Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief augustus 2014
 

"Op het einde van deze reis belandde ik met Pol in een kleine boekenwinkel in Dublin. Het was een winkeltje dat ik al eerder had bezocht. Terwijl ik snuisterde tussen de esoterische boeken, riep Pol me en wees hij naar 3 grote Tibetaanse kristallen die zorgvuldig in een glazen kast waren opgeborgen. Nog nooit had ik zulke indrukwekkende kristallen gezien: elk van hen had immers een fantoompiramide in zich.

Ik werd stil van binnen en voelde dezelfde kracht die ik al vaker in Pol zijn aanwezigheid voelde. Er was iets groeiende. Ik kon echter niet weten dat deze 3 kristallen de poort zouden vormen tot een uniek en groots Aardehealingproject dat Pol zou uitvoeren in de jaren die er op volgde. Een project dat honderden harten zou vervullen…"

                                                                     - Uit het artikel "Mijn jarenlange wandeling met een Aardehealer"

 
Lieve vrienden,

Na onze lange zomerstop doken we enthousiast in ons nieuwe programma. De septembermaand was heerlijk en buiten een warme zomerzon droegen ook de vele mooie mensen die de afgelopen weken ons pad kruisten hiertoe bij.

Ons verbouwingsproject draagt alweer zijn vruchten: het 2de toilet in de inkomhal werd gemaakt en de afgelopen week opnieuw bezet. De graafwerken in de tuin zijn afgerond en het gras groeit gestaag op de vernieuwde zweethutplek. Het is fijn om te zien hoe mooi de plek is geworden. Foto's van de laatste stappen van de verbouwing zoals steeds in het Fotoalbum.

Hieronder geven we jou het overzicht van de komende aktiviteiten en de nieuwtjes, artikels en videos.
Het volledige programma kan je vinden op de Anam Cara Agendapagina

 
 
Dank aan allen die steunden in The Great Ocean Cleanup! (nieuwe video)

Ocean cleanupIn de vorige nieuwsbrief deelden we een video met daarin onze oproep om mee te steunen in het ocean cleanup project. Meer dan 30 mensen deden mee aan onze oproep en hierdoor werd toch weer een fijne bijdrage mogelijk gemaakt. We vernamen zelfs dat 2 mensen op het idee kwamen om een garage-verkoop te doen. Zij schonken hun opbrengsten aan het project. Geweldig! Dank aan jullie allen!

Roel maakte een nieuwe video om te danken, maar ook vooral om te spreken over het ontwaken van het collectief hart en onze rol als scheppers.

>>> Bekijk de video: Onze plaats in het Ontwaken van het Collectief Hart
>>> Wil je het project nog steeds steunen? Ga naar : The Great Ocean Cleanup Project

 
 
Belangrijke nieuwtjes en enkele aanpassingen

TrommelenKomend weekend: "Maak je eigen Sjamaantrom" (nog 4 plaatsen vrij)
Na bijna 2 jaar pauze wegens verhuis, verbouwingen en meer van dat moois, zal Roel komend weekend opnieuw een workshop begeleiden om je eigen sjamaantrom te maken. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij, dus als je interesse hebt om na dit weekend naar huis te gaan met je eigen, bezielde trom, geef dan graag snel een seintje via de website.
Ook voor januari is er al een datum bekend op de website
>>> Maak je eigen Sjamaantrom workshop


leef volgens je zieleplan Leef volgens je Zieleplan "Ontdek de Gidsende & Helende kracht van je Ziel"
18&19 okt 2014

In deze weekendworkshop zal je ondergedompeld worden in de dimensies van je eigen ziel, om er te groeien en te leven volgens je zieleplan.
 >>>Leef volgens je Zieleplan


Basiscursus SjamanismeBasiscursus Sjamanisme 25-26 oktober is bijna volzet - mensen die de Training Sjamanistische healing volgen kunnen nog inschrijven.
De Basiscursus van eind oktober is de laatste kans voor mensen die willen deelnemen aan de Healingtraining "Het Pad van de Gewonde Genezer", die in november van start gaat. We hebben nog enkele plaatsten gereserveerd voor mensen die ook de Healingtraining volgen.
>>> Basiscursus Sjamanisme & Training Sjamanistische Healing


ceremoniele transformatie weekendSAMHAIN Healing intensieve 2 november: Enkele wijzigingen.
Dit jaar geven we voor de 7e maal een healingworkshop in het werken met de Voorouders. We werken dit jaar ook met een Spirit Vuurloop, een ceremoniële vuurloop die heel uitzonderlijk is. Mensen die eerder een vuurloop deden in Anam Cara, of de workshop combineren met de Samhain zweethut, kunnen deelnemen voor een kortingbedrag.
>>> Samhain Healing intensieve & Samhain Zweethutceremonie


Star CounselDoorgroeidag Sjamanisme 22 nov nieuw Thema: "Star Counsel - Star Medicine"
Op 22 november was er een doorgroeidag sjamanisme voorzien om te werken met Stone Medicine. Deze workshop zal volgend jaar gegeven worden in Wéris en dit maakt dat een nieuw thema zich aandient. In deze dag zal je leren werken met de voorouderlijke verbindingen met sterren, hun wijsheid & medicijn.
>>> Doorgroeidag Sjamanisme: "Star Counsel - Star Medicine"

 
 
Special: Benefietvoorstelling Pol de Wolf: "Blijvend verbonden in een web van Licht"

Benefietvoorstelling Pol de Wolf Het programma van de benefietvoorstelling van Pol de Wolf is inmiddels bekend. Dit is de laatste voorstelling voor zijn verhuis naar Colombia! Een bijzondere avond met:

  • Klank & Healingmomenten
  • Stiltemeditatie en afstemming
  • de Graalmeditatie: een bijzondere meditatie die Pol gedurende vele van zijn aardehealingprojecten heeft gebruikt en die de poort opent naar het collectief.

Vele verhalen.

  • Benefietvoorstelling Pol de WolfOver Aardehealingsprojecten
  • Over de verbondenheid in netwerken van Licht
  • Over Verre reizen gegidst door bijzondere kristallen
  • Over Het planten van lichtnetwerken op de Aarde
  • Over de sjamanistische dromen die hem gidsen
  • Over de synchronische realiteit die alle projecten hebben gestuurd, en hoe we hier allen toegang toe hebben.
  • en zo veel meer..

>>> Benefietvoorstelling Pol de Wolf
>>> Roel schreef naar aanleiding hiervan het artikel: Mijn jarenlange wandeling met een Aardehealer

 
 
Nieuw initiatief heeft succes: Laat de Spirit aktivatie cirkel je steunen via gebed & healing!

Ocean cleanupGedurende de lente ontving Roel in verschillende Spirit aktivatie meditaties de nadrukkelijke vraag om het energieveld, dat gedurende 3 jaar van wekelijkse en 2 wekelijks bijeenkomsten werd opgebouwd, beschikbaar te maken voor mensen die ondersteuning wensen.

Mensen die niet naar de Spirit Aktivaties kunnen komen maar steun kunnen gebruiken, kunnen hulp aanvragen via een Gebedsaanvraag. De cirkel zal je vraag dan opnemen in een veld van gebed en healing. Wil je graag wat extra steun? Dan kan dit.

>>>Gebedsaanvraag: Ontvang de kracht van de Spirit Aktivatie cirkel.


Nieuwe Audio & Downloads:
 
Interview Sandra Ingerman"Pad Van De Gewonde Genezer & Water Transfiguratie Meditatie" - Sandra Ingerman (Audio)
Enkele dagen geleden kwamen we in contact met dit inspirerende interview, waarin Sandra de praktijk van sjamanisme en de veel rijkdommen ervan bespreekt.
 
3 nieuwe videos3 Nieuwe Gratis Live Dreamtime Healing Fragmenten
Op 20 juni hielden we een heel mooie Dreamtime Healing – Ritual Healing concert, als de officiële opening van onze workshopruimte hier in Anam Cara. Er werden mooie opnames...
 
 
Nieuwe Video van Roel Crabbe
 
3 nieuwe videosOnze plaats in het Ontwaken van het Collectief Hart (Video)
Over het ontwaken van het collectief hart van de mensheid en hoe je weer je kracht kan terugnemen, door te leven vanuit de juiste vragen.
 
 
Nieuwe Artikels:
 
Interview Sandra Ingerman"Mijn jarenlange wandeling met een Aardehealer" door Roel Crabbé
Ik werd stil van binnen en voelde dezelfde kracht die ik al vaker in Pol zijn aanwezigheid voelde. Er was iets groeiende. Ik kon echter niet weten dat deze 3 kristallen de poort zouden vormen tot een uniek en groots Aardehealingproject dat Pol zou uitvoeren in de jaren die er op volgde...
 
 
artikel tuin"Het bouwen van een nieuwe, groene ceremonieplek... Pure magie..." door Roel Crabbé
Na een jaar over deze plek te mogen hoeden, kregen we vele inspiraties over de aanleg en de mogelijkheden. We leerden de bomen kennen, de mooie planten, maar kregen ook veel ingevingen van de natuur zelf...
 
 
Gift economy aktiviteiten in oktober:

TrommelenSjamanistische Healing Drumcirkel: "Trommelen voor Moeder Aarde"
woensdag 15 oktober 2014

Deze 3-maandelijkse drumcirkels zijn krachtige groepsrituelen waarin we werken met één van de meest oude en krachtige sjamanistische healing instrumenten: de sjamaantrom. In de trommelcirkels werken we een monotoon tranceritme om te healen en reizen, en ook rituelen voor healing voor alle deelnemers en de aarde.
 >>> Klik hier voor meer info over: Trommelen voor Moeder Aarde

Reiki in Zorg"Reiki in Zorg" - 19 oktober 2014
Gratis Reiki behandelingen voor mensen die herstellende zijn....

Uit dankbaarheid voor het geschenk dat Reiki is en eenieder toekomt, ontstond het project “Reiki in Zorg”. Een project dat gedragen wordt door een groep vrijwilligers die reeds jaren toegewijd met Reiki werken.
 >>> Klik hier voor meer info over: Reiki in Zorg

Spirit aktivatie meditatieSpirit Aktivtatie Cirkel: "Breek door naar Ware Overvloed"
21 oktober 2014
In de Spirit aktivatie cirkel deelt Roel de kernpraktijk die hij gebruikt om de vele projecten in zijn leven te manifesteren. Je wordt volledig ondergedompeld in een bijzonder energieveld dat voortkomt uit het samenbrengen van de leringen van de New Thought, affirmatief gebed, healingwerk, 'visioning', en transformatierituelen. Deze cirkel is gericht op jouw verbinding met de Ene Spirit: de goddelijke levenskracht en universele intelligentie.
 >>> Klik hier voor meer info over Spirit Aktivatie Cirkel - Open avonden
>>> Wil je dat de cirkel je steunt met healing en gebed? Doe een Gebedsaanvraag

Gift Economy in Anam CaraOver het Anam Cara Gift-Economy model:
In 2014 heeft Anam Cara meer dan 40 aktiviteiten gepland op basis van ons Gift-economy model: "Schenken om te groeien". Op deze maniere wensen wij hedendaagse spiritualiteit en healing vrijuit te verspreiden en beschikbaar te maken voor iedereen. Je steun is welkom!
 >>> Klik hier voor meer over: Gift Economy in Anam Cara: "Schenken om te Groeien"
>>> Wil je helpen om onze projecten te kunnen blijven waarmaken? Steun Anam Cara


Hartegroet,
Griet en Roel
 
Overzicht komende Aktiviteiten oktober:
 
 
Open Reiki avonden
Open Reiki avonden binnen de Usui-traditie"
10 oktober 2014 te Anam Cara
Deze avonden zijn een uitnodiging om verder te oefenen en te leren over het werken met Reiki. Je verdiept je verbinding met deze helende energie en opent je pad van spiritueel ontwaken en begrijpen...
>>> Klik hier "Open Reiki avonden"
 
 
Maak je eigen Sjamaantrom
Maak je eigen Sjamanaantrom; "Een nieuwe hartslag"
11 & 12 oktober 2014 - weekendworkshop
Een Intensieve weekendworkshop waarin je je eigen Sjamanistische Trom maakt en via rituelen en innerlijke reizen een diep contact maakt met de Ziel van je Trom. Na de workshop ga je naar huis met je eigen, bezielde trom...
 
 
Trommelen voor Moeder Aarde
"Trommelen voor Moeder Aarde" - Drumcirkel voor healing van de Aarde
15 oktober 2014 te Anam Cara
Een krachtig ritueel voor de transformatie van de aarde en haar bewoners. Je werkt zelf met de transformerende kracht van de sjamaantrom, voor jezelf, de aarde maar ook voor de healing van anderen.
 
 
Benefietvoorstelling Pol de Wolf
"Voor altijd verbonden in een Netwerk van Licht"
Benefietvoorstelling Pol de Wolf - 17 oktober 2014 te Anam Cara
Een bijzondere avond door Pol de Wolf met: Klank & Healingmomenten, Stiltemeditatie en afstemming, de Graalmeditatie en vele verhalen Over Aardehealingsprojecten, verbondenheid in netwerken van Licht, Verre reizen gegidst door bijzondere kristallen,Het planten van lichtnetwerken op de Aarde, de sjamanistische dromen die hem gidsen en over hoe we allen toegang hebben tot de synchroniciteit...
 
 
Leef volgens je Zieleplan
"Leef volgens je Zieleplan" - Intensieve weekendworkshop Sjamanistische Healing
18 & 19 oktober 2014 te Anam Cara
In deze weekendworkshop zal je ondergedompeld worden in de dimensies van je eigen ziel, om er te groeien en te leven volgens je zieleplan.
 
 
"Reiki in Zorg" - Gratis Reiki-behandelingen voor herstellenden
19 oktober 2014 te - Lier
Reiki in Zorg is een vrijwilligersproject waarin Reiki beoefenaars Gratis Reiki behandelingen geven aan mensen die herstellende zijn van ziekte, operatie, revalidatie... Alle vrijwilligers zijn opgeleid in de Usui-traditie...
>>> Klik hier "Reiki in Zorg"
 
 
Spirit Aktivatie
Spirit Aktivatie: "Breek door naar ware Overvloed"
21 oktober 2014 - Affirmatieve gebeds- & Meditatiecirkel
Via meditatie, “visioning” en het werken met de kracht van het woord, leer je je frequentie en trilling in lijn te brengen met Spirit. Zo leer je werken met het veld van éénheid, van oneindige mogelijkheden.
 
 
Basiscursus Sjamanisme
"Basiscursus Sjamanisme - Reizen langs de Levensboom" (bijna volzet)
25 & 26 oktober 2014 Te Anam Cara
In de Basiscursus Sjamanisme staat het werken met de sjamanistische trancereis centraal. Je leert reizen in de 3 werelden en hoe te werken met krachtdieren en spirithelpers...
 
 
Rituele Dansavond
Dans van de Ziel - "Bidden met de Voorouders"
31 oktober 2014 te Anam Cara
De Rituele Dansavonden zijn een uitnodiging je verbinding met de zielsdimensie te eren en jezelf over te geven aan een grotere stroom van leven... Volledig gedragen door Live rituele muziek...
>>> Klik hier "Dans van de ziel"
 
 
Samhain Vuurhealing & Voorouderspirit intensieve
"Samhain" - Vuurhealing & Voorouderspirit
1 november 2014 - Te Anam Cara
In deze Voorouder intensieve brengen Griet en Roel het werk met Voorouderhealing, vuurhealing en de vuurloop-ceremonie samen in een krachtige dag van transformatie... Een uniek gebeuren.
 
 
Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing
"Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing"
4 modules: 10&11 nov. - 15&16 dec. - 26&27 jan. - 23&24 feb.
In deze training betreed je gedurende 4 weekends intensief de wereld van sjamanistische healing. Je verkent zowel het werken met klassiese sjamanistische technieken als extraction, power- en soulretrieval alsook minder gekende technieken als het Seed Wisdom werk.
 
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
Een inspirerend citaat
"Pas als je de moed toont
om jouw weg te gaan,
toont de weg zich aan jou."
 
Anoniem
- dag 350 uit de reeks -
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 3 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
Oktober 2014
*
*
10
11&12
15
17
18&19
19
21
25&26
31
November 2014
*
*
1
2
4
7
8&9
12
15&16
18
21
23
23
28
29
30
December 2014
*
*
2
6&7
12
13-14
16
17
20
31
online meditaties
 
 
overzicht artikels
 
woorden van inspiratie
 
Anam Cara Blog
 
 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij
deze door te mailen.
 
Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je je zelf inschrijven
via deze link: www.anamcara.be/nieuwsbrief

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara