Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief juni-2 2013 
"Onze ware kracht ontdekken we in het schenken aan anderen. Er is iets in jou dat geboren wil worden: er is een kracht, een zegen, een transformatie, die niet alleen in jou, maar áls jou op de Aarde wil zijn.
Want de tijd dat het om onszelf alleen ging is voorbij. Het gaat over 'ons' nu. En jij hebt een plaats hierin. Maak contact met die kracht in jou die zichzelf wil uitdrukken en je zal merken dat waar je dacht dat er geen weg meer mogelijk was, een nieuwe wereld zich zal ontvouwen. Deze wereld wacht op jouw éne stap. Zet die stap, en doe het vandaag."

 
 
Lieve vrienden,
 
We zijn volop bouwend aan de nieuwe Anam Cara plek. Morgen bouwen we de nieuwe zweethut, die zaterdag voor de eerste maal zal ingewijd worden. Het schenkt ons vreugde om hier te mogen hoeden over de plaats, maar vooral ook vreugde om dit te delen met zovele mensen. We genieten van het enthousiasme en de verwondering die mensen uitstralen wanneer ze voor de eerste maal op deze plek komen.

Dit is een plaats om te delen en het hart te openen. Daarvoor zijn we eindeloos dankbaar.
 
 
Nieuwe Gratis avondworkshop in Koningsteen, reeds over 10 dagen:

Nog maar 6 dagen geleden beslisten we dat we op vrijdagavond 28 juni opnieuw een gratis bijeenkomst zullen organiseren in Koningsteen. Roel zal de gratis avondworkshop "Ontwaken in de kracht van je Ziel" begeleiden. Ook deze maal is dit een nieuwe en unieke bijeenkomst en dus geen herhaling.

Op de vorige gratis avondworkshop die Roel begeleidde waren bijna 90 mensen aanwezig. En ook voor de komende bijeenkomst zijn reeds veel inschrijvingen toegekomen.
Je kan meer informatie vinden in het overzicht hieronder...
 
 
Enkele Aanpassingen & nieuwtjes:

- Vrijdag Aanstaande zal de eerste en laatste doorwerkgroep Sjamanisme doorgaan in Veerle. Deze avond wordt er gewerkt met "Solarisatie healing". Vanaf september zal Roel deze avonden niet meer verderzetten maar een 5 tal maal per jaar een doorgroeidag Sjamanisme begeleiden. Ook de doorgroeidagen zijn telkens met een specifiek thema en open voor iedereen die een basis heeft in het werken met de sjamanistische trancereis.

- Zaterdag 22 juni houden we de eerste zweethutceremonie op de nieuwe Anam Cara plaats. De zweethut zelf bouwen we morgen en de plek is geheel voorbereid. We kijken er naar uit om zaterdag voor de eerste maal het vuur te ontsteken en samen te komen in teken van "Stralende Kracht". Mensen die de eerste zweethutceremonie willen meemaken: er zijn nog enkele plaatsen vrij.

- Zondag 23 juni komen we samen in Natuurgebied Kesselberg voor het Midzomer - zomerzonnewende-ritueel. Dit is een jaarlijkse bijeenkomst waarbij we samenkomen om kracht te geven aan het licht in onszelf en de wereld. Ook kinderen zijn van harte welkom!

- De Basiscursus Sjamanisme is van lokatie veranderd! De basiscursus Sjamanisme van 29&30 juni zal niet doorgaan in Koningsteen, maar in Anam Cara te Veerle. Vanaf nu zal dit de thuishaven zijn van bijna alle aktiviteiten van Anam Cara.

- De Basiscursus Sjamanisme van september is wegens het wisselen van lokatie van data veranderd. Deze zal doorgaan op 6 & 7 september. De laatste basiscursus van dit jaar zal doorgaan op 16 & 17 november.

- Er zijn deze zomer 2 Reiki-Inwijdingsweekends gepland: Reiki 1 weekend op 3&4 augustus. De Reiki 2 Inwijdingen gaan door op 10&11 augustus.

- Ook de het Reiki in Zorg-project en de Rituele Vrouwencirkels worden tijdens de zomermaanden maandelijks verdergezet.

- Op 28 juli zullen we als Hoeders van het Hartebos opnieuw samenkomen om te zorgen voor het Hartebos en een krachtig healing ritueel voor de Aarde te maken. Een dag voor mensen die niet alleen spiritueel voor de Aarde willen werken, maar ook rechtstreeks in contact met de natuur en diens wonderlijke essentie. :
 
 
Agenda:

Na het opnieuw installeren van onze bureau en nog steeds temidden van heel wat dozen, hebben we toch de ruimte gemaakt om al heel wat aktiviteiten op de Anam Cara agenda te plaatsen. Ook hier zijn belangrijke nieuwtjes:

Zo zal op 21 & 22 september de workshop "Geest van de Trom" doorgaan, voor mensen die met hun eigen sjamaantrom willen werken voor healing, transformatie en visie.

Het overzicht van alle aktiviteiten is zoals steeds terug te vinden in de Agenda. Deze agenda wordt gedurende de komende weken verder aangevuld...

 
Wij vragen jouw hulp:

Wij dromen ervan om de workshopruimte die deel is van onze nieuwe plek, ecologisch te verbouwen, zodat deze een thuishaven kan zijn voor de workshops en bijeenkomsten. Het is een mooie plaats die heel veel mogelijkheden biedt. Wij willen deze plek graag delen met iedereen die het hart wil openen voor zichzelf en de wereld.

Wij zoeken echter nog concrete hulp om dit te realiseren. Als je ons wil helpen, zou dit heel veel voor ons betekenen. Wij zoeken mensen die mee de handen uit de mouwen willen steken, advies of materialen kunnen leveren of financiële hulp kunnen bieden. Je kan ons hiervoor rechtsreeks contacteren via het nummer 014/735072 of mailen naar info -apenstaartje- anamcara.be.

Wij geloven dat deze volgende fase in onze werking zich wonderlijk zal openbaren en we deze plaats spoedig zullen kunnen delen met jou.

 
Hartegroet,
Griet en Roel
 
 
Activiteiten in de Kijker:
 
Ontwaken in de kracht van je Ziel
Gratis avondworkshop: "Ontwaken in de kracht van je Ziel"
28 juni 2013 te Koningsteen
In deze nieuwe avondworkshop staat de kracht van je eigen Ziel centraal. In deze bijeenkomst is de gehele focus gericht op deze realisatie van je bestemming...
 
 
Basiscursus Sjamanisme
"Basiscursus Sjamanisme - Reizen langs de Levensboom"
29 & 30 juni 2013 Te Anam Cara
In de Basiscursus Sjamanisme staat het werken met de sjamanistische trancereis centraal. Je leert reizen in de 3 werelden en hoe te werken met krachtdieren en spirithelpers...
 
 
Circles of Journeyers
Circle of Journeyers - Sjamanisme Doorgroeigroep
21 juni 2013 te Anam Cara
De doorwerkgroep Sjamanisme waarin we de trancereis verdiepen, werken met rituelen voor transformatie en healingstechnieken. Het thema is Solarisatie - healing
 
 
Zweethut ceremonie
"Stralende Kracht" - Midzomer Zweethut ceremonie
22 juni 2013 te Anam Cara
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid. Het thema is "Stralende Kracht"
 
 
Midzomerritueel - Zomerzonnewende
Midzomerritueel - Zomerzonnewende
23 juni 2013 - Natuurgebied "Kesselberg"
Een dag waarin we de harten bundelen, opgedragen aan helende inspiratie en kracht voor de mens en Aarde. Een dag van gebed, meditatie, klank en eenvoudig ritueel. Van harte welkom!
>>> Klik hier "Midzomer ritueel"
 
 
Training in de Kijker - start in okt 2013:
 
Spirit in Klank
"Spirit in Klank"
4 weekends: 12 & 13 okt - 9 & 10 nov - 14 & 15 dec - 18 & 19 jan
In deze reeks van 4 weekends verdiep je het sjamanistisch werken met klank vanuit je contact met de spiritwereld. Een intensieve training ten dienste van healing voor jezelf, de ander en het groter geheel.
>>> Klik hier: "Spirit in Klank"
 
 
Artikels over het werken met Klank
 
Klank als Sleutel voor Welzijn"Klank als sleutel voor welzijn" - door Roel Crabbe
Klank is medicijn, krachtig medicijn. Ons leven is doordrongen van klank en er is geen enkele cultuur waar klank niet bewust wordt aangewend om...
                       >>> Lees "Klank als sleutel voor welzijn"
 
 
De helende kracht van je stem"De helende kracht van je stem" - door Roel Crabbe
Dit artikel beschrijft hoe je zelf een ritueel in de natuur kan doen, gericht op het verkennen en aanwenden van de helende kracht van je stem...
                       >>> Lees "De helende kracht van je stem"
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
Woorden van Inspiratie
 
Begin te luisteren naar wat je zegt.
 
Als je jezelf negatieve of beperkende
woorden hoort gebruiken,
 
verander ze dan.
 
Louise Hay
- dag 1002 uit de reeks -
 
 
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
Juni 2013
21
22
23
26
28
29&30
Juli 2013
5
14
19
22tem25
28
Augustus 2013
2
3&4
10&11
16
24
30
 
Sacred Burial 2013
 
 
 
Spirit Drums
 
 
 
 
 
 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara