Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief augustus 2013 
"Onze ware kracht ontdekken we in het schenken aan anderen. Er is iets in jou dat geboren wil worden: er is een kracht, een zegen, een transformatie, die niet alleen in jou, maar áls jou op de Aarde wil zijn.
Want de tijd dat het om onszelf alleen ging is voorbij. Het gaat over 'ons' nu. En jij hebt een plaats hierin. Maak contact met die kracht in jou die zichzelf wil uitdrukken en je zal merken dat waar je dacht dat er geen weg meer mogelijk was, een nieuwe wereld zich zal ontvouwen. Deze wereld wacht op jouw éne stap. Zet die stap, en doe het vandaag."

 
 
Lieve vrienden,
 
Een drukke zomer, met net de Sacred Burial en Nachtwake workshop achter de rug en de grote verbouwingswerken die nog enkele maanden zullen verdergezet worden.
Niettemin kunnen we reeds volop groepen ontvangen op onze plek en geniet iedereen van de enorme rust en vredige kracht die hier heerst. We ontdekken steeds meer hoe ongelimiteerd het leven kan zijn en zijn dankbaar de kracht en inspiratie te mogen delen met de wereld. We houden jullie zeker op de hoogte van alle nieuwe vorderingen.
 


Leer wandelen met de doodEen nieuwe Live-opname: "Leer wandelen met de dood"...

Vandaag publiceerden we een nieuwe live opname op de Anam Cara website. In deze opname bespreekt Roel het wandelen met de dood als raadgever en katalysator om ten volle in het leven te staan en je ware potentieel aan te spreken.
>>> Bekijk: Live opname: "Leer wandelen met de Dood"

 
 
VerbouwingenDe groei van de nieuwe Anam Cara plek...

Deze zomer hebben we vooral het dak aangepakt: het onderdak ligt inmiddels volledig, de praktijkruimtes zijn uitgebroken en we kunnen dus langzaam aan de opbouw beginnen.

Ook de komende maanden zullen we doorwerken zodat de ruimtes gebruiksklaar gemaakt kunnen worden. Wij zoeken nog praktische, materiele en financiele hulp. We maakten daarom een lijst van wat we concreet nodig hebben om het project verder te realiseren. Deze lijst is in aanbouw en zal de komende weken verder worden aangevuld. Hieronder kan je de nodige links vinden.

>>> Anam Cara zoekt hulp: Mogelijkheden en lijst van wat er nodig is.
>>> Fotoreeks van de verbouwingswerken...
 
 
Enkele Aanpassingen & nieuwtjes:

Feest voor Moeder Aarde- In de Kijker: Zaterdag aanstaande komen we opnnieuw samen voor het jaarlijkse Feest voor Moeder Aarde. Een wonderlijke dag met ritueel, natuur, gebed, meditatie en een groot vuur voor transformatie. Ook voor de kinderen is die dag een mooi dagprogramma voorzien. De opbrengsten van dit project gaan integraal naar Vredesprojecten in Colombia.

- Op 1 september zullen we voor de tweede maal een open Zweethutceremonie houden op onze nieuwe plek.

- De Basiscursus Sjamanisme van 6 & 7 september is bijna volzet. Er zijn echter nog enkele plaatsen vrijgehouden voor mensen die zowel Basiscursus als de Training Sjamanistische Klankhealing willen volgen. Dit is de laatste mogelijkheid om een basis te volgen voor deelname aan de klankhealing training. Mensen die enkel de basiscursus willen volgen kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen.

- Mensen die de training Sjamanistische Klankhealing willen volgen kunnen dit enkel doen na deelname aan de Basiscursus of indien ze elders een degelijke cursus ontvingen in het werken met de sjamanistische trancereis. Er zijn enkele plaatsen vrijgehouden in de Basiscursus van 6&7 september voor mensen die aan deze gevorderde sjamanistische training willen deelnemen. De training omvat 4 weekendmodules en gaat van start op 12 oktober.

- Nieuwe workshop: op 21 & 22 september zal de workshop "Geest van de Trom" doorgaan, voor mensen die met hun eigen sjamaantrom willen werken voor healing, transformatie en visie. Een diepe onderdompeling in de wereld van de sjamaantrom.

De Anam Cara blog bloeit open...

Sinds enige tijd wordt de Anam Cara blog volop gebruikt voor het posten van nieuwe artikels en ook korte inspiraties en aankondigingen. Daar waar we vroeger maar af en toe een berichtje postten, kan je nu wekelijks 3 a 5 berichten op de blog vinden. Indien je deze graag in je mailbox ontvangt kan je hiervoor inschrijven rechts bovenaan in elke blogpagina. Hieronder vind je meer info hierover.

Hartegroet,
Griet en Roel
 
 
 
Blog afbeelding
Een nieuwe start van de Anam Cara blog: Ontvang verschillende malen per week inspiraties, artikels, videos, download en meer...
Griet en Roel publiceren sinds kort verschillende malen per week nieuwe artikels, inspiraties en korte aankondigingen via de Anam Cara-blog. Je kan je gratis inschrijven via het inschrijvingsformulier dat je op elke blog-pagina rechtsbovenaan kan zien...
 
Activiteiten in de Kijker:
 
 
Feest voor Moeder Aarde
"Feest voor Moeder Aarde"
24 augustus te St. Joris Weert
Een dag van ritueel, meditatie, vuur, vieren, muziek en dans. Een dag in de natuur, voor de Aarde, voor elkaar en voor het leven. Maar tegelijk wordt er via ritueel een nieuwe persoonlijke verbintenis aangegaan om zich te engageren voor het leven en voor de harmonie op Moeder Aarde...
 
 
Open Reiki avonden
"Open Reiki avonden" - Reiki doorgroeigroep
30 augustus te Anam Cara
Tijdens deze avonden krijg je de kans om 1 op 1 te oefenen met deze krachtige vorm van healing. Deze avonden zijn toegankelijk voor mensen die Reiki inwijdingen binnen de Usui-traditie ontvingen.
 
 
Zweethut ceremonie
"Hut van de Morgenster" - Zweethut ceremonie
1 september te Anam Cara
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid. Het thema is "Terugkeer naar de Ziel"
 
 
Basiscursus Sjamanisme
"Basiscursus Sjamanisme - Reizen langs de Levensboom"
7 & 8 september te Anam Cara
In de Basiscursus Sjamanisme staat het werken met de sjamanistische trancereis centraal. Je leert reizen in de 3 werelden en hoe te werken met krachtdieren en spirithelpers...
 
 
The Holy Womb - Rituele Vrouwencirkels
"The Holy Womb" - Rituele Vrouwencirkels
22 september te Anam Cara
Deze rituele avonden voor vrouwen zijn een uitnodiging om je te openen voor de wijsheid die je in je draagt en zo terug te keren naar de Goddelijke natuur die je bent. Centraal staat het werken met de draagsters van de wijsheid die verbonden zijn met "The Holy Womb"...
 
 
Geest van de Trom
"Geest van de Trom" - Werken met de Sjamaantrom
21 & 22 september 2013 - Te Anam Cara
In deze workshop leer je verschillende manieren om te werken met de Sjamaantrom voor Healing, Openbaring en Bewuste Creatie... We werken met rituelen, meditatie en healing, vanuit je eigen verbinding...
 
 
Spirit in Klank
Spirit in Klank 2013 - Training Sjamanistische Klankhealing
4 weekends: 12 & 13 okt - 9 & 10 nov - 14 & 15 dec - 18 & 19 jan
In deze reeks van 4 weekends verdiep je het sjamanistisch werken met klank vanuit je contact met de spiritwereld. Een intensieve training ten dienste van healing voor jezelf, de ander en het groter geheel.
 
 
Nieuwe Meditatie: Leer wandelen met de dood
 
Leer wandelen met de dood "Leer wandelen met de dood" door Roel Crabbe
In deze opname bespreekt Roel het wandelen met de dood als raadgever en katalysator om ten volle in het leven te staan en je ware potentieel aan te spreken. Een belangrijk aspect in het sjamanisme.
 
Video Feest voor Moeder Aarde 2013
 
Video - Feest voor Moeder Aarde"Feest voor Moeder Aarde"
Een schitterende rituele bijeenkomst opgedragen aan Moeder Aarde en al haar kinderen. Ritueel, vuur, meditatie, natuur, danken, samenzijn... Ook de kinderen zijn heel erg welkom die dag!
 
Nieuwe artikels op de Blog:
 
The Holy Womb"The Holy Womb - Hoedsters van het Heilig Vuur"
Tijdens de rituele vrouwencirkels werken we in de energie van de Holy Womb, de Heilige Baarmoeder. Deze energie wordt gedragen door een cirkel spirituele wezens die waken over het Heilig Vuur...
                       >>> Lees "The Holy Womb - Hoedsters van het Heilig Vuur"
 
Herinner de Aarde"Herinner de Aarde"
Wanneer ik terugkijk zie ik dat mijn persoonlijk leven altijd gestuurd is geworden door scharniermomenten waarin ik nieuwe visie omarmde in mijn wezen...
                       >>> Lees "Herinner de Aarde"
 
In de Magische Stroom van de Reiki II Inwijding"In de magische stroom van de Reiki II inwijding"
Het Reiki II weekend is een bijzonder weekend. Het valt me soms moeilijk om erover te schrijven of het te omschrijven en ik vermoed dat iedereen die ooit aan deze twee dagen heeft deelgenomen, dit zal beamen...
                       >>> Lees "In de Magische Stroom van Reiki II Inwijding"
 
 
Reiki in ZorgDeze maand verschenen op de Anam Cara Blog:
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
Een inspirerend Citaat
 
Laat komen wat vanzelf komt
en laat gaan wat vanzelf gaat.
 
Paramahansa Yogananda
 
- dag 1051 uit de reeks -
 
 
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
Augustus 2013
3&4
10&11
15&16
16
24
30
September 2013
1
7 & 8
14&15
18
19
21&22
27
29
Oktober 2013
4
9
12&13
18
19&20
26
27
30
November 2013
1
2&3
8
9&10
9&10
15
16&17
20
23&24
December 2013
11
13
14&15
14&15
online meditaties
 
 
 
 
 
overzicht artikels
 
 
 
woorden van inspiratie
 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara