Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief september 2013 
"Het is cruciaal voor deze tijd om de dromer in jezelf weer wakker te maken. Niet de dromer die droomt van een verre, betere toekomst en niets onderneemt. Neen, wat je wakker maakt in jezelf is diegene die een visioen van het paradijs draagt in het hart, en er voluit voor durft gaan. Wanneer je die droom danst, ontdek je wat ware kracht is."
 
 
Lieve vrienden,
 
Met veel vreugde bouwen wij steeds verder en trachten we zoveel mogelijk te verspreiden en delen. Deze tijd roept op om naar voren te stappen en je te verbinden met de wereld, om je kracht in te zetten voor iets mooi, iets waardig, iets dat je hart vervult. Wij hopen met deze nieuwsbrief deze impuls te mogen voeden...


Een nieuwe meditatie van Griet: "Holy Womb-meditatie"...

Holy Womb - Nieuwe meditatie opnameSinds gisteren kan je op de website een nieuwe meditatie van Griet vinden. De Holy Womb meditatie is gegroeid uit Griet haar werk met rituele vrouwenscirkels. In deze meditatie leer je te werken met de in en uitstroom van kracht en liefde en hoe je deze via je lichaam, geest en hart kan kanaliseren.

>>> Bekijk: Online Meditatie "Holy Womb"
 
 
Laatste mogelijkheid aan te sluiten bij de Basiscursus Sjamanisme + Training Sjamanistische Klankhealing Anam Cara blog bloeit open...

Voor de Basiscursus Sjamanisme van 6 & 7 september zijn er nog 2 plaatsen vrijgehouden voor mensen die zowel Basiscursus als de Training Sjamanistische Klankhealing willen volgen. Indien je dus de training wil volgen maar nog geen Basiscursus hebt gedaan, is dit je laatste mogelijkheid.
Meer info over de klankhealing-training vind je via deze link; training Sjamanistische Klankhealing

 
 
Heel wat Nieuwe aktiviteiten & updates:

Wegens de verbouwingen is de Zweethutceremonie van 29 september verschoven naar zondag 6 oktober. Indien je graag met ons het weekend van 28 en 29 september een lange rij wil maken om alle pannen weer op het dak te leggen, geef gerust een seintje.

- Na een zomerstop starten we deze periode opnieuw met onze reeksen gratis of op vrije bijdrage bijeenkomsten: Vuurceremonies, Drumcirkels voor de Aarde en Mannen Vuurceremonies. Je bent van harte welkom!

Open vuurloop ceremonie- De workshop "Geest van de Trom", die doorgaat op 21 & 22 september is bijna volzet.

- Op zaterdag 5 oktober zal voor de eerste maal een Open Vuurloop-ceremonie doorgaan in Anam Cara. We zijn verheugd dit mooie ritueel te mogen delen met jullie. Je kan hieronder meer informatie vinden in het overzicht.

- Er werden 2 nieuwe Dreamtime Healings gepland in Merlyn. De eerste zal doorgaan op vrijdag 11 oktober en heeft als thema 'Innerlijke Stilte'. Ook deze maal zal Patrik Niels samen met Griet en Roel dit ritueel verzorgen.

Voorouder & kristal healing workshop- Op 26 oktober is er een doorgroeidag sjamanisme gepland voor mensen die een Basis hebben in het werken met de sjamanistische trancereis. Deze gevordere workshop gaat over VoorouderHealing - Kristalhealing. In deze workshop leer je werken met bergkristal voor healing in het energielichaam en het voorouderveld.

- Op dinsdag 15 oktober start er een nieuwe reeks Spirit Aktivaties. Dit is de mediatie en gebedscirkel die Roel reeds 2 jaar wekelijks begeleid. In deze reeks van 10 avonden staat het werken met de kracht van het woord voor healing en creatie centraal.

- Op vrijdag 8 november zal er opnieuw een Gratis Avondworkshop doorgaan in Merlyn. Ook deze keer zal dit een totaal nieuwe workshop zijn, die zich deze keer richt op 'Breng Ziel in de wereld'.


Hieronder vind je meer informatie over deze aktiviteiten en vind je de aangepaste Agenda.
 
 
De groei van de nieuwe Anam Cara plek...

VerbouwingenDe werken worden volop verdergezet. Momenteel worden de oude spanten in de zaal vervangen en maken we het dak klaar om opnieuw vol pannen te leggen.

Ook de komende maanden zullen we doorwerken zodat de ruimtes gebruiksklaar gemaakt kunnen worden. Wij zoeken nog praktische, materiele en financiele hulp. We maakten daarom een lijst van wat we concreet nodig hebben om het project verder te realiseren. Deze lijst is in aanbouw en zal de komende weken verder worden aangevuld. Hieronder kan je de nodige links vinden.

>>> Anam Cara zoekt hulp: Mogelijkheden en lijst van wat er nodig is.
>>> Fotoreeks van de verbouwingswerken...
 
 
Hartegroet,
Griet en Roel
 
 
Activiteiten in de Kijker:
 
 
Basiscursus Sjamanisme
"Basiscursus Sjamanisme - Reizen langs de Levensboom"
7 & 8 september te Anam Cara
Voor de workshop van zaterdag zijn nog 2 plaatsen vrijgehouden voor mensen die zowel de Basiscurus als de Klankhealingtraining willen volgen...
In de Basiscursus Sjamanisme staat het werken met de sjamanistische trancereis centraal. Je leert reizen in de 3 werelden en hoe te werken met krachtdieren en spirithelpers...
 
 
Pad van Licht - Sjamanistische Vuurceremonie
"Pad van Licht - Sjamanistische Vuurceremonie"
18 september te Anam Cara
Maandelijkse vuurceremonie voor transformatie, healing en verbondenheid. Een ceremonie voor het verankeren van je keuzes in het veld van de stralende kracht van Grootvader Vuur...
 
 
The Holy Womb - Rituele Vrouwencirkels
"The Holy Womb" - Rituele Vrouwencirkels
20 september te Anam Cara
Deze rituele avonden voor vrouwen zijn een uitnodiging om je te openen voor de wijsheid die je in je draagt en zo terug te keren naar de Goddelijke natuur die je bent. Centraal staat het werken met de draagsters van de wijsheid die verbonden zijn met "The Holy Womb"...
 
 
Geest van de Trom
"Geest van de Trom" - Werken met de Sjamaantrom
21 & 22 september 2013 - Te Anam Cara
In deze workshop leer je verschillende manieren om te werken met de Sjamaantrom voor Healing, Openbaring en Bewuste Creatie... We werken met rituelen, meditatie en healing, vanuit je eigen verbinding...
 
 
Open Vuurloop Ceremonie
"Poort van Kracht" - Open vuurloop ceremonie
5 oktober 2013 - Te Anam Cara
De open vuurloop ceremonie is voor iedereen die het pad van ware vrijheid wil bekrachtigen in zichzelf. Het ritueel leert je vanuit je eigen ervaring dat je toegang hebt tot onnoemelijk veel kracht en potentieel.
 
 
Zweethut ceremonie
"Hut van de Morgenster" - Zweethut ceremonie
6 oktober te Anam Cara
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid. Het thema is "Kiezen voor Kracht"
 
 
Dreamtime Healing - Ritual Healing
Dreamtime Healing - Ritual Healing: "Innerlijke Stilte"
11 oktober 2013 te Merlyn
Griet en Roel begeleiden dit ritueel samen met Patrik Niels, in het teken van "Innerlijke Stilte". Een diepgaande sjamanistische reis naar de spiritwerelden gedragen door de rituele klanken van de sjamaantrom, ratel, klankschalen, gong, fluit, didgeridoo...
 
 
Spirit Aktivatie
"Spirit Aktivaties" - Affirmatieve gebeds- & Meditatiecirkel
15, 22, 29 okt - 5, 12, 19, 26 nov - 10, 17, 24 dec
In deze reeks van 10 avonden staat het werken met de kracht van het woord centraal. Je leert werken met het affirmatief gebed en meditatie op Spirit als levende realiteit.
 
 
Spirit in Klank
"Spirit in Klank"
4 weekends: 12 & 13 okt - 9 & 10 nov - 14 & 15 dec - 18 & 19 jan
In deze reeks van 4 weekends verdiep je het sjamanistisch werken met klank vanuit je contact met de spiritwereld. Een intensieve training ten dienste van healing voor jezelf, de ander en het groter geheel.
>>> Klik hier: "Spirit in Klank"
 
 
voorouder healing en kristal healing workshop
"Voorouder- en Kristal Healing workshop"
26 oktober 2013 te Anam Cara
In deze workshop werk je met bergkristal om healing te brengen in het energielichaam en het voorouderveld. Er wordt gekeken naar beperkende structuren en banden en hoe je door het werken met ...
 
 
Nieuwe Online Meditaties
 
Holy Womb Online Meditatie "Holy Womb" door Griet Heylen
De Holy Womb meditatie is gegroeid uit Griet haar werk met rituele vrouwenscirkels. In deze meditatie leer je te werken met de in en uitstroom van kracht en liefde en hoe je deze via je lichaam, geest en hart kan kanaliseren.
>>> Klik hier "Holy Womb Meditatie"
 
 
Leer wandelen met de dood "Leer wandelen met de Dood" door Roel Crabbe
In deze opname bespreekt Roel het wandelen met de dood als raadgever en katalysator om ten volle in het leven te staan en je ware potentieel aan te spreken. Een belangrijk aspect in het sjamanisme.
 
2 Artikels uit het archief:
 
De Heilige Trom, paard van de sjamaan"De Heilige Trom, Paard van de Sjamaan" - Roel Crabbe
De sjamaantrom is een prachtig en krachtig instrument voor healing en wordt in vele tradities van het sjamanisme  geëerd om haar grote verbindende kracht. Vele sjamanen zeggen...
 
De Trom als genezer"De Trom als genezer" - Roel crabbe
De trom heeft een enorme kracht die mensen op een zachte manier draagt. Keer op keer zien we hoe mensen na het ervaren van de helende kracht van de sjamanentrom...
 
Nieuwe artikels op de Blog:
 
Geschenken van je Ziel"Geschenken van je Ziel"
Wees niet bang om de geschenken van je ziel vrij te laten in de wereld...
 
Geschenken voor de Wereld"Geschenken voor de Wereld"
Wacht niet op de wereld om je iets te geven om dankbaar om te zijn...
 
Blog aritkelsDeze maand verschenen op de Anam Cara Blog:
 
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
 
Woorden van Inspiratie
 
Jouw verbeelding
is de voorvertoning
van de mooie dingen
die eraan komen.
 
Albert Einstein
- dag 1183 uit de reeks -
 
 
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
September 2013
7 & 8
14&15
18
20
21&22
Oktober 2013
4
5
6
9
11
12&13
15
18
19&20
22
26
27
29
30
November 2013
1
5
8
8
9&10
9&10
12
15
16&17
12
20
23&24
26
December 2013
11
13
14&15
14&15
Anam Cara Blog
online meditaties
 
 
 
 
 
overzicht artikels
 
 
 
woorden van inspiratie
 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara