 

Geschiedenis van VuurlopenTer inspiratie: "Geschiedenis van Vuurlopen" - Peggy Dylan

 In dit artikel beschrijft Peggy Dylan, de geschiedenis van traditioneel en hedendaags vuurlopen...

>>> Lees "Geschiedenis van Vuurlopen"

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Roel Crabbé & Griet Heylen


DATA:

   >>> CORONA UPDATE: Momenteel is er geen ceremonieel transformatieweekend gepland om veiligheid te garanderen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je een maandelijkse update wil ontvangen.


Plaats: Anam Cara centrum
Adres Parking: Zandstraat 7 te Veerle, dit is de parking van de kerk
van Veerle-Heide >>> Wegbeschrijving
Van hieruit wandel je naar Anam Cara (400 m wandelafstand): Kuypenevijver 27 te Veerle
Bijdrage: Betaling op voorhand is noodzakelijk. Dit kan via het rekeningnummer onderaan in dit forumulier.
Bedragen zijn inclusief BTW, Thee en versnaperingen, arrowbreak, materialen en warme maaltijd na de zweethutceremonie

> 1ste keer vuurlopen bij Anam Cara: Bijdrage voor vuurloop + zweethutceremonie 
- volwassenen: 155 euro of 145 euro vroegboekkorting (bij betaling tot 1 maand op voorhand)
- Kom je met 2?: 290 euro of 275 euro vroegboekkorting
- Leeftijd 7 - 21j : 105 euro of 95 euro vroegboekkorting

> 2 en daaropvolgende keren vuurlopers: Bijdrage voor vuurloop + zweethutceremonie
- Volwassenen: 120 euro of 110 euro vroegboekkorting
- Leeftijd 7 - 21j : 105 euro of 95 euro vroegboekkorting.


Indien je graag apart een ceremonie volgt, ga dan naar de Vuurloopceremonie pagina of Zweethutceremonie pagina.

Deze aktiviteit is ook te betalen met Anam Cara Geschenkenbon of Waardebon
Meebrengen: Kledij aan het weer aangepast. (Ook bij regenweer gaat deze ceremonie door.) Eenvoudige snack voor tijdens een korte pauze indien gewenst.
Ook ratels en sjamanentroms zijn welkom.

Overnachten in de buurt?: Bekijk onze lijst Overnachtingsmogelijkheden

voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina

Je reservering is volledig na inschrijving én betaling van het volledige bedrag op het NIEUW rekeningnummer BE51 5230 8144 9662 met vermelding: 'Transformatieweekend + datum workshop + je naam (of namen)'
Voor betaling uit het buitenland: IBAN: BE51 5230 8144 9662 - Bic: TRIOBEBB


Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijfformulier Transformatieweekend

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Straat + Huisnummer

     
 

Postcode + Gemeente

     
 

Land

     
 

Telefoonnummer

     

Inschrijving voor:


NIEUWE DATA VOLGEN...

Reeds over vuur gelopen?

Ja, ik heb bij Anam Cara reeds eerder een Vuurloop bijgewoond

Nee, bij Anam Cara is dit mijn eerste vuurloop

 

Aantal Deelnemers


     
 

Factuurgegevens
(Voor zaken met Btw-nummer)

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden


"Dank je Roel en Griet voor deze fantastische dag!! Het onmogelijke wordt mogelijk! De kracht van de spirit is eindeloos! Ik voel me vervuld van geloof en vertrouwen in mezelf. Ik sta terug in mijn kracht. Geen pijn, geen angst. Nieuwe deuren zijn geopend. Klaar om de roeping te volgen van mijn ziel. Ik voel terug vuur en warmte in mijn lichaam stromen. En ik heb voor het eerst in mijn leven warme voeten. "

Sigrid Vereecken

" De vuurloop was een heel mooi en krachtig gebeuren. De aanwezigheid van het Voorouderveld hielp me om er in volle vertrouwen voor te gaan. Ik werd een heel grote vreugde gewaar, bevrijding, kracht, en een diepe dankbaarheid. Het maakte dat ik nog uren had kunnen verder gaan.

En toen we naar huis reden, merkte ik pas hoe helder het in mijn hoofd was; ik was uit een cocon gekropen!

Bedankt Roel en Griet om dit mogelijk te maken! En ook omdat jullie dat veld tijdens de vuurloop zo bewaakt hebben (of wat jullie er ook mee doen), enorm bedankt hiervoor! "

Veel groetjes van Patou
-over Vuurloopceremonie voor de Voorouders


 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

     

Basis Training Sjamanisme:

>>> Basiscursus Sjamanisme

 

Gevorderde Training Sjamanisme:

>>> Sjamanistische Doorgroeigroep: Circle of Journeyers

>>> Training Sjamanistische Healing: "Pad van de Gewonde Genezer"

>>> Training Sjamanistische KlankHealing: "Spirit in Klank"

 

Sjamanistische Intensieves:

>>> "Ecdysis" - 4-daagse Sjamanistische Intensieve

>>> "Sacred Burial: Omarming van de Aarde" - 4-daagse Sjamanistische Intensieve

 

Losse Workshops Sjamanisme:

>>> "Werken met het Medicijnwiel"

>>> "Maak je eigen sjamaanstrom

>>> "Geest van de Trom

>>> "Licht van Transformatie" - Sjamanistische Healingworkshop

>>> "Zegen van de Voorouders" - Sjamanistische Voorouderworkshop

>>> "Dancing Spirit" - Sjamanistische dans & rituelen workshop

 

Sjamanistische Rituelen:

>>> "Pad van Licht" - Maandelijkse Vuurceremonie

>>> "Dreamtime Healing" - Sjamanistisch Klankhealing Ritueel

>>> "Hut van de Morgenster" - Open Zweethutceremonie

>>> "Overgave" - Stilte Zweethutceremonie

>>> "Trommelen voor Moeder Aarde" - Maandelijkse Tromcirkel

>>> "Dans van de Ziel" - Rituele Dans

>>> "Zomercirkel" - Midzomerritueel

>>> "Joele" - Midwinterritueel

 

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

   


"Griet en Roel, voor mij was het transformatie weekend echt heel bijzonder.

Met de kracht die ik mocht ervaren doorbrak ik heel wat belemmeringen die mij weerhielden om mijn doelen te bereiken.

Ik wandel verder in deze kracht en verwelkom een nieuwe periode in mijn leven. "

Pia Carpentier
www.rouwzorgveerkracht.be

"Ik ben dankbaar Roel en Griet voor het ceremoniele tranformatie weekend.

De mooie krachtige samenloop van de vuurloop en zweethut. De intense begeleiding die ons van kracht, liefde en licht ondersteunde waar we ze nodig hadden.

Moeder Aarde die ons de ganse tijd droeg; Zo mooi.

Het mogen ons eigen zijn Zijn in al dit gebeuren. Bij mij werkt het nog steeds door. Ik heb daar geen woorden voor, Ik voel het! Een echte aanrader"

Bea


"Een prachtige ervaring, een heel mooie intensieve rituele en ceremoniele opbouw van het gebeuren. Deze vuurloop en de voorbereiding er op zijn een verdieping van vertrouwen, vastberadenheid, gedragenheid en liefde. Ik voel het nog in de kern van mijn wezen. Je wandelt door een poort, gedragen door het vuur en de aarde. Blij dat ik dit met jullie kon doen, in verbondenheid met al wat leeft."

Roel J.


"De vuurloopceremonie was pure vreugde, krachtige doorbraak en zalige vrijheid. Nu we enkele dagen verder zijn, voel ik het nog steeds letterlijk nazinderen. Zachtheid en overgave groeien in mij. Dank jullie!"

Ditte B.


"Hier mijn beleving van mijn eerste vuurloop. Dit was een van de mooiste ervaringen die heb mee gemaakt tot nu toe!!

Mooi van dit alles vind ik dat we van beging af alles mee mochten maken op bouw van vuurstapel enz.. zo dat je nog meer kan binden met vuur . Het was een mooie ceremonie met veel zang en dans rond vuur. Dit was gewoon zalig hoe vrij ik mij voelde. Lopen over de heten kolen was gewoon zalig en is nu paar dagen geleden maar ik voel het nog allemaal na werken.

Griet en Roel ik wil jullie nog heel hard bedanken voor deze mooie dag en hoop dat ik nog veel kan komen vuurlopen bij jullie"

Nico K.


"Dankbaarheid vervult mij! Ik had vuurlopen altijd wel gewild maar nog nooit gedaan en om dit gedaan te hebben in de Spirit Jaartraining, met een groep die al zo lang bij elkaar is... Dit te mogen ervaren en delen was geweldig!

Hhet is een zeer krachtig ritueel, waarbij ik grenzen heb verlegd, inzichten heb gekregen over angsten en illusies, en mij nog nooit zo "alive en powerful" gevoeld heb als na de vuurloop. Het tintelt en bruist, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Ik geloof echt in de helende en transformerende kracht ervan. Bedankt Roel, dat je de vuurloop naar Anam Cara hebt gebracht en Griet dat je het vuur beheerde!

Jullie hebben het perfect begeleid! Dat mag zeker gezegd zijn! Ik hoop dat nog veel voeten de vuurloop bij jullie zullen bewandelen en dansen.... Ik juich het toe!"

Nicole Nacinovic


"Het was een ritueel van intense schoonheid, elke stap dichter bij de bron van jezelf. Een juichend ervaren van de bruisende oerkracht van het Vuur in mijn Ziel. Diepe Vrede en Vreugde brandt nu in mij, met de herinnering aan een fantastische avond! Een dankbaar Aho, "

Joyz


"Gedragen door een cirkel van vertrouwen, integriteit en onvoorwaardelijke liefde ben ik door mijn muur van twijfel en angst gebroken en heb mijn gedachtenspoken de nek om gedraaid. Met de focus op mijn zielemissie is deze ervaring, totaal, bevrijdend en verankerd in elke cel van mijn lichaam. Ik ben thuis en omarm mijn nieuwe leven in liefde en dankbaarheid en concrete daadkracht. Yes!!! "

Anita Van Den Bosch


"De vuurloop met mijn 7 jarige dochter was heerlijk: samen rond het vuur de kracht voelen stromen die ons bindt, de energie voelen stijgen van de groep. Samen een magische wereld betreden, zalig. En dan zonder verpinken je dochter over de gloeiende kolen zien lopen. Waw. Door het vuur, door het leven, door alles. Een aanrader voor alle ouders met vurige kinderen. Fier en dankbaar voor het leven. Bedankt Roel en Griet om dit mogelijk te maken. Verder vele groeten en veel organisatietalent om jullie plek verder uit te bouwen, jullie zijn geweldig "

Gudrun


"De vuurloopcerenomie was geweldig. Mooie rituelen waardoor er bewustwording kwam op wat ik kwijt wil en wat er nieuw voor in de plaats mag komen.

Het was geweldig om dit samen met mijn zoon te doen en te zien wat voor mooie, sterke en liefdevolle man hij is geworden!!!

Er word een hele mooie en veilige energie neergezet waarin iedereen mag zijn wie hij/zij is.

Heel erg bedankt. Het was een magische ervaring!"

Esther Shining Star*
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

"Dit vuurritueel is enorm krachtig. Het leert me heel duidelijk dat angst slechts een verhaal is dat in mijn hoofd speelt. En dat zulke verhalen makkelijk te doorprikken zijn door gewoon te handelen!

De vuurloop heeft een intens healingproces teweegbracht waar ik nog altijd van ben aan het nagenieten. Ik voel de vuurkracht in mij, het geeft me daadkracht en inzichten, het brengt me daar waar ik heb te zijn en het leidt me in het leven van mijn visioen! Ik kan maar één ding zeggen: "Joepie!" "

Sofie Possemiers
www.ElSole.be

"De combinatie van vuurloop en zweethut in 2 dagen was sterk en intens. Ik heb er meer dan deugd van gehad.

Na het weekend heb ik nog verschillende dagen een frisse kracht in mijn lijf gevoeld. Een heel goed gevoel.

Als ik kan, doe ik graag terug mee tijdens een volgende weekend. Tot binnenkort! "

Geert Kint

"Ik vond de vuurloop ceremonie heel speciaal.

Ik ben er achter gekomen dat ik sterker ben dan ik zelf dacht. Dat ik met mijn keel een pijl kan breken en een beton staaf kan buigen.!!!!

Bij de vuurloop dacht ik eerst, ja dat kan niet en ik ben 5 keer over het vuur gelopen en geloofde het nog niet. Ik vond het heel fijn om daar te zijn en voelde veel vriendschap en ondersteuning met iedereen in de groep."

Daan - 16 jaar

"Ik ben niet meer dezelfde, sinds de vuurloop... ik zal mezelf nooit meer kunnen wijs maken dat ik bang van iets hoef te zijn... ;-)

Geen enkele angst lijkt nog bestaansrecht te hebben, als ik zie wat die dag allemaal mogelijk was! Het is ongeloofelijk bekrachtigend!

Had ik het zelf niet beleefd, dan zou ik het niet voor mogelijk gehouden hebben dat IK dat kan en zou doen! Ik ben bestwel fier op mezelf... en telkens dat er weer een vonkje twijfel over mezelf zou komen opdagen, heb ik nu een krachtig "tool": aan de vuurloop denken, en twijfels kunnen niet anders dan wegsmelten als sneeuw in de zon...

Ik vind het erg mooi en rustgevend om te zien en te voelen met hoeveel zorg, bewustzijn en liefde de ceremonie weer gecreëerd werd (zoals ik dat altijd van jullie gewoon ben!).

Hartelijk dank om te zijn wie jullie zijn! Dat jullie dit met hart en ziel doen is meer dan duidelijk! :-) Heel veel liefs!!"

Steffi H.

"Het vuurloopritueel wakkert mijn innerlijke vlam aan waardoor ik de kracht die vrijkomt in mijn lichaam kan gebruiken om voluit mijn missie te leven!

De manier waarop Roel de opbouw van het ritueel verzorgt geeft me een veilig en vertrouwt gevoel waardoor ik kan zakken in een steeds diepere overgave aan de gezende kracht van het vuur"

Dimitri

"Vuur sprak mij altijd al aan... Ik had er opzettelijk niets of bijna niets over gelezen,ik wou gewoon afgaan op het vertrouwen dat ik in jullie had ( en nog heb :-) )...de voldoening was des te groter!

Het gevoel van samenhorigheid groeide en bleef groeien... allemaal toffe mensen die kwamen om energie te tanken.Voor mij waren er vele hoogte punten van energie, omdat ik vooraf voor mezelf het besluit had genomen: vertrouw op wat in je aanwezig is !

...en geloof me Roel, toen die pijl op m'n keel brak, ...ik ontplofte gewoon van energie en voldoening.

Het vuurlopen zelf was gewoon een respectvolle daad tov van het vuur, het gaf ons ongelooflijk vertrouwen in het onbekende, het gaf ons verbondenheid, het gaf ons zooo veel!

Bedankt voor die ervaring !!"

Martin Cassiers