Anam Cara - Vriend van de Ziel - Nieuwsbrief November-2 2012 
Lieve mensen,
 
In deze korte nieuwsbrief richten we graag je aandacht op het thema van deze maand: " Terugkeer naar ziel in verbinding met je eigen kracht" en zetten we wat artikels, updates en aktiviteiten in de kijker.
 
In de vorige nieuwsbrief deelden we een eenvoudig Soul Retrieval ritueel, een nieuwe video-meditatie: "Sta sterk in je keuze", alsook 8 artikels over het werken met healing voor de ziel en de voorouders. Indien je deze nieuwsbrief gemist hebt is hier de link:
>>> Je kan de vorige nieuwsbrief hier lezen...
 
We willen je graag inspireren om deze periode je heel bewust te richten op je eigen kracht en de mogelijkheid die je hebt om zelf de koers van jouw pad te bepalen. Het leven is kostbaar en het is goed om dat te herinneren.
Het vallen van de bladeren nodigt je uit om naar binnen te keren en te reflecteren wat voor jou essentie is, zodat je in deze waarheid je pad verder kan bewandelen.
Dat deze periode vruchtbaar voor je mogen zijn. Ga voor je kracht!
 
Wij hopen je op één van onze cirkels te ontmoeten.
Hartegroet,
Griet en Roel
 
 
Nieuwtjes en updates:
 
Update Zweethut:
De zweethut van 2 december is omgedoopt naar een Stilte-zweethut ceremonie en zal in het teken staan van: "Terugkeer naar het Licht van de Ziel". De stilte zweethut is enkel voor mensen die reeds eerder een zweethutritueel bij Anam Cara hebben meegemaakt.
De laatste Open Zweethutceremonie van dit jaar is zondag aanstaande en staat in het teken van "Voorouderstroom van Healing". Hieronder kan je meer info vinden.
 
Unieke najaarsaktiviteiten:
Op zaterdag 1 december zullen we het eerste Hartebos planten! Steek mee de handen uit de mouwen en plant mee 2012 bomen voor Moeder Aarde. Meer info hieronder.

Dit jaar vieren we voor het 11e jaar het Midwinter Joelefeest en ook dit jaar zullen we een schip van licht laten branden. Wees welkom! Een overzicht kan je hieronder vinden.
 
Agenda voorjaar 2013 staat online:
De aktiviteiten voor het voorjaar 2013 staan sinds deze week op de Anam Cara Agenda. Naast onze vaste aktiviteiten zijn er ook verschillende nieuwe aktiviteiten te vinden. Er zijn naast deze aktviteiten nog verschillende healingworkshops die in de lente zullen doorgaan en waarvan later meer info verschijnt.
 
Video Sandra Ingerman Nieuw Artikel: " Healers, Transformators, Creators" - door Griet Heylen
In dit artikel beschrijft Giet hoe we allen deze kwaliteiten in ons dragen en hoe we deze kunnen delen met de wereld.
>>> Lees " Healers, Transformators, Creators"

 
Video Sandra Ingerman Video: "Sandra Ingerman vertelt over de Sjamanistische Trancereis."
Sandra Ingerman deelt in deze inspirerende video over haar ervaringen in het werken met de sjamanistische trancereis, alsook de uitdagingen die de bewandelaars van dit pad vroeg of laat tegenkomen....
>>> Kijk naar "Sandra Ingerman vertelt over de Sjamanistische Trancereis"
 
 
 
Bijzondere Uitnodiging:
Zet mee je liefde voor de Aarde om tot een zichtbaar & levend resultaat:
Plant mee met ons een Hartebos voor Moeder Aarde op 1 december 2012!
 
Op 1 december zullen we samen het eerste Hartebos planten. We planten 2012 loofbomen, opgedragen aan het welzijn van Moeder Aarde en de kinderen. Deze 2012 bomen bestaan uit specifieke verschillende loofsoorten, die er samen voor zorgen dat de bijen gedurende het hele vliegjaar voorzien zullen worden van stuifmeel en nectar.

Centraal in deze dag staat een dankritueel, waarin we een grotere boom planten en zegeningen verspreiden op het land, waarna we de bomen zullen planten. In dit bos zal een hartvormige plek open blijven, waar later mensen kunnen vertoeven en terugkeren naar de stilte.

We nodigen je van harte uit om mee met ons deze bomen te komen planten! Ook de kinderen zijn die dag heel welkom en zullen opnieuw kunnen genieten van een hartelijk kinderprogramma.
Poets dus je spade en steek mee je handen uit de mouwen! We zullen er samen een wonderlijke dag van maken.
 
  Info en Inschrijven >>> Plant mee met ons het Hartebos!
 
 
 
Activiteiten in de Kijker
 
Zweethut ceremonie
"Voorouderstroom van Healing" - Zweethut ceremonie
18 november te Anam Cara
Open voor de wereld van de ziel, in het duister thuiskomend, omarmend wie we werkelijk zijn. Een intens ritueel van overgave, loslaten, gebed en verbondenheid. Het thema is "Voorouderstroom van Healing"
 
Circle of Journeyers
"Vuurspirit & Healing" - Sjamanisme Doorgroeigroep
23 november te Anam Cara
De doorwerkgroep Sjamanisme waarin we de trancereis verdiepen, werken met rituelen voor transformatie en healingstechnieken. Thema is Vuurspirit en Healing
 
Rituele Vrouwencirkels
"Holy Womb" - Rituele Vrouwencirkels
30 november - 28 december te Anam Cara
Deze rituele avonden voor vrouwen zijn een uitnodiging om je te openen voor de wijsheid die je in je draagt om zo terug te keren naar de Goddelijke natuur die je bent.
 
Stilte Zweethut ceremonie
"Terugkeer naar het Licht van de Ziel" - Stilte Zweethut ceremonie
2 december te Anam Cara
De Stilte Zweethut ceremonie is een intensief ritueel voor mensen die eerdere ervaring hebben opgedaan met de zweethut en hun verbinding met de innerlijke kracht willen versterken...
 
Basiscursus Sjamanisme
"Reizen langs de Levensboom" - Basiscursus Sjamanisme
8 & 9 december 2012 te Koningsteen
In de Basiscursus Sjamanisme staat het werken met de sjamanistische trancereis centraal. Je leert reizen in de 3 werelden en hoe te werken met krachtdieren en spirithelpers...
 
Reiki 2 inwijdingen
"Reiki 2 Inwijdingen"
8 & 9 december te Anam Cara
Tijdens de tweede graad maak je kennis met de symbolen, leer je ermee werken en verdiep je je verbinding met Reiki, waardoor je kan ervaren hoe het werk met Reiki een veel grotere stevigheid krijgt.
 
Joelefeest - Midwinterritueel
"Joelefeest" - Midwinterritueel
22 december te Belsele
Nu het 11e jaar waarin we samenkomen om onze harten en gebeden te verenigen tot een vurige wedergeboorte van het licht... En ook dit jaar zal er een groot Joeleschip branden ter ere van het licht in onszelf en de wereld. Wees welkom!
 
Een Inspirerend Citaat
 
Woorden van Inspiratie
 
"Zing je eigen lied... Blijf gericht op wat je
wilt vertellen, niet op wat mensen willen horen.
 
Susan Smit
- dag 965 uit de reeks -
 
 
 
 
 
Uit de reeks "Woorden Van Inspiratie" - ontvang elke dag gratis een inspirerend citaat in je mailbox... Inmiddels 2 jaar!
 
    > Dagelijks of Wekelijks - Woorden van Inspiratie
    > Screensaver


Agenda
November 2012
16
18
21
23
30
December 2012
1
2
5
8 & 9
8 & 9
15&16
19
21
22
28
31
Januari 2013
4
9
11
12&13
18
25
26&27
26&27
30
Februari 2013
1
2
9&10
15
20
15&16
19
22
23&24
 
 
online meditaties
 


 
 


Bedankt voor het lezen! Als je iemand kent die blij zou zijn met deze Nieuwsbrief, voel je dan vrij deze door te mailen.

Als je nog geen Nieuwsbrieven ontvangt maar deze graag zou ontvangen, kan je hieronder inschrijven:


 

 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

& ontvang Gratis toegang tot:

 

  • De 22 minuten durende geleide Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping"

     
  • Het E-boek "Het Pad van Vervulling"

 

 

We respecteren je Privacy

Uitschrijven kan op elk moment


  donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara