Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief september 2013 
"Stel jezelf de vraag: "Hoeveel goedheid, liefde en inspiratie kan er via mij de wereld in komen?". Deze vraag helpt je om jezelf te richten op het eindeloze potentieel van je wezen en brengt je bij je ware kracht. Verwacht niet langer dat de wereld je iets schenkt, maar schenk zelf aan de wereld. Het is dit dat de poorten opent!"
 
 
Lieve vrienden,
 
 
 In deze nieuwsbrief geven je een nieuw overzicht van alle nieuwtjes:

- Anam Cara is dringend op zoek naar meer hulp
- Nieuwe online Meditatie: "Healing in het Licht van de Voorouders"
- Welke Online meditatie zou jou het meeste helpen?
- Samhain Vooruderworkshops in de kijker
- Nieuwe Gratis avondworkshop: "Breng Ziel in de Wereld"
- Agenda en aktiviteitenoverzicht
- Nieuwste artikels, blogposts en meditaties
- Inspiratie uit WVI
 
 
Wij zijn dringend op zoek naar hulp

VerbouwingenHet nieuwe centrum dat we aan het bouwen zijn wordt de thuishaven van ons werk. Wij voelen ons hierin erg gedragen en ondersteund door zovele mensen en krachten en zetten ons ten volle in om de kennis die tot ons komt door te geven en te delen met jullie. Dit delend aspect is het fundament van Anam Cara en willen wij uitbreiden.

Wij zijn ongelooflijk dankbaar voor de hulp die we tot hiertoe hebben ontvangen. De handen samen slaan schept vreugde, enthousiasme,... We staan versteld wat er op korte tijd samen gecreëerd is. Met een warm en vervuld hart denken we terug aan elk moment van samenzijn hierin.

Voor de verdere afwerking van dit project hebben we echter extra hulp nodig. Zowel praktisch, als financieel.
Daarom willen we via deze nieuwsbrief een gerichte oproep doen.

> Praktische Hulp: Heb je tijd om mee de handen uit de mouwen te steken, grote of kleine klussen, laat het ons dan snel weten. Voor elke dag werk schenken we graag een geschenkenbon die je kan gebruiken in workshops of trainingen. Je kan ons bereiken op info -apenstaartje - anamcara.be of door deze nieuwsbrief te beantwoorden.

> Financiële Hulp: We zijn momenteel voor het project ook op zoek naar enkele mensen die de verdere stappen financieel kunnen ondersteunen. Concreet zoeken wij enkele kleine leningen die gespreid kunnen terugbetaald worden. Je ontvang hiervoor dan korting op onze workshop. Via deze weg hopen wij enkele cruciale stappen in de verbouwing te kunnen realiseren. Je kan ons bereiken door deze nieuwsbrief te beantwoorden.

We ervaren gans dit project als een stroom waarin we meevaren. We leerden ondertussen onze angsten naast ons te leggen en in vertrouwen verder te bouwen. hierin ervaren we de geest van de nieuwe tijd die ons een lied in de oren fluistert: "Het gaat niet meer over mij, maar over wij!"

Dank om deel van de cirkel te zijn!
Verdere info kan je vinden op de pagina Steun Anam Cara


 
 
Nieuwe Online Meditatie door Roel Crabbé: "Healing in het Licht van de Voorouders"

In deze nieuwe geleide sjamanistische meditatie kan je een persoonlijk thema naar voren brengen voor healing. Deze healing gebeurd met de kracht van Licht in relatie met het licht van de Voorouders, om persoonlijke transformatie en om healing te brengen in je eigen leven en het voorouderveld.

Deze meditatie wordt gedragen door een live muziekopname uit een Dreamtime ritueel van Griet Heylen, Patrik Niels en Roel Crabbe.

Klik hier voor: Online Meditatie: "Healing in het Licht van de Vooruders"

 
 
Welke online Meditatie zou jou het meeste helpen?

Het doel van ons online meditatie-project is mensen te helpen, op een toegankelijke manier. Dit project is in anderhalf jaar enorm gegroeid en we blijven dit verderzetten.
Onze vraag aan jou is: rond welk thema, of om welk probleem op te lossen, wil jij dat we een meditatie maken? Waarmee kunnen we jou helpen, waar heb jij behoefte aan? Wat zou waardevol zijn voor jou?

Laat ons weten: Welke meditatie kunnen wij voor jou maken?

 
 
Samhain - Voorouderworkshops in de kijker:

Voorouder & kristal healing workshopWe naderen Samhain, de periode van Allerheiligen- Allerzielen. Dit is de periode van het jaar waarin de sluiers tussen de werelden het dunst zijn en waarin het werken met de Voorouders in de meeste tradities wereldwijd centraal staat. Ook in Anam Cara hebben we verschillende Voorouder-Aktiviteiten gepland in de komende 2 weken.

- Zaterdag 26 oktober: VoorouderHealing - Kristalhealing. In deze workshop leer je werken met bergkristal voor healing in het energielichaam en het voorouderveld.

- Zondag 27 oktober: Samhain Zweethutceremonie.

- Woensdag 30 oktober: Mannen-Vuurceremonie in het Voorouderveld. In deze workshop leer je werken met bergkristal voor healing in het energielichaam en het voorouderveld.

- Vrijdag 1 november: Rituele Dans met Live rituele muziek: "Bidden met de Voorouders" In deze workshop leer je werken met bergkristal voor healing in het energielichaam en het voorouderveld.

Samhain Vuurhealing & Voorouderspirit- Zaterdag 26 oktober: Sjamanistische intensieve: "Samhain Vuurhealing & Voorouderspirit". In deze intensieve workshop brengen we vuurhealing en het voorouderhealing samen en werk je diepgaand met deze rituelen voor healing voor jezelf en het voorouderveld. Deze dag wordt beëindigd met een Spirit Vuurloop ceremonie, waarin wordt gewerkt met een rond kolenbed. Een unieke en krachtige onderdompeling!

 
 
Nieuwe Gratis Avondworkshop "Breng Ziel in de Wereld"

workshop spirit aktivatieOp Vrijdag 8 november zal Roel een nieuwe Gratis avondworkshop begeleiden in Merlyn.

In deze nieuwe avondworkshop staat jouw keuze om Ziel te brengen in de wereld centraal. We aktiveren als groep bewust deze keuze om als mens krachtig en dynamisch in de wereld te staan.

Klik hier voor: Gratis Avondworkshop "Breng Ziel in de Wereld"

 
 
Hartegroet,
Griet en Roel
 
 
Nieuw geplande workshops:
 
voorouder healing en kristal healing workshop
"Voorouder - en Kristal Healing workshop"
26 oktober 2013 te Anam Cara
In deze workshop werk je met bergkristal om healing te brengen in het energielichaam en het voorouderveld. Er wordt gekeken naar beperkende structuren en banden en hoe je door het werken met ...
 
 
Zweethut ceremonie
"Hut van de Morgenster" - Samhain Zweethut ceremonie
27 oktober 2013 te Anam Cara
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid. Het thema is "Lied van de Voorouders"
 
 
Brotherhood of Light - Vuurceremonies voor mannen
"Brotherhood of Light" - Vuurceremonies voor mannen
30 oktober 2013 te Anam Cara
Een bijeenkomst van mannen rond het hart van Grootvader Vuur, voor toewijding aan liefde, healing, gebed en transformatie. Een cirkel van eenvoud en kracht, opgedragen aan het vuur van de Spirit.
 
 
Rituele Dansavond
Dans van de Ziel - "Bidden met de Voorouders"
1 november te Anam Cara
De Rituele Dansavonden zijn een uitnodiging je verbinding met de zielsdimensie te eren en jezelf over te geven aan een grotere stroom van leven... Volledig gedragen door Live rituele muziek...
>>> Klik hier "Dans van de ziel"
 
 
Samhain Vuurhealing & Voorouderspirit intensieve
"Samhain" - Vuurhealing & Voorouderspirit
2 november 2013 - Te Anam Cara
In deze Voorouder intensieve brengen Griet en Roel het werk met Voorouderhealing, vuurhealing en de vuurloop-ceremonie samen in een krachtige dag van transformatie... Een uniek gebeuren.
 
 
Open Reiki avonden
Open Reiki avonden binnen de Usui-traditie"
8 november te Anam Cara
Deze avonden zijn een uitnodiging om verder te oefenen en te leren over het werken met Reiki. Je verdiept je verbinding met deze helende energie en opent je pad van spiritueel ontwaken en begrijpen...
>>> Klik hier "Open Reiki avonden"
 
 
Breng ziel in de wereld
"Breng Ziel in de Wereld"
Sjamanistische Healing, Meditatie & Ritueel - 8 nov te Merlyn
In deze nieuwe avondworkshop staat jouw keuze om Ziel te brengen in de wereld centraal. We aktiveren als groep bewust deze keuze om als mens krachtig en dynamisch in de wereld te staan en vernieuwing, zegen en kracht te brengen...
 
 
Reiki I inwijdingen
"Reiki I Inwijdingen"
9 & 10 november te Anam Cara
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 inwijdingen Eerste graad binnen de Usui Traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing.
 
 
Reiki 2 inwijdingen
"Reiki 2 Inwijdingen"
14 & 15 december te Anam Cara
Tijdens de tweede graad maak je kennis met de symbolen, leer je ermee werken en verdiep je je verbinding met Reiki, waardoor je kan ervaren hoe het werk met Reiki een veel grotere stevigheid krijgt.
 
 
Artikels ter inspiratie voor Reiki I & II
 
Reiki, een krachtig instrument op je spirituele pad"Reiki, een krachtig instrument op je spirituele pad"
  Griet Heylen
Reiki-initiaties zijn rechtstreekse wegen die de poorten openen van je ziel en waarbinnen het contact met de Reiki-energie verdiept wordt...
 
In de magische stroom van de reiki II inwijding"In de magische stroom van de Reiki II inwijding"
 Griet Heylen
Je maakt er kennis met de Reiki symbolen en tijdens een inwijdingsritueel word je in verbinding gebracht met deze energetische sleutels...
 
 
Nieuwe Meditatie:
Healing in het Licht van de Voorouders
 
Healing in het Licht van de Voorouders "Healing in het Licht van de Voorouders"
  door Roel Crabbe
In deze geleide meditatie kan je een persoonlijk thema naar voren brengen voor healing. Deze healing gebeurd met de kracht van Licht in relatie met het licht van de Voorouders.
 
 
Artikel over het werken met de Voorouders
 
Gebeden van de Voorouders"Gebeden van de Voorouders" - Roel Crabbe
Reiki in zorg is een samensmelting van mensen die herstellende zijn van ziekte en mensen die graag het geschenk Reiki willen delen...
 
 
Artikel over Vuurloop:
 
Geschiedenis van Vuurlopen"Geschiedenis van Vuurlopen" - Peggy Dylan
 Peggy Dylan beschrijft in dit artikel de geschiedenis van Vuurlopen wereldwijd en de rol dat dit krachtige ritueel kan hebben voor persoonlijke transformatie.
 
 
Nieuwe artikels op de Blog:
 
Blog aritkelsDeze maand verschenen op de Anam Cara Blog:
 
 
 
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
"Ik heb geleerd dat moed
niet de afwezigheid van angst is,
maar het overwinnen ervan.
 
Een dapper man is niet hij
die geen angst voelt,
maar hij die zijn angst weet te overwinnen.
 
Nelson Mandela
- dag 789 uit de reeks -
 
 


Agenda
Oktober 2013
26
27
29
30
November 2013
1
2
5
8
8
9&10
9&10
12
15
16&17
17
12
20
23&24
26
December 2013
11
13
14&15
14&15
17
24
31
online meditaties
 
 
 
 
 
overzicht artikels
 
 
 
woorden van inspiratie
 
Anam Cara Blog
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara