Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief augustus 2014
 

"Vandaag ontmoette ik één van de deelneemsters van het vorige weekend opnieuw en we geraakten aan het praten. Ze vertelde me over een meditatie die haar heel veel gebracht had: “je hielp ons om te reizen naar de toekomst en ik zag mijn kleinkinderen daar. Ik vroeg hen: “wat kan ik nu concreet voor jullie doen, want ik zie het zelf niet.” Ze zeiden me: “schrijf je verhalen op oma, de verhalen die uit je ziel komen”. En,” zei de vrouw tegen me, “weet je Roel, ik heb deze week mijn eerste kinderverhaal helemaal uitgeschreven en aan mensen laten lezen en ze vertellen me dat het hun hart raakt. Je had ons gezegd dat we meteen moesten planten wat we ontvingen en dat heb ik gedaan, en het is super”.

En zo stond ik daar dan met deze vrouw, ik zag haar ogen glunderen, en in haar ogen de ogen van haar kleinkinderen, blij, dankbaar en fier tegelijkertijd. Er is niets dat me meer vreugde schenkt dan..."

                                                                     - Uit het artikel "Een wijze les: plant de zaadjes onmidddellijk..."

 
Lieve vrienden,

Wij hopen dat jullie ook genieten van deze wonderlijke herfst! Het lijkt alsof de aarde haar goud toont en een ochtendwandeling is een aanrader om met een gevoel van overvloed de dag in te gaan.

Wij hebben in deze nieuwsbrief weer heel wat te melden, waaronder ook het oplichten van de sluiers van een project waar we al heel wat maanden intensief aan werken. We kregen gisteren zelfs het bericht dat Deva Premal & Miten ook zullen bijdragen en ons steunen! Je leest er hieronder meer over.


Hieronder geven we jou het overzicht van de komende aktiviteiten en de nieuwtjes, artikels en videos.
Het volledige programma kan je vinden op de Anam Cara Agendapagina

 
 
Fundraising campagne: "Help Griet & Roel - Building The Anam Cara Centre":
Meer dan 55 spirituele leraars, kunstenaars, auteurs, muzikanten en coaches steunen wat aan het uitgroeien is tot een bruisende campagne.

Ocean cleanup

Toen we enkele maanden geleden tijdens de workshop : "Initiation" over de verbouwingen van het AnamCara centrum spraken met Peggy Dylan, waren het haar woorden die ons aanmoedigden om nieuwe stappen te ondernemen. Zij stelde ons voor een fundraiser campagne en veiling op te starten om zo de middelen voor de verdere verbouwingen in te zamelen. We hebben de woorden laten binnenkomen en na enkele gesprekken met goede vrienden stapten we mee in hun enthousiasme over dit voorstel.

Ondertussen heeft de campagne een stevige vorm gekregen en we zijn uiterst blij en dankbaar met alle mensen die hun kwaliteiten schenken aan ons project. Meer dan 50 spirituele leraars, coaches, kunstenaars, muzikanten en klankhealers zijn naar voren gestapt om mee ondersteuning te bieden aan de groei van ons centrum.

Onder hen niet alleen veel mensen uit Belgie, maar ook enkele internationale mensen, zoals Sandra Ingerman, Peggy Dylan, Nuptul Rinpoche, Andrew Gonzalez, Deva Premal & Miten en Daan van Kampenhout. We kunnen onmogelijk in woorden beschrijven hoeveel dit allemaal voor ons betekent.

Met de hulp van vele vrienden zijn we nu aan het werk om dit gigantische project klaar te krijgen tegen de start op 11 november.

>>> Wil je meer weten? Bezoek de website www.BuildingTheAnamCaraCentre.com en schrijf je daar in voor de nieuwsbrief.

 
Belangrijke nieuwtjes en enkele aanpassingen

ceremoniele transformatie weekend"Bidden met de Voorouders" - Rituele dansavond 31 oktober 2014
De Rituele Dansavonden zijn een uitnodiging je verbinding met de zielsdimensie te eren en jezelf over te geven aan een grotere stroom van leven... Volledig gedragen door Live rituele muziek.
>>> Rituele dansavond


ceremoniele transformatie weekend"Voorouderhealing & de Vuurspirit" SAMHAIN Healing intensieve 1 november:
& Samhain Healing Zweethutceremonie: Enkele wijzigingen.

Dit jaar geven we voor de 7e maal een healingworkshop in het werken met de Voorouders. We werken dit jaar ook met een Spirit Vuurloop, een ceremoniële vuurloop die heel uitzonderlijk is. Mensen die eerder een vuurloop deden in Anam Cara, of de workshop combineren met de Samhain zweethut, kunnen deelnemen voor een kortingbedrag.
>>> Samhain Healing intensieve & Samhain Zweethutceremonie


Pad van de Gewonde GenezerHealingtraining Sjamanisme: "Het Pad van de Gewonde Genezer"
start 8&9 november - 4 Weekends (bijna volzet)

Dt is een intensieve reeks van 4 weekends waarin je een diepgaande onderdompeling ondergaat in de wereld van Sjamanistisch Healingswerk, rituelen voor transformatie en bewustwording. Je leert deze technieken toepassen voor jezelf en anderen.
>>> Sjamanistische Training: "Het pad van de Gewonde Genezer"


Reiki I Inwijding Reiki Inwijding Eerste Graad - 15 & 16 november
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 inwijdingen Eerste graad binnen de Usui Traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing.
 >>> Klik hier voor meer info over: Reiki Inwijding Eerste Graad


Star CounselDoorgroeidag Sjamanisme 22 nov nieuw Thema: "Star Counsel - Star Medicine"
Op 22 november was er een doorgroeidag sjamanisme voorzien om te werken met Stone Medicine. Deze workshop zal volgend jaar gegeven worden in Wéris en dit maakt dat een nieuw thema zich aandient. In deze dag zal je leren werken met de voorouderlijke verbindingen met sterren, hun wijsheid & medicijn.
>>> Doorgroeidag Sjamanisme: "Star Counsel - Star Medicine"Reiki doorgroeidagenReiki doorgroeidag: "Herwin je Kracht door het herkennen en oplossen van beperkende patronen"
23 november 2014

Tijdens deze doorgroeidag komen zowel Reiki 1 als 2 studenten samen om hun werk met Reiki healing te verdiepen en intensief te trainen. Tijdens deze doorgroeidag leer je hoe je patronen in je leven kan herkennen, kan oplossen om zo energie terug te winnen. We zullen vooral werken met de Reiki zelfbehandeling.
 >>> Klik hier voor meer info over: Reiki Doorgroeidag


Nieuwe Audio & Downloads:
 
Interview Sandra Ingerman"Pad Van De Gewonde Genezer & Water Transfiguratie Meditatie" - Sandra Ingerman (Audio)
Enkele dagen geleden kwamen we in contact met dit inspirerende interview, waarin Sandra de praktijk van sjamanisme en de veel rijkdommen ervan bespreekt.
 
3 nieuwe videos3 Nieuwe Gratis Live Dreamtime Healing Fragmenten
Op 20 juni hielden we een heel mooie Dreamtime Healing – Ritual Healing concert, als de officiële opening van onze workshopruimte hier in Anam Cara. Er werden mooie opnames...
 
 
Nieuwe Videos:
 
3 nieuwe videosDe kracht van de Voorouderstroom (Video)
Over het ontwaken van het collectief hart van de mensheid en hoe je weer je kracht kan terugnemen, door te leven vanuit de juiste vragen.
 
 
jim carry"Het Geheim van het Leven" - Door Jim Carrey
Inspiratie, een sterk visioen voor de toekomst en de bereidheid dit visioen te worden, zijn de sleutels om een waar leven van vervulling te creëren.
 
 
Nieuwe Artikels:
 
Een wijze les"Een Wijze Les: Plant De Zaadjes Onmiddellijk…" door Roel Crabbé
En zo stond ik daar dan met deze vrouw, ik zag haar ogen glunderen, en in haar ogen de ogen van haar kleinkinderen, blij, dankbaar en fier tegelijkertijd. Er is niets dat me meer ...
 
 
Meer Voorouder - inspiratie voor in deze periode van het Jaar:
 
Gebeden van de Voorouders"Gebeden van de Voorouders" - Roel Crabbe (Artikel)
Reiki in zorg is een samensmelting van mensen die herstellende zijn van ziekte en mensen die graag het geschenk Reiki willen delen...
 
Healing in het Licht van de Voorouders "Healing in het Licht van de Voorouders" (Online meditatie)
  door Roel Crabbe
In deze geleide meditatie kan je een persoonlijk thema naar voren brengen voor healing. Deze healing gebeurd met de kracht van Licht in relatie met het licht van de Voorouders.
 
 
Gift economy aktiviteiten in november:

Reiki in Zorg"Reiki in Zorg" - 9 november 2014
Gratis Reiki behandelingen voor mensen die herstellende zijn....

Uit dankbaarheid voor het geschenk dat Reiki is en eenieder toekomt, ontstond het project “Reiki in Zorg”. Een project dat gedragen wordt door een groep vrijwilligers die reeds jaren toegewijd met Reiki werken.
 >>> Klik hier voor meer info over: Reiki in Zorg

Brotherhood of Light"Brotherhood of Light" - 12 november 2014
Een krachtige rituele bijeenkomst van mannen rond het hart van Grootvader Vuur, voor toewijding aan liefde, healing, gebed en transformatie. Een cirkel van eenvoud en kracht, opgedragen aan het vuur van de Spirit, en diens specifieke medicijn voor mannen.
 >>> Klik hier voor meer info over: Brotherhood of Light

Spirit aktivatie meditatieSpirit Aktivtatie Cirkel:
"Doorbreek illusie: De kracht die je zoekt is hier." - 4 november 2014
"Geloof is de ware substantie van je scheppingskracht" - 18 november 2014
In de Spirit aktivatie cirkel deelt Roel de kernpraktijk die hij gebruikt om de vele projecten in zijn leven te manifesteren. Je wordt volledig ondergedompeld in een bijzonder energieveld dat voortkomt uit het samenbrengen van de leringen van de New Thought, affirmatief gebed, healingwerk, 'visioning', en transformatierituelen. Deze cirkel is gericht op jouw verbinding met de Ene Spirit: de goddelijke levenskracht en universele intelligentie.
 >>> Klik hier voor meer info over Spirit Aktivatie Cirkel - Open avonden

gebedshandenGebedsaanvraag: Ontvang de kracht van de Spirit Aktivatie cirkel.
Na 3 jaar in besloten kring te werken, werd Roel in persoonlijke meditatie gevraagd om het krachtveld dat werd opgebouwd, ook beschikbaar te maken voor mensen die ondersteuning wensen. Mensen die niet naar de Spirit Aktivaties kunnen komen maar steun kunnen gebruiken, kunnen hulp aanvragen via een Gebedsaanvraag. De cirkel zal je vraag dan opnemen in een veld van gebed en healing. Wil je graag wat extra steun? Dan kan dit.
>>> Wil je dat de cirkel je steunt met healing en gebed? Doe een Gebedsaanvraag

Gift Economy in Anam CaraOver het Anam Cara Gift-Economy model:
In 2014 heeft Anam Cara meer dan 40 aktiviteiten gepland op basis van ons Gift-economy model: "Schenken om te groeien". Op deze maniere wensen wij hedendaagse spiritualiteit en healing vrijuit te verspreiden en beschikbaar te maken voor iedereen. Je steun is welkom!
 >>> Klik hier voor meer over: Gift Economy in Anam Cara: "Schenken om te Groeien"
>>> Wil je helpen om onze projecten te kunnen blijven waarmaken? Steun Anam Cara


Hartegroet,
Griet en Roel
 
Overzicht komende Aktiviteiten november:
 
 
Rituele Dansavond
Dans van de Ziel - "Bidden met de Voorouders"
31 oktober 2014 te Anam Cara
De Rituele Dansavonden zijn een uitnodiging je verbinding met de zielsdimensie te eren en jezelf over te geven aan een grotere stroom van leven... Volledig gedragen door Live rituele muziek...
>>> Klik hier "Dans van de ziel"
 
 
Samhain Vuurhealing & Voorouderspirit intensieve
"Samhain" - Vuurhealing & Voorouderspirit
1 november 2014 - Te Anam Cara
In deze Voorouder intensieve brengen Griet en Roel het werk met Voorouderhealing, vuurhealing en de vuurloop-ceremonie samen in een krachtige dag van transformatie... Een uniek gebeuren.
 
 
zweethutceremonies door roel crabbe
"Hut van de Morgenster" - Zweethut Ceremonie
2 november 2014 te Anam Cara
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid. Het thema is "Voorouder Zweethut".
 
 
Spirit Aktivatie
Spirit Aktivatie: "Doorbreek illusie: De kracht die je zoekt is hier."
4 november 2014 - Affirmatieve gebeds- & Meditatiecirkel
Via meditatie, “visioning” en het werken met de kracht van het woord, leer je je frequentie en trilling in lijn te brengen met Spirit. Zo leer je werken met het veld van éénheid, van oneindige mogelijkheden.
 
 
Open Reiki avonden
Open Reiki avonden binnen de Usui-traditie"
7 november 2014 te Anam Cara
Deze avonden zijn een uitnodiging om verder te oefenen en te leren over het werken met Reiki. Je verdiept je verbinding met deze helende energie en opent je pad van spiritueel ontwaken en begrijpen...
>>> Klik hier "Open Reiki avonden"
 
 
Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing
"Pad van de Gewonde Genezer - Training Sjamanistische Healing"
4 modules: 10&11 nov. - 15&16 dec. - 26&27 jan. - 23&24 feb.
In deze training betreed je gedurende 4 weekends intensief de wereld van sjamanistische healing. Je verkent zowel het werken met klassiese sjamanistische technieken als extraction, power- en soulretrieval alsook minder gekende technieken als het Seed Wisdom werk.
 
 
"Reiki in Zorg" - Gratis Reiki-behandelingen voor herstellenden
9 november 2014 te - Lier
Reiki in Zorg is een vrijwilligersproject waarin Reiki beoefenaars Gratis Reiki behandelingen geven aan mensen die herstellende zijn van ziekte, operatie, revalidatie... Alle vrijwilligers zijn opgeleid in de Usui-traditie...
>>> Klik hier "Reiki in Zorg"
 
 
Brotherhood of Light - Vuurceremonies voor mannen
"Brotherhood of Light" - Vuurceremonies voor mannen
12 november 2014 te Anam Cara
Een bijeenkomst van mannen rond het hart van Grootvader Vuur, voor toewijding aan liefde, healing, gebed en transformatie. Een cirkel van eenvoud en kracht, opgedragen aan het vuur van de Spirit.
 
 
Reiki 1 Inwijding
Reiki 1 Inwijdingen - Usui System of Natural Healing
15 & 16 november 2014 te Anam Cara
Tijdens dit weekend ontvang je de 4 inwijdingen Eerste graad binnen de Usui Traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing.
 
 
Spirit Aktivatie
Spirit Aktivatie: "Geloof is de ware substantie van je scheppingskracht"
18 november 2014 - Affirmatieve gebeds- & Meditatiecirkel
Via meditatie, “visioning” en het werken met de kracht van het woord, leer je je frequentie en trilling in lijn te brengen met Spirit. Zo leer je werken met het veld van éénheid, van oneindige mogelijkheden.
 
 
The Holy Womb - Rituele Vrouwencirkels
"The Holy Womb" - Rituele Vrouwencirkels
21 november 2014 te Anam Cara
Deze rituele avonden voor vrouwen zijn een uitnodiging om je te openen voor de wijsheid die je in je draagt en zo terug te keren naar de Goddelijke natuur die je bent. Centraal staat het werken met de draagsters van de wijsheid die verbonden zijn met "The Holy Womb"...
 
 
Star Counsel
"Star Counsel - Star Medicine" - Doorgroeidag Sjamanisme
23 november 2014 te Anam Cara
In deze doorgroeidag sjamanisme maken we opnieuw de verbinding met de Star Counsel en de helende kracht van sterdimensies waar onze voorouders mee werkten en die vaak in het westen vergeten...
 
 
Een Inspirerend Citaat
 
Een inspirerend citaat
"In het heiligdom van je hart
is er een tempel
waarin de Buddha's verenigd zijn."
 
Milarepa
- dag 1506 uit de reeks -
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 3 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
Oktober 2014
*
*
31
November 2014
*
*
1
2
4
7
8&9
12
15&16
18
21
23
23
28
29
30
December 2014
*
*
2
6&7
12
13-14
16
17
20
31
online meditaties
 
 
overzicht artikels
 
woorden van inspiratie
 
Anam Cara Blog
 
 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij
deze door te mailen.
 
Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je je zelf inschrijven
via deze link: www.anamcara.be/nieuwsbrief

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara