Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief Oktober 2012 
Lieve vrienden,
 
De natuur toont ons hoe de bladeren van de bomen verkleuren en zich in hun kleurenpracht los maken van het oude. Het is een tijd van inkeer en verstilling.
 
Deze periode is een goede tijd om je verbinden met de diepere lagen van je wezen. Het is de tijd om te kijken naar wat het leven je bracht en dit op te nemen in het veld van stilte. Het is zo dat we een nieuwe vrede kunnen vinden, om van daaruit de nieuwe inspiraties van de ziel te kunnen horen. Zo kan je bijvoorbeeld heel gericht met dit aspect werken via de online video meditatie "Bestemming van Vrede" Deze meditatie nodigt je uit om diepere lagen van vrede te betreden en deze te verankeren in je wezen.
 
De tijd rond Allerheiligen-Allerzielen wordt wereldwijd beschouwd als de periode waarin de sluiers tussen de werelden het dunste zijn. Daarom worden de voorouders in deze periode wereldwijd gevierd en geëerd.
Het is echter niet enkel een periode om onze relatie met het voorouderveld te voeden, maar evengoed je relatie met je ziel en de levenskracht zelf. De tijd is erg gunstig om meer van je ziel, meer van je ware kern, te belichamen en we inspireren je graag om dit op je eigen manier, vanuit je eigen kracht, vorm te geven.
 
Om deze reden begeleiden we dit jaar de unieke sjamanistische intensieve, waarin we werken met Voorouderhealing & Soul Retrieval. Hier werken we dus niet alleen aan healing in en van het voorouderveld, maar ook aan herstel van ziel via Soul Retrieval ritueel.
Aan de vooravond van deze intensieve zullen we opnieuw samenkomen in een Voorouder dansritueel.
Als de kracht van healing in het voorouderveld je roept, kan het artikel van Roel, "Gebeden van de Voorouders", je misschien inspiratie geven.
 
In deze nieuwsbrief vindt je onze komende aktiviteiten, maar ook 3 nieuwe artikels die Roel schreef over sjamanistische healing:
- Wat is sjamanistische Healing?
- Spirit Extraction: verwijderen van intrusies in sjamanistische healing
- Soul Retrieval: terugkeer van Ziel in healing

 
Je kan een overzicht van dit alles hieronder vinden.
 
Hartegroet,
Griet en Roel
 
Activiteiten in de Kijker
 
Reiki I inwijdingen
"Reiki I Inwijdingen"
20 & 21 oktober te Anam Cara
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 inwijdingen Eerste graad binnen de Usui Traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing.
 
Rituele Dans voor de Voorouders
"Rituele Voorouderdans"
Vrijdag 2 november te Koningsteen
De Rituele Dansavonden zijn een uitnodiging je verbinding met de zielsdimensie te eren en jezelf over te geven aan een grotere stroom van leven... Met Live rituele muziek
 
Voorouder Healing & Soul Retrieval
"Voorouder Healing & Soul Retrieval"
3 & 4 november te Koningsteen
In deze weekendworkshop zullen we onze relatie met de voorouders erkennen en eren, en ons openen voor de diepe healing binnenin onszelf en onze persoonlijke voorouderlijn....
 
Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing
"Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing"
4 modules: 10&11 nov. - 15&16 dec. - 26&27 jan. - 23&24 feb.
In deze training betreed je gedurende 4 weekends intensief de wereld van sjamanistische healing. Je verkent zowel het werken met klassiese sjamanistische technieken als extraction, power- en soulretrieval alsook minder gekende technieken als het Seed Wisdom werk.
 
Nieuwe Artikels
 
Artikel - Wat is Sjamanistische Healing"Wat is Sjamanistische Healing"
Een overzicht van de 4 grote categorieën binnen sjamanistische healing: Power retrieval, Energiebalancering, Spirit Extraction en Soul Retrieval...
    >>>  Lees meer: "Wat is Sjamanistische Healing"
 
Artikel - Sjamanistische Healing - Spirit Extraction"Sjamanistische HSpirit Extraction"
‘Spirit Extraction’ is het verwijderen van energie die niet thuishoort in het energielichaam en een fundamentele praktijk binnen sjamanistische healing.
 
Artikel - Soul Retrieval "Soul Retrieval" - terugkeer van ziel in healing
Bij zielsverlies zal de sjamaan Soul Retrieval uitvoeren en op zoek gaan in de sjamanistische werelden, om dit verloren zieledeel terug te brengen naar de ...
 
Een Inspirerend Citaat
 
Een Inspirerend Citaat
 
"Wanneer je de moed hebt
de muur van je angst te naderen,
verandert deze in een poort."
 
Paul Ferrini
- dag 992 uit de reeks -
 
 
 
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
Oktober 2012
7
10
12
19
20&21
26
November 2012
2
3&4
7
10&11
16
18
23
30
December 2012
2
5
8 & 9
8 & 9
15&16
22
28
31
 
 
online meditaties
 


 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara