Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief Oktober 2011 
Lieve mensen,
 
In deze korte nieuwsbrief geven we graag een overzicht van enkele komende aktiviteiten. Ook vermelden we dat er nog enkele plaatsen vrij zijn voor de Stilte Zweethutceremonie van aanstaande zondag. Deze ceremonie is enkel voor mensen die eerder een zweethutritueel bij Anam Cara hebben bijgewoond en dus vertrouwd zijn met onze benadering van dit ritueel. Van harte welkom.
 
Ook voor het Reiki I weekend is er nog plaats vrij. Je verbinden met Reiki is je openen voor innerlijke waarheid en universele liefde. Reiki is een grote leraar in waarachtige verbinding en opent de deur naar een leven in Spirit. Wees welkom.
 
We naderen de periode van Allerheiligen-Allerzielen, in de keltische traditie het jaarfeest Samhain. In deze periode staan de voorouders centraal in vele tradities. Het is een moment waarop de sluiers tussen de werelden het dunst zijn en we 'zij die ons zijn voorgegaan' kunnen eren en danken. Wij bieden in deze periode ook enkele aktiviteiten waarin het werken met het voorouderveld centraal zal staan. Hieronder vind je een overzicht van dit alles.
 
Met warme groet!
Griet en Roel
 
 
Aktiviteiten in de Kijker:
 
rituele dans en trancedans
"Overgave aan Spirit"
Intensief Trancedans met Dreamtime Healing ritueel - 23 oktober 2011
 
Trancedans-begeleider Aernoudt Knecht en Roel Crabbe werken samen in dit intensief ritueel met Trancedans, Live Percussie en Dreamtime Healing. Een uitnodiging diep ter reizen in de wereld van de ziel. Je wordt gedragen door Live tranceritmes op djembés, en krijgt de kans de poort...
 
>>> klik hier voor meer over  "Trancedans met Dreamtime Healing ritueel"
 
Reiki 1 Inwijding
"Reiki 1 Inwijdingen"
Reiki 1 Inwijdingen binnen de Usui Traditie - 29 & 30 oktober 2011 
 
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 Reiki-1 Inwijdingen binnen de Usui traditie. Je maakt kennis met de geschiedenis en leert hoe je op een goede manier kan werken met deze krachtige vorm van healing.
 
>>> klik hier voor meer over "Reiki 1 Inwijdingen" ...
 
 
"Reiki ontvangen, (maar ook geven), is voor mij als thuiskomen. Woorden geven aan deze ervaring is niet evident. Het is een ervaring die telkens tot in de kern van mijn zijn gaat. Elke keer opnieuw maakt het mij los van omwegen en brengt het mij terug op mijn weg. Het opent deuren die ik soms weer even vergeten was." - Kris
 
"Reiki is thuiskomen, één worden van lichaam en ziel" - Kathy
 
Training Sjamanistische KlankHealing
"Spirit in Klank 2011"
Training Sjamanistische Klankhealing
12 & 13 november - 3 & 4 december - 14 & 15 jan '12. te Merlyn, Erpe-Mere
Spirit in Klank is bedoeld voor mensen die een basis hebben in het werken met de sjamanistische trancereis en zich willen verdiepen in sjamanistische healing en het werken met subtielere lagen van klank en energie.
In deze intensieve reeks van 3 weekends staat je het sjamanistisch werken met klank vanuit je contact met de spiritwereld centraal. Een intensieve healingreis ten dienste van jezelf, de ander en het groter geheel.
 
>>> klik hier voor meer over "Training Sjamanistische KlankHealing" ..
 
 
 
Aktiviteiten in het teken van het Voorouderveld:
 
In het Licht van de Voorouders - healing workshop Healing
"In het Licht van de Voorouders" : Ritueel & Healing  
Sjamanistische Voorouderworkshop - zondag 30 oktober
 
In deze Intensieve Sjamanistische workshop staan healingrituelen binnen het voorouderveld centraal. De focus ligt op je persoonlijke en directe ervaring van het voorouderveld als bron van kracht en inspiratie. We komen samen vanuit een bewuste keuze een plaats van healing te zijn in de voorouderlijn...
 
>>> klik hier voor meer over "In het Licht van de Voorouders" - workshop ...
 
 
rituele dans en trancedans
Dans van de Ziel: "Dans voor de Voorouders"
Rituele Dansavond - 31 oktober 2011
 
Een uitnodiging je te verbinden met de zielsdimensie te eren en je over te geven aan de grotere stroom van leven. Centraal in dit ritueel staat het Voorouderveld. We dansen om zij die ons zijn voorgegaan te danken en zegen en kracht te schenken aan het voorouderveld. Gedragen door Live Rituele muziek.
 
>>> klik hier voor meer over  "Rituele Dansavond"
 
 
zweethut
Hut van de Morgenster: "Bidden met de Voorouders"
Open zweethutceremonie - 6 november 2011
 
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, verbondenheid en gebed. Deze zweethutceremonie staat in het teken van "Bidden met de Voorouders".
 
>>> klik hier voor meer over  "Open Zweethutceremonie"
 
 
rituele dans en trancedans
"Pad van Licht"
Vuurceremonie voor de Voorouders - 2 november
Maandelijkse vuurceremonie voor transformatie, healing en verbondenheid. Deze vuurceremonie is opgedragen aan de Voorouders.
>>> klik hier voor meer over  "Vuurceremonie voor de Voorouders"
 
"Trommelen voor Moeder Aarde"
Maandelijkse Trommelcirkel
Een krachtig ritueel voor de transformatie en het welzijn van Moeder Aarde en al haar bewoners. Deze ceremonie trommen we specifiek voor de Voorouders...
>>> klik hier voor meer over  "Trommelen voor Moeder Aarde"
 

 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara