Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief Oktober 2 2012 
Lieve vrienden,
 
Deze tijd van het jaar biedt elk van ons de kans om diepe verbindingen met kracht en de keuze voor het pad van je ziel te versterken. Het is in deze periode, waarin de sluiers tussen het voorouderveld en onze wereld het dunst zijn dat wij ons geroepen voelen de kracht en ondersteuning die van hieruit beschikbaar is te verspreiden en te delen.
 
In deze korte nieuwsbrief geven we je graag enkele updates, een link naar de nieuwe Anam Cara Video meditatie alsook een 2 nieuwe artikels en de aktiviteiten in de kijker.
 
Nieuwe Video Meditatie en Artikels:
 
Nieuwe gratis Video meditatie: "Sta sterk in je keuzeNieuwe gratis Video meditatie: "Sta sterk in je keuze... - door Roel Crabbe
In deze langere, diepgaande meditatie werk je met je verbinding met krachtbronnen, het Voorouderveld en de kracht van 'Zij die gaan komen'. Centraal staat het verdiepen van je keuze om de kwaliteiten van je ziel te laten groeien in kracht. Deze meditatie wordt gedragen door de klanken van een nieuwe live dreamtime healing opname. Een aanrader!
Ook van deze meditatie kan je de MP3- versie gratis downloaden.
    >>>  Kijk en download: Video Meditatie: "Sta Sterk in je keuze..."
 
Artikel: De brug naar de Andere wereld en de cirkel van healingArtikel: "De brug naar de Andere wereld en de cirkel van healing" - door Griet Heylen
In dit artikel beschrijft Griet haar persoonlijke verbinding met het Voorouderveld en hoe ze haar moeder hielp tijdens diens overgang naar de Andere Wereld.
 
Werkt Reiki voor iedereen - inzichten in Reik-HealingArtikel:"Werkt Reiki voor iedereen - inzichten in Reik-Healing" - door Griet Heylen
In dit artikel geef Griet antwoord op 4 veel voorkomende vragen over Reiki healing: Werkt Reiki voor iedereen? Hoe voelt Reiki? Blijft Reiki altijd werken? Is Reiki gevaarlijk?
 
 
Plant mee met ons een Bijenbos voor Moeder Aarde op 1 december 2012!
 
We doen een oproep om samen met ons op 1 december een BijenBos voor Moeder Aarde te planten. Markeer alvast je agenda, blink het metaal van je spade en verzamel vrienden en familie. We zullen een mooie dag maken met een ritueel voor de Aarde, waarna we samen 2000 bomen zullen planten in een bos met verschillende loofsoorten, zo voorzien dat de bijen gedurende het jaar veel stuifmeel en nectar kunnen oogsten.
Centraal in het bos zal een hartvormige opening blijven, waar ook de bijenkasten zullen komen. Een mooi initiatief waar we graag met zoveel mogelijk mensen samenkomen met 1 groot hart voor de aarde.
   >>> Meer informatie en info voor de inschrijvingen volgen in volgende nieuwsbrief! Hou je agenda vrij...
 
 
Nieuwtjes
 
Er was een fout op de website waardoor de maandelijkse sjamanistische drumcirkels niet waren opgenomen in de agenda. Dit is nu hersteld. De drumcirkel van volgende week is mede opgedragen aan healingwerk met en voor de Voorouders.
 
De Training Sjamanistische Healing: "Het Pad van de Gewonde Genezer" is bijna volzet. Mensen die een basis hebben in het werken met de sjamanistische trancereis en graag willen deelnemen, stellen hun inschrijving best niet te lang meer uit...
 
Ook voor de Reiki 1 Inwijdingen, de Rituele Voorouderdans en de intensieve "Voorouder Healing & Soul Retrieval" zijn er nog plaatsen vrij.
 
Hieronder vind je de Agenda en de Aktiviteiten in de kijker.
 
Hartegroet,
Griet en Roel
 
Activiteiten in de Kijker
 
Reiki I inwijdingen
"Reiki I Inwijdingen"
20 & 21 oktober te Anam Cara
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 inwijdingen Eerste graad binnen de Usui Traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing.
 
Rituele Vrouwencirkels
"Holy Womb - Rituele Vrouwencirkels"
26 oktober - 30 november - 28 december te Anam Cara
Deze rituele avonden voor vrouwen zijn een uitnodiging om je te openen voor de wijsheid die je in je draagt om zo terug te keren naar de Goddelijke natuur die je bent.
 
Rituele Voorouder dans
Rituele Dans: "Bidden met de Voorouders"
vrijdag 2 november te Koningsteen
Een sterk ritueel voor diepe verbinding met het voorouderveld, opgedragen aan healing in onszelf en de voorouderlijn. Dit ritueel wordt volledig gedragen door Live Rituele muziek en gaat door op het moment in het jaar waar de sluiers tussen de werelden het dunst zijn. Een aanrader!
 
Voorouder Healing & Soul Retrieval
"Voorouder Healing & Soul Retrieval"
3 & 4 november te Koningsteen
In deze weekendworkshop zullen we onze relatie met de voorouders erkennen en eren, en ons openen voor de diepe healing binnenin onszelf en onze persoonlijke voorouderlijn....
 
Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing
"Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing"
4 modules: 10&11 nov. - 15&16 dec. - 26&27 jan. - 23&24 feb.
In deze training betreed je gedurende 4 weekends intensief de wereld van sjamanistische healing. Je verkent zowel het werken met klassiese sjamanistische technieken als extraction, power- en soulretrieval alsook minder gekende technieken als het Seed Wisdom werk.
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
Woorden van Inspirtatie
 
"We kunnen elke ochtend wakker worden
en de wereld zegenen.
 
We kunnen bidden dat we dienstbaar
mogen zijn aan iets wat heilig
en waarachtig is.
 
We kunnen diep ademhalen
en ons overgeven aan Gods plan.
 
En als we dat doen,
gebeuren er wonderen.
 
Marianne Williamson
- dag 857 uit de reeks -
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
Oktober 2012
19
20&21
24
26
November 2012
2
3&4
7
10&11
16
18
21
23
30
December 2012
2
5
8 & 9
8 & 9
15&16
19
22
28
31
 
 
online meditaties
 


 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara