Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief Juni 2012 
Lieve mensen,
 
In deze korte nieuwsbrief plaatsen we graag volgende aktiviteiten in de kijker. En omdat we vandaag een nieuwe live opname op de website plaatsten, delen we deze ook even met jou. De Juli nieuwsbrief zal je opnieuw een uitgebreider overzicht van artikels, opnames en aktiviteiten geven.
 
Ook dit jaar staan verschillende van onze bijeenkomsten in het teken van Midzomer. En zullen we opnieuw samenkomen in het prachtige Natuurreservaat De Kesselberg om de Zomerzonnewende te vieren met ritueel en feest. Je bent van harte welkom! Je kan een overzicht hieronder vinden.
 
Geniet van de zomerzon!
Warme groet,
Griet en Roel
 
 
Nieuwe Video en audio opname: "Zegeningen van de Stilte"
 
Zegeningen van de Stilte - Roel Crabbe
Er verscheen net een korte live opname waarin Roel een meditatie begeleidt naar de stille ruimte binnenin, waarin je werkt met zegeningen en openheid.. Deze nieuwe opname heet: Zegeningen van de Stilte. Je kan deze video online bekijken en de mp3 opname downloaden.
 
 >>> Overzicht Online Meditaties...
 >>> Overzicht Live Opnames Workshops...
 >>> Overzicht Dreamtime Healing Fragmenten...
 
 
Aktiviteiten in de kijker: Zomerintensieves:
 
4 daagse Sjamanistische Intensieve - Ecdysis
Ecdysis - "Wijsheid van Slang" - Transformeer je leven tot in de kern
4 daagse Sjamanistische Intensieve - 5 t.e.m. 8 juli 2012 te Koningsteen
 
4 dagen intensieve onderdompeling in oeroude transformatierituelen, volledig gericht op jouw transformatie. Diepere initiatie in het pad Ziel, en herstel van je verbindingen met bronnen van kracht. 3 zweethutceremonies, heilig bad-rituelen, vuurceremonies, healing en tromrituelen...
 
 >>> klik hier voor meer over "Ecdysis"- Wijsheid van Slang...
 

"Ik droomde van een zwarte slang. Van een zweethut had ik alleen maar gehoord. Puur toeval was het. Ik kwam op de site terecht en las over het Ecdysis weekend. Ik voelde verlangen, verlangen mijn huid te vernieuwen. Ik ben de slang gevolgd. Het bloemenritueel, de stenen in de zweethut, het vuur. Dat weekend heeft mijn hart geopend. Ik had geen woorden meer. Zo dicht bij mezelf. Beetje onwennig. Een open hart en diep verbonden met de mensen en de natuur. Dankuwel voor zoveel ziel, eenvoud en overgave." - Anne-Marie

"Het Heilig Bad Ritueel met Roel en Griet was één van de sterkste rituelen die ik ooit heb meegemaakt. Ik voelde me na de ceremonie herboren, en voel me sindsdien vrijer en lichter dan ooit tevoren!"
- Aernoudt

 
Sacred Burial ritueel: "Omarming van de Aarde"
4 daagse Sjamanistische Intensieve  - 2 t.e.m. 5 augustus 2012 te Orval
 
De Sacred Burial is een zeldzaam en oud initiatieritueel waarin je je eigen graf graaft om je gedurende een nacht van focus en gebed te openen voor de helende kracht van de Aarde. Dit is een krachtige en intensieve 4 daagse workshop waarin transformatie, vernieuwing, healing en visie centraal staan. Dit ritueel wordt ondernomen voor diepe communie met de Aarde, voor healing en transformatie of als Vision Quest.
 
 >>> klik hier voor meer over "Sacred Burial ritueel"...
 

"De ganse nacht voelde ik me gedragen en geleid in mijn diepgaand proces van vernieuwing, transformatie en overgave. Nu, na een paar maanden wanneer er storm is rondom mij, kan ik perfect teruggaan naar de stilte diep vanbinnen! Dat is gewoon onbeschrijflijk en die beleving wordt alsmaar sterker en sterker ! Het is veruit mijn mooiste ervaring ooit!!! Moge al het goede jullie weg verlichten! " - Luc

"Beste Roel en Griet. Tot op vandaag is het Sacred Burial ritueel levend binnen in mezelf. Het was de krachtigste ervaring die ik ooit heb gehad. De stilte, de rituelen, de focus, was een sterke voorbereiding. Het hielp me mezelf leeg te maken, los te laten, thuis te komen in de stilte van eenvoudigweg zijn. " - Veronika

 
Aktiviteiten deze maand:
 
 
Reiki Doorgroeigroep
Reiki Doorgroeigroep
Open Reiki Avonden volgens de Usui-Traditie - 15 juni te Berlaar
Tijdens deze avonden krijg je de kans om 1 op 1 te oefenen met deze krachtige vorm van healing. Deze avonden zijn toegankelijk voor mensen die Reiki inwijdingen binnen de Usui-traditie ontvingen.
>>> klik hier voor meer over "Reiki Doorgroeigroep" ...
 
Vuurceremonie
Maandelijkse Vuurceremonie - 20 juni te Berlaar
Maandelijkse vuurceremonie voor transformatie, healing en verbondenheid. Een ceremonie van en voor de gemeenschap, met in het centrum de stralende kracht van grootvader vuur.
>>> klik hier voor meer over "Vuurceremonie" ...
 
Circle of Journeyers - "Healing en Midzomerkracht"
Doorgroeigroep Sjamanisme  - 22 juni te Berlaar
De doorwerkgroep Sjamanisme waarin we de trancereis verdiepen,
werken met rituelen voor transformatie en healingstechnieken.
Thema is het healingwerk in het lichtlichaam via de midzomerkracht.
>>> Klik hier voor meer over"Doorgroeigroep Sjamanisme" ...
 
zweethut
Midzomerzweethut: "Stralende Kracht"
Open zweethutceremonie - 23 juni te Berlaar-Heikant
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid.
>>> klik hier voor meer over "Open Zweethutceremonie" ...
 
zweethut
Midzomerritueel voor mens en aarde
Midzomerritueel - 24 juni 2012
Een dag waarin we de harten bundelen, opgedragen aan helende inspiratie en kracht voor de mens en Aarde. Een dag van gebed, meditatie, klank en eenvoudig ritueel. Van harte welkom!
>>> klik hier voor meer over "Midzomerritueel" ...
 

 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara