Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief Mei 2011 
Lieve mensen,
 
We hopen dat het goed met jullie gaat. Hier bouwen we met liefde verder aan onze plek en genieten we van het werken in de tuin. Volgende week zullen we je een uitgebreide nieuwsbrief kunnen sturen, met daarin enkele nieuwe artikels en een reeks pdf documenten.
 
In deze korte nieuwsbrief plaatsen we graag onze 2 zomerintensieves in de kijker:
 
>>> "Ecdysis"- Wijsheid van Slang: Intensieve Sjamanistische vierdaagse te Koningsteen
 
>>> "Sacred Burial"- Omarming van de Aarde: Sjamanistische vierdaagse Overgangsrite te Orval
 
We nodigen je van harte uit op deze diepgaande sjamanistische vierdaagses. Ze bieden je de kans tot diepgaande transformatie en vernieuwing. Hieronder kan je meer informatie vinden.
 
Warme groet,
Griet en Roel
 
 
Sjamanistische Intensieves
 
 
"Ecdysis - Wijsheid van Slang"
4 daagse Sjamanistische Intensieve - 7 tem 10 juli 2011 te Koningsteen
 

Slang werpt haar oude huid af en laat achter wat voorbij is. Dit is noodzakelijk in de groei van Slang en wordt “Ecdysis” genoemd. Dit proces van transformatie is een oeroud gegeven en word geëerd door sjamanistische culturen wereldwijd.

 

Ecdysis is een intensieve onderdompeling in de kracht van transformatierituelen: 3 zweethutceremonies, heilig bad-rituelen, vuurceremonie, tromrituelen... In deze initiatie- workshop richten we ons op het eigen potentieel om een nieuwe werkelijkheid te omarmen door het loslaten van onze oude huid en het grotere wezen dat in ons leeft de wereld te laten betreden.

 

Gedurende deze intensieve vierdaagse wordt je voortdurend ondergedompeld in de transformatieve kracht van rituelen. Deze nodigen je uit je dieper te openen voor de Levensstroom, een groter visioen van jezelf en je leven.

 
>>> klik hier voor meer over "Ecdysis"- Wijsheid van Slang..
 
"Voor mij was dit een weekend om nooit te vergeten!! Het was de radikale omkeer in mijn leven." - Linda
 
"Het bloemenritueel, de stenen in de zweethut, het vuur. Dat weekend heeft mijn hart geopend... Ik had geen woorden meer. Zo dicht bij mezelf. Beetje onwennig.
Een open hart en diep verbonden met de mensen en de natuur. " - Anne-Marie
 
 
 
Sacred Burial: "Omarming van de Aarde"
- Oorspronkelijke Sjamanistische Overgangsrite -
4 daagse Sjamanistische Intensieve  - 28 tem 31 juli 2011 te Orval
 

In het Sacred Burial Ritueel graaf je je eigen graf, waarin je een nacht van duisternis, stilte, overgave en gebed zal doorbrengen in diepe communie met de helende kracht van Aarde. Dit is een krachtig en intensief initiatieritueel waarin transformatie, vernieuwing, healing en visie centraal staan.

 

De Sacred Burial is vooral bekend uit de Tolteekse en Afrikaanse tradities, maar wereldwijd is dit krachtige ritueel terug te vinden. Het is een van de authentieke initiatierituelen in het pad van de Aarde en healing. De Sacred Burial is bedoeld voor mensen die zich geroepen voelen zich via dit intensief transformatieritueel dieper te verbinden met de helende kracht van de Aarde, of als Vision Quest.

 

We werken met de nodige innerlijke voorbereiding om je meer te openen voor de stem van de natuur en de perceptie van begrenzing te laten gaan. Focus, verstilling van de geest en overgave staan centraal, zodat transformatie en diepe communie met de geest van de Aarde kan betreden worden.

 

Een oorspronkelijke overgangsrite.

 
>>> klik hier voor meer over "Sacred Burial ritueel"..
 
"De ganse nacht voelde ik me gedragen en geleid in mijn diepgaand proces van vernieuwing, transformatie en overgave... Het is veruit mijn mooiste ervaring ooit!!! " - Luc
 
"Sinds de Burial neem ik mijn leven heel bewust in eigen handen. En ik geniet van een nieuw soort vrijheid... Ik heb geleerd hoe ik levenskracht kan opnemen en verzet laten gaan. Ik opende me voor de liefde van Moeder Aarde. En daar ben ik blij om. Sindsdien voel ik veel meer warmte en liefde om me heen dan voordien." - Ingrid
 
 
>>> Overzicht van alle trainingen en artikels over sjamanisme vind je op: >>> Sjamanisme
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara