Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief Juni 2011 
 
"Ik kwam tot uw kust als vreemdeling, ik woonde in uw huis als gast,
ik ga van uw deur heen als vriend, mijn aarde." - Rabindranath Tagore
 
Lieve mensen,
 
Na een gezegende 4-daagse "Ecdysis" in Koningsteen maken we ons opnieuw klaar voor de begeleiding van het "Sacred Burial ritueel". 4 dagen in het prachtige Orval waarin een groep mensen zich zal openen voor de scheppende en omarmende kracht van Moeder Aarde.
 
We zijn dankbaar dat vele mensen zich in deze tijden geroepen voelen zich te verbinden in cirkels, zich te verbinden met het grotere geheel vanuit een intentie van welzijn. Dit zijn de momenten, waarin we de heilige dimensie van het bestaan kunnen eren. Wij geloven dat dit de uitnodiging is van deze tijd: het terugkeren naar de liefde voor de stilte, de eenvoud en het openen van het hart. Het is hieruit dat een nieuwe aarde geboren wordt. Die liefde, die mensen waar dan ook ter wereld samenbrengt om zich te verbinden met een groter hart, die liefde wensen we allen toe.
 
We sturen je deze korte nieuwsbrief om je op de hoogte te brengen van enkele nieuwtjes, nieuwe aktiviteiten en de start van een nieuwe training sjamanistische healing. Ook nodigen we je uit om op het Feest voor Moeder Aarde samen met ons een dag van ritueel en meditatie te delen.
 
 
Dankbaar voor de geschenken.
 
Reeds enkele jaren geleden ontstond de impuls om de Trommelcirkels, Vuurceremonies en het Midwinterritueel te verbinden met het financieel ondersteunen van de werking van de Cliniclowns. Sindsdien verzamelen we de donaties van deze bijeenkomsten, om zo de intentie van welzijn nog met een grotere cirkel te kunnen verbinden. Onlangs overhandigden we bijdragen aan deze organisatie en we ontvingen het fantastische nieuws dat er met dit geld 53 kinderen in het ziekenhuis een bezoek van de cliniclowns kunnen krijgen. Onze oprechte dank aan allen die dit project mee ondersteunden!
 
 
>>> "Feest voor Moeder Aarde" - zaterdag 27 augustus
Ook dit jaar wordt het Feest voor Moeder Aarde georganiseerd, een project dat we graag ondersteunen. We nodigen je uit om samen met ons door ritueel, meditatie, natuurbeleving en samenzijn onze band met Moeder Aarde te verdiepen en samen een sterke impuls voor transformatie te maken. Op deze dag zijn ook kinderen erg welkom, zij nemen immers een belangrijke plaats in gedurende deze dag.
Je kan meer info en aanvullende teksten vinden op de website voor dit project:
 
 
Nieuw programma
Op enkele aktiviteiten na kan je inmiddels het volledige programma van dit najaar vinden op de Anam Cara Agenda. Naast onze vaste aktviteiten zijn er ook enkele nieuwe workshops zoals "Werken met het Medicijnwiel", een sjamanistische workshop die voor iedereen toegankelijk is,
alsook "Spirit in Klank" de Training Sjamanistische Klankhealing voor mensen die ervaring hebben in het werken met de sjamanistische trancereis.
     >>>  Zie het programma op de Anam Cara Agenda
 
 
 
Aktiviteiten in de Kijker
 
Reiki 1 Inwijding
"Reiki 1 Inwijdingen"
Reiki 1 Inwijdingen binnen de Usui Traditie - 20 & 21 augustus 2011 
 
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 Reiki-1 Inwijdingen binnen de Usui traditie. Je maakt kennis met de geschiedenis en leert hoe je op een goede manier kan werken met deze krachtige vorm van healing.
 
>>> klik hier voor meer over "Reiki 1 Inwijdingen" ...
 
>>> Nieuwe Sjamanistische workshop:
 
Werken met het Medicijnwiel
"Werken met het Medicijnwiel"
Sjamanistische workshop - 4 september 2011 te Koningsteen 
 
In deze sjamanistische workshop werk je met je persoonlijke en directe ervaring van de verschillende krachten van het Medicijnwiel. Via ritueel wordt je verbinding met deze krachtbronnen verdiept en leer je hoe je dit...
 
>>> klik hier voor meer over "Werken met het Medicijnwiel" ...
 
>>> Laatste maal in 2011:
 
Maak je eigen Sjamaantrom
"Maak je eigen Sjamaantrom"
"Een nieuwe Hartslag" - 10 & 11 september 2011 te Koningsteen 
 
Een Intensieve weekendworkshop waarin je zelf je eigen Sjamanistische Trom maakt en via rituelen en innerlijke reizen een diep contact maakt met de Ziel van je Trom... >>> Voor de laatste maal in 2011!
 
>>> klik hier voor meer over "Maak je eigen Sjamaantrom" ...
 
 
Start Nieuwe training Sjamanistische Klankhealing 2011
>>> Overzicht van alle trainingen en artikels over sjamanisme vind je op: >>> Sjamanisme
 
Basiscursus Sjamanisme
"Reizen langs de Levensboom" - 1 & 2 oktober 2011 te Koningsteen
In de Basiscursus Sjamanisme leer je werken met de sjamanistische trancereis in de 3 spiritwerelden, werk je met krachtdieren en spirithelpers...
>>> klik hier voor meer over "Basiscursus Sjamanisme" ..
 
 
Training Sjamanistische KlankHealing
Spirit in Klank - Training Sjamanistische Klankhealing
12 & 13 november - 3 & 4 december - 14 & 15 jan '11. te Merlyn, Erpe-Mere
Spirit in Klank is bedoeld voor mensen die een basis hebben in het werken met de sjamanistische trancereis en zich willen verdiepen in sjamanistische healing en het werken met subtielere lagen van klank en energie.
In deze intensieve reeks van 3 weekends staat je het sjamanistisch werken met klank vanuit je contact met de spiritwereld centraal. Een intensieve healingreis ten dienste van jezelf, de ander en het groter geheel.
>>> klik hier voor meer over "Training Sjamanistische KlankHealing" ..
 
 
 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara