Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief juni-2 2013 
"Wacht niet op de wereld om je iets te geven om dankbaar om te zijn. Vind je eigen geschenken voor de wereld, verspreid ze en dank het leven dat jij de kwaliteit hebt een eenvoudig kanaal te zijn voor de stroom van goedheid. Het is in die dankbaarheid dat je omarmt zal worden en ontdekken dat de stroom eindeloos is."
 
 
Lieve vrienden,
 
Een wat latere nieuwsbrief deze maal. We beginnen stilletesaan te landen op de nieuwe plaats en genieten enorm van de rust en de natuur die ons hier voortdurend omringt. Ook met de eerste groepen konden we reeds werken in de plaatselijke bossen. Een heerlijke omgeving voor rituelen, verstilling en de terugkeer naar het hart.

Met deze nieuwsbrief delen we graag met jullie de vorderingen van onze projecten en werking.
 
 
Live opname workshop beschikbaar:
Eind juni kwamen we met een 100 tal mensen samen op de gratis Avondworkshop "Ontwaken in de kracht van je Ziel". Het was een krachtige bijeenkomst waarin we werkten met geleide meditatie, healing en affirmatief gebed.

Open voor het LevenslichtIn het eerste gedeelte van deze workshop begeleidde Roel een meditatie van ongeveer 1 uur. Er werd een opname gemaakt van deze meditatie en het eerste kwartier werd klaargemaakt en online geplaatst. Je kan deze bekijken via volgende link.

>>> Live opname Meditatie: "Open voor het Levenslicht"
De volledige opname van 1 uur zal later beschikbaar worden gemaakt.
 
 
Projecten voor Moeder Aarde: zondag 28 juli: 2e bijeenkomst in het Hartebos:

Hoeders van het HartebosOp zondag 28 juli komen we voor de 2e maal samen in het Hartebos. Deze maal richten we ons op het aanleggen van de rituele vuurplaats die we zullen inwijden met een vuurceremonie en een healingritueel voor Moeder Aarde. We zullen het onkruid wieden tussen de jonge bomen zodat deze niet verstikt worden, genieten van de natuur en de verbondenheid voelen die er ontstaat wanneer we samenwerken aan het welzijn van Moeder Aarde.

Graag een seintje als je mee wil aansluiten en wil werken aan deze rituele plaats. Ook kinderen zijn op deze dagen van harte welkom!

>>> Schrijf je in als 'Hoeder van het Hartebos' op 28 juli...
 
 
Start van de verbouwing van het Anam Cara centrum:
Ondertussen zijn wij gestart met de werken aan onze plek. De valse wanden van de vormalige B&B werden verwijderd en kunnen nu voorbereid worden voor het maken van de praktijkruimte en de eetruimte. Ook zijn we gestart met het leggen van het onderdak. Best een hele klus omdat het dak 30 meter lang is. Maar met goede moed werken we verder...

Fotos verbouwingen veerleIndien je graag wil ondersteunen, geef gerust een seintje. Er zijn nog heel wat kleine en grote werken en we zoeken mensen die mee kunnen helpen deze droom waar te maken. Indien je ook financieel wil ondersteunen, neem dan contact op met ons. We zoeken hiervoor hulp om het project volledig te kunnen uitbouwen. Je dit doen door te mailen naar steun -apenstaartje- anamcara.be of deze nieuwsbrief te beantwoorden.

Als je graag de vorderingen van het project wil volgen, gan dan naar het fotoalbum verbouwingen.
Indien je graag meer leest over hoe je kan steunen, ga dan naar de pagina Steun Anam Cara.
 
 
Voor de late beslissers:

Deze zomers staat volledig in het teken van het verbouwen van onze nieuwe lokatie en het vormgeven van de zaal en praktijkruimte. Niettemin zijn er nog heel wat aktiviteiten en trainingen die doorgaan.

- Zondag aanstaande is het opnieuw Reiki in Zorg, waar je een gratis Reiki behandeling kan ontvangen indien je herstellende bent of wat ondersteuning kan gebruiken.

- Volgende vrijdag zal de eerste Rituele Vrouwencirkel in Veerle doorgaan

- Indien je nog wil aansluiten op de Sacred Burial 2013, is het nu het moment om dit te melden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

- In augustus zijn er Reiki 1 en Reiki 2 inwijdingen gepland.

- Nieuw: er werd een nieuwe workshop "Geest van de Trom" gepland in september. In deze workshop werk je met je eigen sjamaantrom voor healing.

Je kan hieronder een overzicht vinden.
 
 
Hartegroet,
Griet en Roel
 
 
Activiteiten in de Kijker:
 
 
"Reiki in Zorg"
Gratis Reiki-behandelingen voor herstellenden
14 juli 2013 te Lier
Reiki in Zorg is een vrijwilligersproject waarin Reiki beoefenaars Gratis Reiki behandelingen geven aan mensen die herstellende zijn van ziekte, operatie, revalidatie... Alle vrijwilligers zijn opgeleid in de Usui-traditie...
>>> Klik hier "Reiki in Zorg"
 
 
Hoeders van het Hartebos
"Hoeders van het Hartebos"
zaterdag 28 juli 2013 te Veerle
De Hoeders van het Hartebos komen op 28 juli samen in het Hartebos te Veerle om voor de jonge bomen te zorgen en samen een healing ritueel voor de Aarde en al haar bewoners te houden. Kom mee over het Hartebos hoeden en breng samen met ons healing voor de Aarde...
 
 
Reiki I inwijdingen
"Reiki I Inwijdingen"
3 & 4 augustus te Anam Cara
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 inwijdingen Eerste graad binnen de Usui Traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing.
 
 
Reiki 2 inwijdingen
"Reiki 2 Inwijdingen"
10 & 11 augustus te Anam Cara
Tijdens de tweede graad maak je kennis met de symbolen, leer je ermee werken en verdiep je je verbinding met Reiki, waardoor je kan ervaren hoe het werk met Reiki een veel grotere stevigheid krijgt.
 
 
Basiscursus Sjamanisme
"Basiscursus Sjamanisme - Reizen langs de Levensboom"
7 & 8 september 2013
In de Basiscursus Sjamanisme staat het werken met de sjamanistische trancereis centraal. Je leert reizen in de 3 werelden en hoe te werken met krachtdieren en spirithelpers...
 
 
Geest van de Trom
"Geest van de Trom" - Werken met de Sjamaantrom
21 & 22 september 2013 - Te Anam Cara
In deze workshop leer je verschillende manieren om te werken met de Sjamaantrom voor Healing, Openbaring en Bewuste Creatie... We werken met rituelen, meditatie en healing, vanuit je eigen verbinding...
 
 
Nieuwe meditatie:
 
Ontwaken in de kracht van je Ziel"Open voor het Levenslicht"
Op vrijdag 28 juni 2013 kwam een groep van bijna 100 mensen samen op de avondworkshop 'Ontwaken in de kracht van je Ziel'. Wat volgt is een kort fragment uit het eerste gedeelte van deze workshop...
 
 
Nieuw artikel op de Blog:
 
Reiki in Zorg"Reiki in Zorg"
Net terug van het project "Reiki in zorg"  voel ik mijn dankbaarheid voor het enthousiasme, de zorgzaamheid en vooral de toewijding van alle vrijwillige Reiki-beoefenaars...
                       >>> Lees "Reiki in Zorg"
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
Woorden van Inspiratie
Zing je eigen lied...
 
Blijf gericht op wat je wilt vertellen,
niet op wat mensen willen horen.
 
Susan Smit
- dag 965 uit de reeks -
 
 
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
Juli 2013
14
19
22tem25
28
Augustus 2013
2
3&4
10&11
16
24
30
September 2013
1
7 & 8
14&15
18
19
21&22
29
Oktober 2013
4
9
12&13
18
19&20
27
30
online meditaties
 
 
 
 
 
overzicht artikels
 
 
 
woorden van inspiratie
 
 
Sacred Burial 2013


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara