Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief Juli 2012 
Beste mensen,
 
Vanuit een stiltepunt in onze vervulde zomerperiode schrijven we je op dit moment met de zon die onze ruimte verlicht en inspiratie geeft.
 
In deze korte nieuwsbrief geven we je graag concrete handvaten om je pad van authenticiteit en waarheid verder te bewandelen. Het leven geeft ons allen voortdurend nieuwe uitdagingen, maar het is aan elk van ons om zelfs in stormachtige perioden het roer stevig in handen te houden. Dit is iets wat we enkel voor onszelf kunnen doen.
 
Het is alleen wanneer we het roer stevig houden en van hieruit in het leven staan, dat we kunnen leven vanuit een dieper gevoel van bestemming en focus. Dan beginnen we als mens werkelijk te horen wat het leven ons wil vertellen.
 
Met deze nieuwsbrief willen we dit graag ondersteunen:
 
- Hieronder kan je de meditatie vinden die we net hebben klaargemaakt. Deze meditatie biedt je de poort om je gevoel van bestemming en diepere vrede nu te betreden, in dit moment.
 
- Ook plaatsen we graag de Reiki 2 Inwijdingen, die eind deze maand doorgaan, in de kijker. Voor de 4-daagse Sjamanistische Intensieve: Sacred Burial: Tolteekse Omarming van de Aarde” zijn er nog maar enkele plaatsen vrij. Dit diepgaande en zeldzame ritueel gaat begin augustus door in het wonderlijke Orval.
 
- Gedurende de zomerperiode zullen onze maandelijkse bijeenkomsten en rituelen blijven doorgaan. Ze zijn een kans om samen te komen in groepen waarin je je thuis kan voelen en ontplooien tot wie je echt bent. Een overzicht van alle zomeractiviteiten vind je hieronder. Aanstaande woensdag is het alvast Drumcirkel voor Moeder Aarde, waarop iedereen welkom is. Ook sjamaantroms zijn beschikbaar.
 
- Als laatste plaatsen we graag nog het Feest voor Moeder Aarde in de kijker. Dit is een prachtige bijeenkomst waar ook de kinderen heel erg welkom zijn en waarin we de harten en krachten verenigen om een sterke rituele bijeenkomst voor Moeder Aarde te creëren. Je kan je ook hier al voor inschrijven.
 
Warme groet,
Griet en Roel
 
 
Nieuwe Video en MP3 opname: Geleide meditatie: "Bestemming van Vrede"
 
Geleide meditatie: Bestemming van Vrede
In deze meditatie “Bestemming van Vrede”, staat het ervaren van vrede als een wezenlijke ruimte centraal. Want hoe ons pad ook loopt, het is belangrijk om onze relatie met vrede te verdiepen. We hebben allen de mogelijkheid om ons hier op elke moment op te richten, los van omstandigheden, en dit te laten groeien in kracht. Op deze manier kunnen we in volle bestemming en met grotere aanwezigheid het levenspad bewandelen.
 
Vrede is een grote en sterke kracht die ons als geen ander kan optillen en verlevendigen. In deze meditatie betreed je de vrede als een ruimte, waarbinnen je werkt aan het verdiepen van je aanwezigheid in en als vrede, en het verspreiden van vredevol welzijn in je leven. Opdat je het leven werkelijk kan bewandelen 'in Vrede'
'Bestemming van Vrede' wordt ondersteund door de sjamaantrom, oceandrum en het live Dreamtime Healing- fragment “Grace”.
 
Deze meditatie geeft je de mogelijkheid om vrede nu te betreden en kan een blijvende poort zijn voor het betreden van vrede in je eigen wezen en leven...
 
Om deze meditatie nu online te doen, ga naar >>> "Bestemming van Vrede" - geleide meditatie...
Je kan op deze pagina ook je reacties delen.
 
Om onze andere online meditaties en opnames te kijken en downloaden:
 >>> Overzicht Online Meditaties...
 >>> Overzicht Live Opnames Workshops...
 >>> Overzicht Dreamtime Healing Fragmenten...
 
 
In de kijker: Reiki 2 Inwijdingen & Sacred Burial ritual
 
Reiki 2 Inwijding
"Reiki 2 Inwijdingen"
Reiki 2 Inwijdingen binnen de Usui Traditie - 28 & 29 juli 2012 
 
Tijdens de tweede graad maak je kennis met de Reiki symbolen, energetische sleutels die toegang bieden tot niveau's van verbondenheid met het zelf, met anderen en met het mysterie van het leven. Zij geven de Reiki-student de mogelijkheid om te werken voorbij de grens van tijd en ruimte en leren hem over zuivering en eenheid...
 
>>> klik hier voor meer over "Reiki 2 Inwijdingen" ...
 
Sacred Burial ritueel: "Omarming van de Aarde"
4 daagse Sjamanistische Intensieve  - 2 t.e.m. 5 augustus 2012 te Orval
 
De Sacred Burial is een zeldzaam en oud initiatieritueel waarin je je eigen graf graaft om je gedurende een nacht van focus en gebed te openen voor de helende kracht van de Aarde. Dit is een krachtige en intensieve 4 daagse workshop waarin transformatie, vernieuwing, healing en visie centraal staan. Dit ritueel wordt ondernomen voor diepe communie met de Aarde, voor healing en transformatie of als Vision Quest.
 
 >>> klik hier voor meer over "Sacred Burial ritueel"...
 

"De ganse nacht voelde ik me gedragen en geleid in mijn diepgaand proces van vernieuwing, transformatie en overgave. Nu, na een paar maanden wanneer er storm is rondom mij, kan ik perfect teruggaan naar de stilte diep vanbinnen! Dat is gewoon onbeschrijflijk en die beleving wordt alsmaar sterker en sterker ! Het is veruit mijn mooiste ervaring ooit!!! Moge al het goede jullie weg verlichten! " - Luc

"Beste Roel en Griet. Tot op vandaag is het Sacred Burial ritueel levend binnen in mezelf. Het was de krachtigste ervaring die ik ooit heb gehad. De stilte, de rituelen, de focus, was een sterke voorbereiding. Het hielp me mezelf leeg te maken, los te laten, thuis te komen in de stilte van eenvoudigweg zijn. " - Veronika

 
Aktiviteiten deze zomer:
 
 
Trommelen voor Moeder Aarde
Trom voor Moeder Aarde
Tromcirkel voor de Heelheid - 18 juli te Berlaar
Elke maand komen we samen om in een ritueel de harten te verbinden
met de hartslag van Moeder Aarde. Je bent van harte welkom! 
>>> Klik hier voor meer over "Trom voor Moeder Aarde" ...
 
 
Rituele Vrouwencirkels
The Holy Womb
Rituele Vrouwencirkels - 27 juli te Berlaar 
De Holy Womb is het betreden van een sterk ritueel veld van vereniging van zusters en opent de poort naar innerlijke vrijheid. Deze avonden worden gedragen door de rituele energie zoals Griet die neerzet.
>>> Kik hier voor meer over "The Holy Womb" - Rituele Vrouwencirkels" ...
 
Reiki 2 Inwijding
Reiki 2 Inwijdingen
Reiki 2 Inwijdingen binnen de Usui Traditie - 28 & 29 juli te Berlaar
Tijdens de tweede graad maak je kennis met de symbolen, leer je ermee werken en ontvang je de tweedegraadsinwijding. Zodoende verdiep je je verbinding met de Reiki-energie.
>>> Klik hier voor meer over "Reiki 2 Inwijdingen" ...
 
zweethut
"Sacred Burial Ritual": Tolteekse Omarming van de Aarde
4-daagse Sjamanistische Intensieve - 2 tem augustus te Orval
De Sacred Burial is een oud en zeldzaam ritueel waarin je je eigen graf graaft om een nacht door te brengen in de helende kracht van Aarde, voor healing, vernieuwing, transformatie of als Vision Quest.
Een diepgaande sjamanistische 4 daagse in het wonderlijke Orval!
>>> Klik hier voor meer over "Sacred Burial Ritual" ...
 
Reiki Doorgroeigroep
Reiki Doorgroeigroep
Open Reiki Avonden volgens de Usui-Traditie - 10 aug te Berlaar
Tijdens deze avonden krijg je de kans om 1 op 1 te oefenen met deze krachtige vorm van healing. Deze avonden zijn toegankelijk voor mensen die Reiki inwijdingen binnen de Usui-traditie ontvingen.
>>> Klik hier voor meer over "Reiki Doorgroeigroep" ...
 
zweethut
Hut van de Morgenster: "Helende Kracht"
Open zweethutceremonie - 12 augustus te Berlaar
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid.
>>> Klik hier voor meer over "Zweethutceremonie" ...
 
Vuurceremonie
Maandelijkse Vuurceremonie - 15 aug te Berlaar
Maandelijkse vuurceremonie voor transformatie, healing en verbondenheid. Een ceremonie van en voor de gemeenschap, met in het centrum de stralende kracht van grootvader vuur.
>>> Klik hier voor meer over "Vuurceremonie" ...
 
Circle of Journeyers - "Zielscontracten"
Doorgroeigroep Sjamanisme - 17 aug te Berlaar
De doorwerkgroep Sjamanisme waarin we de trancereis verdiepen, werken met rituelen voor transformatie en healingstechnieken. Thema is "Zielscontracten" Healing via bewustzijn.
>>> Klik hier voor meer over"Doorgroeigroep Sjamanisme" ...
 
Feest voor Moeder Aarde
Rituele Bijeenkomst voor Moeder Aarde - 18 aug te St-Joris Weert
Een schitterende rituele bijeenkomst opgedragen aan Moeder Aarde en al haar kinderen. Ritueel, vuur, meditatie, natuur, danken, samenzijn...
Ook de kinderen zijn heel erg welkom die dag!
>>> Klik hier voor meer over"Feest voor Moeder Aarde" ...
 
Reiki 1 Inwijding
Reiki 1 Inwijdingen
Reiki 1 Inwijdingen binnen de Usui Traditie - 25 & 26 aug te Berlaar
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 Reiki-1 Inwijdingen binnen de Usui traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing
>>> Klik hier voor meer over "Reiki 1 Inwijdingen" ...
 
 
Trommelen voor Moeder Aarde
Trom voor Moeder Aarde
Tromcirkel voor de Heelheid - 29 aug 2012 te Berlaar
Elke maand komen we samen om in een ritueel de harten te verbinden met de hartslag van Moeder Aarde. Je bent van harte welkom! 
>>> Klik hier voor meer over "Trom voor Moeder Aarde" ...
 
 
Rituele Vrouwencirkels
The Holy Womb
Rituele Vrouwencirkels - 31 augustus te Berlaar 
De Holy Womb is het betreden van een sterk ritueel veld van vereniging van zusters en opent de poort naar innerlijke vrijheid. Deze avonden worden gedragen door de rituele energie zoals Griet die neerzet.
>>> Kik hier voor meer over "The Holy Womb" - rituele vrouwencirkels" ...
 
 
Individuele Healing Consulten:
 
Healing
Individuele Healing Consulten 
op afspraak
Persoonlijke Begeleiding in het herstel van de verbinding met je Ziel om te komen tot ware overgave aan het pad van liefde dat ons allen toekomt.   
>>> klik hier voor meer over "Individuele Healing Consulten" ...
 
Agenda komende aktiviteiten:
 
 

 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara