Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief November 2012 
We zijn erg dankbaar om deze nieuwsbrief met jullie te kunnen delen, boordevol met inspiratie om zelf meer ziel en healing in je leven te brengen, alsook een warme uitnodiging om ons te helpen met het eerste Hartebos met 2012 bomen....
We wensen je veel leesplezier!
 
 
Lieve vrienden,
 
Reeds eeuwen viert men overal ter wereld op dit moment de Voorouders, AllerHeiligen- Allerzielen. Het is de tijd waarin de sluiers tussen onze wereld en die van de overledenen het dunst is. In de Keltische traditie is dit een van de 8 grote jaarfeesten: Samhain, het feest van de doden maar tevens ook het Nieuwjaarsfeest, de start van een nieuwe cyclus.
 
De tijd waarin we nu leven vraagt van ons om onze kracht te verzamelen, zodat we vanuit de overgave aan ons volle potentieel de kwaliteiten van onze ziel kunnen aanwenden als een medicijn voor de aarde. Het is tijd om je plek in de cirkel van het leven volledig in te nemen om zo mee te bouwen aan een stralende toekomst.

Want jij hebt kwaliteiten die niemand anders heeft, je hebt een unieke stem die vraagt om gehoord te worden. Iedereen heeft een medicijn voor de wereld. En dit willen we aanspreken in jou.
 
Wij richten in deze periode onze inspiratie tot het werken met healing in het voorouderveld. De focus is voor ons nu erg gericht op Soul Retrieval: het terughalen en integreren van delen ziel die ooit verloren zijn gegaan. Uiteraard zijn er vele gradaties van Soul Retrieval en van zielsverlies, maar alles begin uiteindelijk met jouw eigen keuze meer ziel te leven en welkom te heten. Healing begint altijd met jouw diepere keuze voor je ware kracht.
 
Met deze nieuwsbrief willen we je graag inspireren om deze periode van het jaar te benutten en je hierin te richten op de groei van je eigen ziel.
 
 
Inspiratie voor Healing en terugkeer van Ziel...
 
We delen graag dit eenvoudig Soul Retrieval ritueel met jou, waarin je je kan verbinden met de kracht vanuit het voorouderveld ter voorbereiding en uitnodiging van het terughalen van een verloren zieledeel.
 
Richt je deze dagen specifiek op het voorouderveld, niet enkel jouw persoonlijke voorouders, maar het grote veld van alle zielen die ons zijn voorgegaan. Voel ze als een dimensie van je eigen wezen en je eigen hart. Dank hen, eer hen, en geef hen je zegen. Erken de cyclus van leven die eeuwig doorloopt.
 
Richt je vervolgens vooral op die voorouders die je kracht willen geven. Laat hen weten dat je nu bereid bent om verder te groeien in je ware potentieel en dat je bereid bent meer van je ziel te belichamen. Open jezelf en maak een innerlijke ruimte waarin je bewust ziel uitnodigt. Weet dat iedereen op momenten delen ziel verloren heeft, maar dat jij nu kan kiezen om bewust in een plaats van scheppende kracht te staan en hierdoor geboorte geeft aan een nieuwe impuls van kracht en healing.
 
Begin je nu te richten tot het grote veld van je ziel en laat weten dat je bereid bent om verloren gegane zieledelen die klaar zijn om terug te keren, opnieuw welkom te heten. Je kan dit doen met je eigen rituelen, of in momenten van stilte-meditatie of bezinning. Er is geen regel. Het enige wat telt is wat waarheid is in jouw hart.
 
Je kan hiervoor een kaars branden of een momenten van stilte nemen net voor het slapengaan en zieledelen uitnodigen in je dromen terug te keren.
 
Uiteraard zijn dit vereenvoudigde manieren om je opnieuw te openen voor de terugkeer van ziel. Maar nietemin openen ze de poort voor heelwording, opdat je meer van jezelf mag leven, verbonden met de cirkel van het leven.
 
>>> Ter Inspiratie: Nieuwe Online Meditatie en 8 artikels over Voorouder-Healing en Soul Retrieval:
Verder in deze nieuwsbrief vind je een ruim overzicht van een nieuwe online meditatie en verschillende artikels die je kunnen helpen en inspireren om bewust meer ziel te brengen je leven. Deze zijn specifiek gericht op het werken met de Voorouders, Soul Retrieval en Healing. We hopen dat deze je mogen ondersteunen en inspireren...
 
>>> Voorouder Healing en Soul Retrieval bijeenkomsten voor de late beslissers:
   - Vanavond dansen we voor de Voorouders op de Rituele Dansavond. Aansluiten kan nog.
   - Dit weekend gaat de sjamanistische intensieve “Voorouderhealing en Soul-Retrieval",
   - Ook de Vuurceremonie van 7 nov en de Zweethut van 18 nov staan in het teken van Voorouder-Healing.
 
>>> "Pad van de Gewonde Genezer 2012": Mensen die willen deelnemen aan de Training Sjamanistische Healing 2012 kunnen nog enkele dagen inschrijven. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Deze training is enkel voor mensen die een basis hebben in het werken met de sjamanistische trancereis. Meer info hieronder...
 
>>> Ook plaatsen we in het overzicht hieronder graag nog de Reiki 2 Inwijdingen en een nieuwe Basiscursus Sjamanisme in de kijker...
 
 
Hartelijke Uitnodiging:
Zet mee je liefde voor de Aarde om tot een zichtbaar & levend resulstaat:
Plant mee met ons een Hartebos voor Moeder Aarde op 1 december 2012!
 
Op 1 december zullen we samen het eerste Hartebos planten. We planten 2012 loofbomen, opgedragen aan het welzijn van Moeder Aarde en de kinderen. Deze 2012 bomen bestaan uit specifieke verschillende loofsoorten, die er samen voor zorgen dat de bijen gedurende het hele vliegjaar voorzien zullen worden van stuifmeel en nectar.

Centraal in deze dag staat een dankritueel, waarin we een grotere boom planten en zegeningen verspreiden op het land, waarna we de bomen zullen planten. In dit bos zal een hartvormige plek open blijven, waar later mensen kunnen vertoeven en terugkeren naar de stilte.

We nodigen je van harte uit om mee met ons deze bomen te komen planten! Ook de kinderen zijn die dag heel welkom en zullen opnieuw kunnen genieten van een hartelijk kinderprogramma.
Poets dus je spade en steek mee je handen uit de mouwen! We zullen er samen een wonderlijke dag van maken.
 
  Info en Inschrijven >>> Plant mee met ons het Hartebos!
 
 
We wensen je een tijd van inspiratie toe, waarin het nieuwe zaad kan groeien tot de boom die het in zich draagt.
 
Hartegroet,
Griet en Roel
 
 
Activiteiten in de Kijker
 
 
Rituele Voorouder dans
Rituele Dans: "Bidden met de Voorouders"
vrijdag 2 november te Koningsteen
Een sterk ritueel voor diepe verbinding met het voorouderveld, opgedragen aan healing in onszelf en de voorouderlijn. Dit ritueel wordt volledig gedragen door Live Rituele muziek en gaat door op het moment in het jaar waar de sluiers tussen de werelden het dunst zijn. Een aanrader!
 
Voorouder Healing & Soul Retrieval
"Voorouder Healing & Soul Retrieval"
3 & 4 november te Koningsteen
In deze weekendworkshop zullen we onze relatie met de voorouders erkennen en eren, en ons openen voor de diepe healing binnenin onszelf en onze persoonlijke voorouderlijn....
 
Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing
"Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing"
4 modules: 10&11 nov. - 15&16 dec. - 26&27 jan. - 23&24 feb.
In deze training betreed je gedurende 4 weekends intensief de wereld van sjamanistische healing. Je verkent zowel het werken met klassiese sjamanistische technieken als extraction, power- en soulretrieval alsook minder gekende technieken als het Seed Wisdom werk.
 
 
Basiscursus Sjamanisme
"Basiscursus Sjamanisme - Reizen langs de Levensboom"
8 & 9 december 2012 Te Koningsteen
In de Basiscursus Sjamanisme staat het werken met de sjamanistische trancereis centraal. Je leert reizen in de 3 werelden en hoe te werken met krachtdieren en spirithelpers...
 
Reiki 2 inwijdingen
"Reiki 2 Inwijdingen"
8 & 9 december te Anam Cara
Tijdens de tweede graad maak je kennis met de symbolen, leer je ermee werken en verdiep je je verbinding met Reiki, waardoor je kan ervaren hoe het werk met Reiki een veel grotere stevigheid krijgt.
 
 
Nieuwe Gratis Video-meditatie
 
Nieuwe gratis Video meditatie: "Sta sterk in je keuzeNieuwe gratis Video meditatie:
"Sta sterk in je keuze..". - door Roel Crabbe"
In deze langere, diepgaande meditatie werk je met je verbinding met krachtbronnen, het Voorouderveld en de kracht van 'Zij die gaan komen'. Centraal staat het verdiepen van je keuze om de kwaliteiten van je ziel te laten groeien in kracht. Deze meditatie wordt gedragen door de klanken van een nieuwe live dreamtime healing opname. Een aanrader!
Ook van deze meditatie kan je de MP3- versie gratis downloaden.
      >>>  Kijk en download: Video Meditatie: "Sta Sterk in je keuze..."
 
 
Artikels over de Voorouders & Healing
 
Artikel: De brug naar de Andere wereld en de cirkel van healing"De brug naar de Andere wereld en de cirkel van healing" - door Griet Heylen"
In dit artikel beschrijft Griet haar persoonlijke verbinding met het Voorouderveld en hoe ze haar moeder hielp tijdens diens overgang naar de Andere Wereld.
 
Werkt Reiki voor iedereen - inzichten in Reik-Healing"Gebeden van de Voorouders" - door Roel Crabbe
Een persoonlijk verhaal over de helende kracht van rituelen en gebed, en onze diepe verbondenheid met de Voorouders
 
 
Artikels over Soul Retrieval
 
Artikel - Soul Retrieval "Soul Retrieval" - terugkeer van ziel in healing
Bij zielsverlies zal de sjamaan Soul Retrieval uitvoeren en op zoek gaan in de sjamanistische werelden, om dit verloren zieledeel terug te brengen naar de ...
 
Artikel - Soul Retrieval "Hoe de Ziel kan terugkeren - Soul Retrieval"
Griet beschrijft een voorbeeld van Soul Retrieval uit haar individuele praktijk en hoe je zelf opening kan beginnnen maken om zelf opnieuw ziel uit te nodigen en ...
    >>>  Lees meer: "Hoe de Ziel kan terugkeren"
 
 
Artikels over Healing (selectie)
 
Werkt Reiki voor iedereen - inzichten in Reik-Healing"Werkt Reiki voor iedereen - inzichten in Reiki-Healing" - door Griet Heylen"
In dit artikel geef Griet antwoord op 4 veel voorkomende vragen over Reiki healing: Werkt Reiki voor iedereen? Hoe voelt Reiki? Blijft Reiki altijd werken? Is Reiki gevaarlijk?
 
Artikel - Wat is Sjamanistische Healing"Wat is Sjamanistische Healing?"
Een overzicht van de 4 grote categorieën binnen sjamanistische healing: Power retrieval, Energiebalancering, Spirit Extraction en Soul Retrieval...
    >>>  Lees meer: "Wat is Sjamanistische Healing"
 
Artikel - Sjamanistische Healing - Spirit Extraction"Sjamanistische Spirit Extraction - Power Extraction"
‘Spirit Extraction’ is het verwijderen van energie die niet thuishoort in het energielichaam en een fundamentele praktijk binnen sjamanistische healing.
 
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
Woorden van Inspiratie
 
"Ik heb gemerkt dat de meeste mensen
zo gelukkig zijn als ze
besloten hebben te worden."
 
Abraham Lincoln
- dag 819 uit de reeks -
 
 
 
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
November 2012
2
3&4
7
10&11
16
18
21
23
30
December 2012
1
2
5
8 & 9
8 & 9
15&16
19
22
28
31
 
 
online meditaties
 


 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara